Η Πανσέληνος Απριλίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά. Εξάλλου η Σελήνη κυβερνά το υποσυνείδητο και τον εσωτερικό μας κόσμο ενώ «αγγίζει» πράγματα τα οποία έχετε μεγαλύτερη άνεση να τα εξερευνήσετε το βράδυ, όταν κανείς άλλος δεν βλέπει. Υπάρχουν ζώδια που θα βιώσουν πιο έντονα αυτή τη φάση του φεγγαριού αλλά και αυτά, σύμφωνα με το Elite Daily, που θα επηρεαστούν θετικά. Για τα παρακάτω ζώδια η Πανσέληνος Απριλίου δεν θα είναι μια χαοτική εμπειρία.

Ταύρος: Σπάτε τα πάντα σε μικρά κομμάτια

Η Πανσέληνος Απριλίου σας ενθαρρύνει και κάνετε κάθε μέρα να μετράει. Αξιοποιείτε κάθε στιγμή σας σοφά. Καθώς επηρεάζει τον 6ο οίκο σας που έχει σχέση με τη ρουτίνα και τα συστήματα, σας δείχνει πώς οι συνήθειες χρειάζονται χρόνο για να χτιστούν αλλά και να σπάσουν. Ωστόσο, με πρακτικότητα και επιμέλεια, συνειδητοποιείται ότι κάθε στόχος μπορεί να επιτευχθεί όταν καταφέρεται να σπάσετε τη διαδικασία σε μικρά κομμάτια.

Λέων: Σκέφτεστε την καλύτερη ποιότητα και αναλύετε τις λεπτομέρειες

Τελευταία, πιάνετε τον εαυτό σας να κατακλύζεται από ρομαντισμό και ιδεαλισμό. Εξάλλου, όταν έχετε την τάση για τελειομανία είναι εύκολο να να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε. Ωστόσο, αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τον 3ο οίκο σας που αφορά την επικοινωνία και σας σπρώχνει να επικεντρωθείτε στα απτά στοιχεία. Υπάρχει πιθανότητα να βγουν στην επιφάνεια σημαντικές πληροφορίες.

Σκορπιός: Στρέφεστε στον ονειρικό σας κόσμο και θεραπεύεται την καρδιά σας

Η Πανσέληνος ζητά από σας ξεκούραση και αντανάκλαση καθώς λαμβάνει χώρα στον 12οοίκο σας που έχει σχέση με την πνευματικότητα. Αν και μπορεί να ανασύρει κύμα συναισθημάτων, μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερώσετε τη σκέψη σας και όσα πια δεν σας κάνουν. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να θεραπευτείτε με την ενέργεια που σας λούζει η Πανσέληνος Απριλίου.

Υδροχόος: Μαθαίνετε να αποδέχεστε το σκεπτικό της «μεγάλης εικόνας»

Είναι φυσικό να θέλετε να εστιάζετε στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, κάθε στοιχείο που βγαίνει από το πλαίσιο μπορεί να παραπλανήσει. Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τον 9ο οίκο σας που έχει να κάνει με την εξέλιξη και σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο σε μία ιστορία από αυτό που βλέπατε προηγουμένως και όλα να μοιάζουν διαφορετικά μόλις τα «φωτίσετε» διαφορετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ