Η Νέα Σελήνη που γεννιέται στον Ουρανό στις 6 Οκτώβρη με την μέγιστη επιρροή ως την Πανσέληνο 20 Οκτώβρη διόλου τυχαία είναι η τρίτη Σελήνη που κάνει όψη με τον Ουρανό, πλανήτη των ανατροπών και των μεγάλων αλλαγών!  Αυτό που μας ζητάει είναι να «ξεδιαλύνουμε» τις σχέσεις, στην οικογένεια, τον γάμο, την εργασία, τις φιλίες και τον έρωτα. Ν’ αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε την ισορροπία και την αρμονία σε αυτές τις σχέσεις και τις συμμαχίες. Να μην είναι ο ένας μόνο που δίνει αλλά και οι δυο, όλοι να μοιράζονται και να παίρνουν χαρά και ικανοποίηση μέσα από μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Πολλά ζώδια θα δώσουν αγώνες, για να κερδίσουν αυτά που δικαιωματικά αξίζουν αλλά και για να διεκδικήσουν το δικό τους όνειρο. Θα νικήσουν μόνο, όσοι ενωθούν και πολεμήσουν μαζί για ένα κοινό σκοπό. Σωματεία, σύλλογοι, συμμαχίες και απεργίες, αγώνες για το δίκαιο θα ξεκινήσουν τώρα.

Οι πιο τυχερές μέρες της εβδομάδας

Η μέρα με τις περισσότερες ευκαιρίες για όλα τα ζώδια είναι η Δευτέρα 4 Οκτωβρίου -για κάποιους και το Σαββατόβραδο 9 Οκτώβρη– όταν ο Ερμής και ο Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας όλη την θετική ενέργειά τους . Μια όψη που ευνοεί πιο πολύ τα ζώδια του Ερμή Διδύμους και Παρθένους, τα ζώδια του Δία Τοξότες και Ιχθύες και φυσικά Ζυγούς, Λέοντες και Υδροχόους! Η ίδια όψη θα δώσει σε αυτά τα ζώδια άλλη μία ευκαιρία, όταν Δίας και Ερμής θα ξανασυναντηθούν σε ορθή πορεία πια, την 1η Νοεμβρίου.

Ευνοείται  η επαναδιαπραγμάτευση, η αναθεώρηση και  βελτίωση σε κάθε μορφή επικοινωνίας, συμφωνίες, συμβόλαια, ραντεβού, μηνύματα, μαθήματα, σημαντικές αγορές και πωλήσεις, διαφημίσεις. Κλειδί για την επιτυχία η διπλωματία και η διεκδίκηση με τον κατάλληλο τρόπο.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ