Τα ζώδια είναι από τα πράγματα που μας αρέσει να αναλύσουμε όσον αφορά τις σχέσεις. Από το ωροσκόπιο του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για την προσωπικότητά του. Ένα από αυτά είναι και οι ερωτικές του προτιμήσεις.

Υπάρχουν, για παράδειγμα, τα ζώδια που προτιμούν τις πολυγαμικές σχέσεις. Όσο ευτυχισμένα και να είναι, μπορεί να αναζητήσουν και κάτι άλλο. Σε αυτή τη λίστα, σύμφωνα με το Pink Villa, είναι τα παρακάτω.

Κριός

Συνήθως πιστεύουν ότι το καλύτερο είναι αυτό που δεν έχουν. Έχουν την τάση να είναι ανασφαλείς. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν είναι ευτυχισμένοι με το ταίρι τους, μπορεί να ζητήσουν κάτι πιο extreme. Ίσως ένα dating app που θα σας έβαζε στη διαδικασία να γνωρίσετε κι άλλους ανθρώπους.

Υδροχόος

Είναι από τα ζώδια που δεν απατούν τους συντρόφους τους. Ωστόσο, η καταπιεστική φύση της μονογαμίας μπορεί να τους οδηγήσει στο να το κάνουν. Το ζώδιό τους τούς επιβάλει να θέλουν να γνωρίζουν συνεχώς νέους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να αρχίσουν να μιλούν με κάποιον στα social media και αυτό να τους παρασύρει.

Λέων

Ακόμα και τα γενναία λιοντάρια αγαπούν τον φόβο και τη δυσκολία στον γάμο. Επίσης, δεν τους αρέσει να κάνουν άβολες συζητήσεις. Συχνά μένουν μόνοι και παρεξηγημένοι. Για αυτό και είναι πιθανό να έρθουν σε επαφή με παλιούς φίλους ή να γνωρίσουν κάποιον για να μπορούν να μιλήσουν για άλλα πράγματα πέρα από τον γάμο τους. Αυτό θα τους επιβεβαιώσει. Θα τους οδηγήσει όμως πιθανότατα και σε διπλό ταμπλό.

Αιγόκερως

Είναι από τα ζώδια που ψάχνουν πάντα τη σταθερότητα, την ευτυχία και την υποστήριξη σε έναν σύντροφο. Στον γάμο τους ψάχνουν να πάρουν όσο περισσότερα μπορούν από το ταίρι τους. Έχουν όμως πολλές πιθανότητες να απατήσουν γιατί είναι δύσκολο για αυτούς να μείνουν με έναν σύντροφο.

Δίδυμοι

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου προσαρμόζονται εύκολα και είναι χαλαροί. Είναι δραστήριοι και αγαπούν τη διάδραση με τους άλλους. Απαιτούν όμως 24ωρη φροντίδα και αν δεν την βρουν θα την αναζητήσουν αλλού. Δεν θέλουν να δυσκολεύονται στην ερωτική τους ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ