Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Η τύχη σας ευνοεί για να γλιτώσετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Μην επενδύσετε οπουδήποτε ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ταύρος: Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ότι και αν ακούσετε σήμερα.

Δίδυμοι: Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση. Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε.

Καρκίνος:  Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Κάντε μια προσπάθεια να υπερπηδήσετε εμπόδια και να πετύχετε κάτι που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο.

Λέων: Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, για να απαλλαγείτε από περιττό άγχος.

Παρθένος: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

Ζυγός: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

Σκορπιός: Μην πιστεύετε ότι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

Τοξότης: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δε σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.

Αιγόκερως: Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο. Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δε δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς.

Υδροχόος: Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε απ’ το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

Ιχθύς: Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο οroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ