Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια.

Κριός: Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα. Αφού ξέρετε καλά πως το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά, μην το πράττετε.

Ταύρος: Στον εργασιακό σας χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα.

Δίδυμοι: Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες. Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν.

Καρκίνος: Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις.

Λέων: Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας προβάλλει έντονα στο χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

Παρθένος: Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ότι δε σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει και κρατώντας ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε.

Ζυγός: Διατηρήστε το ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μη μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά.

Σκορπιός: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις.

Τοξότης: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα που έρχονται για να βγείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να κάνετε ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

Αιγόκερως: Με αλλαγή νοοτροπίας, καινούριες ανησυχίες και πισωγυρίσματα σε παλιές επιλογές και τακτικές, είναι αδύνατον να αφήσουν ανεπηρέαστο τον επαγγελματικό σας τομέα.

Υδροχόος: Τόσο η αρχή όσο και το τέλος της μέρας, μπορεί να δώσουν ένα τέλος σε κάτι αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή. Μπορείτε να ευνοηθείτε από διαμεσολαβήσεις και παροχές από πιο κρυφές πηγές.

Ιχθύς: Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να προχωρούν πιο ικανοποιητικά και τα πράγματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ