Στις 14 Οκτωβρίου έρχεται η εντυπωσιακή ηλιακή έκλειψη που ονομάζεται «Δαχτυλίδι της φωτιάς». Είναι πιθανό να επηρεάσει τις αρμονικές σχέσεις των ζωδίων. Ιδιαίτερα 4 ζώδια θα επηρεαστούν έντονα από την έκλειψη. Φέρνει ισχυρά νέα ξεκινήματα, θα υπάρχει έντονη επιθυμία να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες στις σχέσεις σας. Κάποιες σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν στο τέλος τους και κάποιες άλλες με πιο στέρεες βάσεις να ξεκινήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Δαχτυλίδι της φωτιάς», αυτή η σπάνια έκλειψη θα είναι η τελευταία του είδους της για τα επόμενα 23 χρόνια σύμφωνα με την Τσέλσι Τζάκσον στο Elitedaily.com.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν πιο έντονα από την έκλειψη;

Κριός

Στις 14 Οκτωβρίου, ο Ήλιος και η Σελήνη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον 7ο Οίκο των σχέσεών σας, φέρνοντας δυνατές αλλαγές στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αν και συνήθως είστε λάτρεις της μοναχικότητας, αυτή η εκλειψη θα ενισχύσει την επιθυμία σας για ισορροπημένες, αμοιβαίες σχέσεις. Αυτή η ηλιακή εκλειψη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ισχυρής νέας σχέσης ή να σηματοδοτήσει το τέλος μίας. Όπως και να έχει, θα αλληλεπιδράσετε με τους άλλους πολύ περισσότερο από ό,τι έχετε συνηθίσει, οπότε φροντίστε διατηρήσετε την κοινωνική σας ενέργεια στα ύψη.

Καρκίνος

Καθώς η ηλιακή εκλειψη του Ζυγού ξετυλίγεται, θα αναζητήσετε περισσότερη ισορροπία στις οικιακές και οικογενειακές σας υποθέσεις. Είστε κάποιος που δίνει προτεραιότητα σε μια καλή ζωή πίσω από κλειστές πόρτες και αυτή την ημέρα, θα υπάρχουν σημαντικά ξεκινήματα που υποστηρίζουν ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια νέα συνθήκη διαβίωσης ή μια αλλαγή στη σχέση σας με έναν συγκάτοικο ή μέλος της οικογένειας. Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ εξωστρεφείς, αλλά ευτυχώς, το σπίτι σας θα χρησιμεύσει ως ο τέλειος ασφαλής χώρος.

Ζυγός

Αυτή η έκλειψη σας αφορά, αλλά επειδή είσαι η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου, θα τονιστεί επίσης ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεστε και συνδέεστε με τους άλλους. Καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη ενώνονται στον 1ο σας Οίκο, θα γυρίσετε σελίδα σχετικά με το πώς παρουσιάζεστε στον κόσμο, ενώ θα αντιληφθείτε επίσης και πώς γίνεται αποδεκτή από τους άλλους αυτή η νέα και βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σας. Αν και μπορεί να νιώθετε πιο διατεθειμένοι να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας αυτήν την ημέρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Ο καθορισμός ορίων είναι το κλειδί.

Αιγόκερως

Στις 14 Οκτωβρίου, η έκλειψη Ηλίου του Ζυγού θα ξεκινήσει ισχυρά νέα ξεκινήματα στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Αυτή τη μέρα, θα αναζητήσετε περισσότερη ισορροπία στη δουλειά σας, καθιστώντας αυτή την κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε τα καθήκοντά σας με έναν υποστηρικτικό συνάδελφο. Ως ζώδιο στοχοπροσηλωμένο, δεν σας είναι ξένο στο να πετυχαίνετε μόνοι σας, αλλά καθώς θα συμβεί η έκλειψη, θα είστε πιο διατεθειμένοι να δεχτείτε ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε επαγγελματικά σας σχέδια.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ