Όλοι έχουμε δύσκολες μέρες και είναι φυσιολογικό. Πώς μπορείτε όμως να βελτιώσετε τη διάθεση και να φτιάξειτε το κέφι του δικού σας ανθρώπου όταν τον βλέπετε down. Και εδώ τα ζώδια έχουν τη λύση. Διάβαστε το ζώδιο του ατόμου που σας ενδιαφέρει και μάθετε πώς μπορείτε να του φτιάξετε το κέφι εύκολα και γρήγορα.

Κριός

Μόνιμα μπουρινιασμένος ο Κριός ξύνει τα νύχια του για καβγά, το κέφι του όμως είναι πεσμένο, όταν πνίγει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, ή όταν δεν έχει εκτονωθεί. Στην δική του περίπτωση λοιπόν αρκεί να τον πας λίγο κόντρα για να αντιδράσει, να στα πει χύμα και τσουβαλάτα και στην συνέχεια να ηρεμήσει και να βρει το κέφι του. Οι άσχημες διαθέσεις του δεν κρατούν για πολύ, και εκτός από την «κόντρα» μία ακόμα καλή λύση είναι να τον παρασύρεις να κάνετε μαζί μία δραστηριότητα.

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος δεν έχει τα κέφια του είναι σε πλήρη αποσύνθεση, αραγμένος σε έναν καναπέ, ή αρνούμενος να κάνει το οτιδήποτε. Μπορεί να το θεωρήσεις κοινότυπο ή χιλιοακουσμένο, όμως πράγματι το κέφι του θα ανέβει αν ικανοποιηθεί γαστρονομικά. Παρήγγειλε φαγητό από το αγαπημένο του εστιατόριο ή μαγείρεψέ του το αγαπημένο του γεύμα και θα τον δεις πώς θα σκάσει το χαμόγελο στα χείλη.

Δίδυμοι

Το ζώδιο της επικοινωνίας δεν χάνει εύκολα το κέφι του και σπάνια θα το δεις με μούτρα, σίγουρα θα τον δεις πολλές φορές εκνευρισμένο και αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να του φτιάξεις το κέφι, είναι αφενός να τον ακούσεις, αφετέρου να τον πάρεις να πάτε μία βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχει ξαναπάει για να αλλάξει παραστάσεις.


Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ανάλογα με τα φεγγάρια του, συχνά η διάθεση του πέφτει και είναι ευερέθιστος και ευάλωτος στα ερεθίσματα που υπάρχουν γύρω του. Αυτό που χρειάζεται πραγματικά για να φτιάξει το κέφι του είναι αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη και να νιώσει πραγματικά ότι έχει έναν ώμο να ακουμπήσει, να κλάψει και έναν άνθρωπο που πραγματικά θα τον νιώσει.


Λέων

Ο Βασιλιάς του Ζωδιακού δεν πέφτει εύκολα, δεν χάνει το κέφι του, ακόμα όμως και αυτές τις σπάνιες στιγμές δεν είναι δύσκολο να του φτιάξεις την διάθεση. Καταρχάς θέλει κανάκεμα, έχει ανάγκη να τον εκθειάσεις, να του κάνει κομπλιμέντα, να τον ανεβάσεις, ή ακόμα και να τον παρασύρεις να πάτε μία βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια. Εκεί να δεις χαμόγελα.


Παρθένος

Δύσκολη περίπτωση ο Παρθένος για να του φτιάξεις το κέφι. Αν είναι πεσμένη η διάθεση του γκρινιάζει πολύ, γίνεται επικριτικός, υπεραναλυτικός και βρίσκει ψεγάδια στα πάντα. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν για να περάσει η «μπόρα» είναι να κάνεις υπομονή, να τον αφήσεις για λίγο μόνο του και  να «υπακούσεις» για λίγο στα θέλω του.


Ζυγός

Ένα είναι το αντίδοτο για την διάθεση του Ζυγού και αυτό είναι μόνο η συντροφικότητα και η παρέα! Θα υπάρξουν μέρες που θα τον δεις πεσμένο ή απογοητευμένο, αν όμως σταθείς στο πλευρό του και νιώσει ότι είσαι ο άνθρωπος του, διώχνοντας το σκοτάδι της μοναξιάς τότε είναι βέβαιο ότι θα λάμψει και πάλι το χαμόγελό του. Κάνε μαζί του μία βόλτα στα αγαπημένα του μαγαζιά, κάνε του ένα δωράκι, πες του ότι τον αγαπάς και σίγουρα το κέφι θα επανέλθει.


Σκορπιός

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… ο Σκορπιός σε άσχημη διάθεση και θέλεις να του την φτιάξεις; Μάλλον γελάμε. Δεν θα σε κοροϊδέψω, είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση να φτιάξεις το κέφι ενός σκορπιού που καταβάθως γουστάρει και απολαμβάνει τα πεσίματα του. Στην πραγματικότητα αυτό που έχει ανάγκη είναι να μείνει λίγο μόνος, να βυθιστεί στο σκοτάδι του για να επανέλθει δριμύτερος. Αν θέλεις λίγο να του αποσπάσεις την προσοχή, αυτό μπορείς με το να του πεις ένα μυστικό σου, ή ακόμα και να μοιραστείς μαζί του ένα κουτσομπολιό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον.


Τοξότης

Το γελαστό παιδί σπάνια δεν έχει τα κέφια του, τις περισσότερες φορές είναι μέσα στο χαμόγελο, το κέφι και την αισιοδοξία. Όταν πέφτει η διάθεση του δεν κρατά για πολύ και σίγουρα αυτό που μπορείς να κάνεις για να τον ανεβάσεις είναι να τον παρασύρεις για να ζήσετε μαζί μία νέα εμπειρία, μία νέα περιπέτεια. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ταξίδι, μία νέα δραστηριότητα, κάτι το οποίο δεν έχει ο ίδιος ξαναζήσει.


Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως υψώνει τείχη όταν δεν είναι καλά, δεν είναι προσεγγίσιμος και δεν μπορείς εύκολα να του φτιάξεις την διάθεση. Συνήθως χαλιέται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του και αυτό που τον αποφορτίζει είναι να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που πραγματικά θα τον ακούσει και θα του πει «Έχεις δίκιο, θα τα καταφέρεις, πιστεύω σε σένα». Σε άλλες περιπτώσεις, αρκεί να αφήσεις τον Αιγόκερω να πάρει τα ηνία και να κάνει ότι θέλει, μέχρι να του στρώσει η διάθεση.


Υδροχόος

Πάμε να φτιάξουμε το κέφι σε έναν Υδροχόο λοιπόν. Δεν είναι δύσκολο, το δύσκολο είναι να του διατηρηθεί για ώρα το κέφι και η θετική διάθεση, αφού όσο απρόβλεπτος είναι ο ίδιος το ίδιο απρόβλεπτες είναι και οι διαθέσεις του. Μία συνάντηση με τα κολλητά του φιλαράκια είναι βέβαιο ότι θα τον κάνουν να χαμογελάσει και να ανακτήσει την χαμένη του διάθεση.


Ιχθύς

Όταν ο Ιχθύς θέλει να κεντρίσει την προσοχή τι κάνει; Κλαψουρίζει επομένως ο τρόπος για να του φτιάξεις το κέφι είναι ένας και μόνο. Να του δείξεις προσοχή, αγάπη, να κάνεις για αυτόν κάτι ρομαντικό και να τον πας μία βόλτα στην θάλασσα, να περπατήσετε μπροστά στο κύμα και να κάνετε όνειρα και σχέδια για την πορεία.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ