Πώς τα πάνε τα 12 ζώδια με το πρωινό ξύπνημα; Ποια είναι η πρώτη πρωινή σκέψη και αντίδραση μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι;

Δείτε παρακάτω τις συνήθειες που έχουν τα ζώδια μόλις ξυπνήσουν το πρωί.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Φωνές, γκρίνια και ατελείωτα βρισίδια θα ξεστομίσει το γλυκό Κριαρίσιο στοματάκι! Μην του μιλήσεις για την επόμενη 1 ώρα γιατί δεν θα τον γλιτώσεις τον καβγά.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
«Μμμμμ και είχα μια πείνα, ευτυχώς που χτύπησε το ξυπνητήρι! Φέρτε μαρμελάδες, φρυγανιές, κρουασάν και όλα τα καλούδια…..πεινάωωωωω».

Δίδυμος ( 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Το στόμα του πηγαίνει  σαν μοτεράκι από την στιγμή που θα ανοίξει το μάτι του! Με το που θα σηκωθεί απο το κρεβάτι θα πάρει τηλέφωνο όλα τα φιλαράκια για καλημέρα!

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
 «Ναι μανούλα μου …θα σηκωθώ αμέσως! Θα μου φτιάξεις το πρωινό μου;;; Να’ σαι καλά βρε μανούλα μου, είσαι άλλο πράμα!» Τα πρώτα λόγια του Καρκίνου μόλις ξυπνήσει…

Λέων (23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου)
Σηκώνεται από το κρεβάτι με ύφος Super Star και κατευθύνεται προς το μπάνιο. Κοιτάζεται στον καθρέφτη, χαμογελά και λεει: «Τι ομορφιά είναι αυτή; Μα πως γίνεται κάθε μέρα να λάμπω τόσο πολύ»!

Παρθένος (22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)
Πάω να στύψω μία πορτοκαλάδα να πάρω βιταμίνες γιατί θα έχω πολύ δύσκολη μέρα!

Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
 Σηκώνεται αμέσως από το κρεβάτι και φοράει το καινούριο, trendy συνολάκι που αγόρασε την προηγούμενη μέρα! Κοιτάζεται στον καθρέφτη, καμαρώνει και λεει: «Καλά εε… σήμερα σκίζω! Αυτό το μοντελάκι που φοράω μπορεί να κόστισε μία περιουσία, όλοι όμως θα με ρωτάνε από που το πήρα!»!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
 Οι πρώτες πρωινές σκέψεις είναι πικάντικες, τολμηρές, καυτές… (εε δεν έχει τυχαία τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου…)

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Το ξυπνητήρι μπορεί να χτυπά όμως ο Τοξότης θα αρνείται σθεναρά να σηκωθεί από το κρεβάτι… αδιαφορεί στον ήχο του ξυπνητηριού μέχρι που κάποια στιγμή θα σηκωθεί έντρομος από το κρεβάτι και θα αρχίσει γρήγορα να ντύνεται και να τρέχει για να προλάβει τις υποχρεώσεις του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
Το Αιγοκεράκι έχει σηκωθεί από το κρεβάτι πολύ πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Πρώτη του σκέψη; Μα φυσικά η δουλειά και οι ημερήσιες υποχρεώσεις!

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
 «Χτύπα όσο θέλεις ξυπνητήρι …δεν πρόκειται να σηκωθώ από το κρεβάτι όσο και αν χτυπάς! Ας περιμένουν όλοι …δεν έχω και εγώ το δικαίωμα να χουζουρέψω λιγάκι ακόμα»;

Ιχθείς  (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
 «Όχι ρε συ…πάνω στο καλύτερο με έκοψε το ξυπνητήρι! Έβλεπα ένα τόσο καταπληκτικό όνειρο! Τη στιγμή που χτύπησε το ξυπνητήρι είχα μόλις πάει στο ραντεβού μου με τον Σάκη Ρουβά!

Διαβάστε περισσότερα χαρακτηριστικά για τα ζώδια στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ