Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο και τα 12 ζώδια είναι τα ερωτικά τους. Όταν διαβάζουμε τις προβλέψεις είναι αυτό που αναζητούμε με μεγαλύτερη αγωνία. Η αστρολόγος Ανδριάννα Σαρρή φτιάχνει τη λίστα με τα «πρέπει» και τα «μη» της νέας εβδομάδας σε αυτόν τον τομέα.

Πώς θα είναι λοιπόν για τα 12 ζώδια τα ερωτικά τους σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας 12 με 18 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Τα «Πρέπει»: Επικεντρώνεστε στον συντροφικό τομέα και μέσα από συνομιλίες, πετυχαίνεις σκοπούς και στόχους, στον έρωτα 1ο δεκαήμερο. Ερωτικές παθιασμένες συνομιλίες και νέες γνωριμίες, για εσάς του 2ου.

Τα «Μη»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, καλύτερα να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, αυτήν την εβδομάδα.

Ταύρος

Τα «Πρέπει»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνετε φλερτ, καλοπέραση, πάθος, επιτυχίες, σταθερότητα, αισθησιασμό και ρομαντισμό.

Τα «Μη»: 1ο δεκαήμερο, επικεντρώνεστε κυρίως σε εργασιακά θέματα, αυτήν την εβδομάδα. 2ο και 3ο δεκαήμερο, πείτε όχι σε απαιτητικότητα και μεγάλες προσδοκίες.

Δίδυμος

Τα «Πρέπει»: 1ο δεκαήμερο, φλερτ, κατακτήσεις και πολλές ερωτικές χαρμόσυνες συνομιλίες να αναμένεις. 2ο δεκαήμερο, κλείνεις παλαιές στιγμές και πετυχαίνεις με ευκολία πολλούς νέους ερωτικούς στόχους. 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ρομαντισμό και πάθος.

Τα «Μη»: 1ο δεκαήμερο, όχι στις επικοινωνιακές γκάφες. 2ο και 3ο δεκαήμερο, πρώτον μακριά από το ερωτικό παρελθόν, αν δεν θέλετε να πληγωθείτε. Επίσης, μείνετε μακριά από ψευδαισθήσεις, κόντρες, ουτοπίες και εξιδανικεύσεις. Οι απογοητεύσεις, θα είναι ισχυρές.

Καρκίνος

Τα «Πρέπει»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, χορταίνετε φλερτ, γνωριμίες, εξομολογήσεις. Εσείς μάλιστα του 2ου, θα έχετε χαρά από έρωτα παρελθοντικό ή ανεκπλήρωτο.

Τα «Μη»: 1οδεκαήμερο, όχι σε πρώην και όχι σε γκρίνια. 2ο και 3ο δεκαήμερο, προσοχή στα επικοινωνιακά λάθη.

Λέων

Τα «Πρέπει»: 1ο δεκαήμερο, ο επικοινωνιακός τομέας στον έρωτα, θα σας φέρει μόνο θετικές εξελίξεις. 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνετε αισθησιασμό, αλλά και σπουδαίες θετικές αλλαγές στα ερωτικά σας. 3ο δεκαήμερο, έρχεται σταθερότητα και πάθος στα αισθηματικά σας.

Τα «Μη»: 1οδεκαήμερο, όχι στις επικοινωνιακές υπερβολές. 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από υπερβολικές απαιτήσεις και κτητικότητα.

Παρθένος

Τα «Πρέπει»: 2ο δεκαήμερο, ομορφαίνετε και επιπλέον, έχετε αρκετή εύνοια ερωτική. 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνετε εκπλήρωση επιθυμιών και παθιασμένες στιγμές.

Τα «Μη»: 1ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σας σκαμπανεβάσματα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. 2ο δεκαήμερο, δεν θα λείψουν οι κόντρες και οι ρήξεις στον ερωτικό τομέα. 3ο δεκαήμερο, εξαπατήσεις και ψέματα σε ξεγελούν. Μην παραμυθιάζεσαι, γιατί θα πληγωθείτε.

Ζυγός

Τα «Πρέπει»: Επικοινωνιακή τύχη, θα έχετε στον έρωτα, 1ο και 2ο δεκαήμερο. 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα υπόσχεται ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές.

Τα «Μη»: 1ο δεκαήμερο, όχι στην έπαρση και την απαιτητικότητα. 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από ερωτικές παρανομίες.

Σκορπιός

Τα «Πρέπει»: 1ο δεκαήμερο, έρχεται μήνυμα από έρωτα παλαιό ή ανεκπλήρωτο. 2ο και 3ο δεκαήμερο, ο ερωτικός τομέας, υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις.

Τα «Μη»: 1ο δεκαήμερο, όχι στα απαγορευμένα. 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι σε προκλητικές συμπεριφορές.

Τοξότης

Τα «Πρέπει»: 1ο δεκαήμερο, φλερτ, γνωριμίες και ευχάριστες αλλαγές έρχονται. 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνετε πάθος στην συντροφική ζωή, αλλά και απαλλαγή από παλαιά προβλήματα.  

Τα «Μη»: 2ο δεκαήμερο, αναμένονται ισχυρές ρήξεις. 3ο δεκαήμερο, η τάση σας για εξιδανίκευση, θα φέρει μεγάλες απογοητεύσεις και στεναχώριες.

Aιγόκερως

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτικές επικοινωνίες, τύχη στα αισθηματικά, εκπλήρωση στόχων και μόνο θετικές εξελίξεις!
Τα «ΜΗ»: 
1ο δεκαήμερο, υπερβολές και απαιτήσεις, θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο, όχι μόνο στα ερωτικά σου, αλλά και στην καριέρα!

Υδροχόος

Τα «Πρέπει»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για φλερτ, γνωριμίες, ευχάριστα νέα και χαρμόσυνα ραντεβού. 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πάθος, καυτές στιγμές, κατακτήσεις, τύχη και εκπλήρωση σπουδαίων επιθυμιών. 3ο δεκαήμερο, ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται στο έπακρο.

Τα «Μη»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι σε τοξικότητα και παράλογη ζήλια.

Ιχθείς

Τα «Πρέπει»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνετε ρομαντισμό, πάθος και συντροφικότητα.

Τα «Μη»: 1ο δεκαήμερο, επικεντρώνεστε στα οικονομικά σου. 2ο δεκαήμερο, προσοχή. Αναμένονται ρήξεις και τσακωμοί. 3ο δεκαήμερο, η τάση σας να εξιδανικεύετε σχέσεις και λόγια, θα σας πληγώσει σίγουρα.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ