Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια.

Κριός: Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Πριν πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στα να δείτε πράξεις.

Ταύρος: Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δε διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα. Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά.

Καρκίνος: Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Με καλή θέληση και διάλογο, μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα.

Λέων: Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη. Στην προσπάθεια να αλλάξετε ότι δε σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα.

Παρθένος: Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά.

Ζυγός: Έχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Σκορπιός: Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους.

Τοξότης: Αυξάνετε η ευαισθησία σας κάνοντάς σας να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

Αιγόκερως: Ξεκινήστε την αναζήτηση σε κάτι που επιθυμείτε καιρό από σήμερα. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα.

Υδροχόος: Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης.

Ιχθύς: Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν. Μιλήστε σε ήρεμους τόνους με συνεργάτες, απ’ το να τα βάζετε με όσους δε φταίνε.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ