Η Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 4 Δεκεμβρίου ήταν πλήρως ορατή μόνο στην Ανταρκτική και μερικώς ορατή στη Ναμίμπια, Νότια Αφρική, Νότια Γεωργία, Νέα Ζηλανδία , στα νησιά Φόκλαντ και στην Αυστραλία λίγο πριν και κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από την έκλειψη;

Ενισχύει την επαναστατικότητα και τις αλλαγές από τον Ουρανό αλλά και την θεραπεία όσων μας πλήγωσαν, από τον σοφό Χείρωνα. Επηρεάζει 15 μέρες πριν και ως τις 31 Δεκεμβρίου, όταν ο Άρης θα περάσει από την 12 μοίρα της έκλειψης, κλείνοντας το 2021.

Πάντα μια έκλειψη Ηλίου δείχνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου, την συνειδητοποίηση της αλήθειας και μια καινούρια αρχή με νέα σχέδια και στόχους. Εύκολο δεν μπορεί να είναι, άλλωστε μια αλλαγή χρειάζεται πίστη και έμπνευση, όπλα που δίνει το Σύμπαν στα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ από την ενέργεια της έκλειψης- τα μεταβλητά-Διδύμους που έχουν γεννηθεί στο τέλος Μαΐου και αρχές Ιουνίου, Παρθένους στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου, Τοξότες τέλη Νοεμβρίου και ως 10 Δεκεμβρίου και Ιχθείς στα τέλη Φεβρουαρίου ως τις 7 Μαρτίου αλλά και Αιγόκερους 7-9 Ιανουαρίου, Καρκίνους 9-11 Ιουλίου από όψη αντισκιάς και κοντραντισκιάς.

Όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1962 – 1965 θα επηρεαστούν, γιατί αυτές τις χρονιές ο Ουρανός και ο Πλούτωνας ήταν κοντά στην μοίρα της έκλειψης. Πώς; Ανάλογα με το προσωπικό τους ωροσκόπιο θα αναγκαστούν να κάνουν αλλαγές που ανέβαλαν από φόβο ή συνήθεια.

Τα ζώδια που θα ευνοήσει η έκλειψη

Αυτά τα ζώδια θα αξιοποιήσουν την ενέργεια και την δυναμική της έκλειψης για να δημιουργήσουν ευκαιρίες και νέες προοπτικές!

Κριός

Παίρνετε την ώθηση που χρειάζεστε για να τολμήσετε.

Η έκλειψη ενεργοποιεί τα μελλοντικά σχέδιά σας στη γνώση, τα ταξίδια, σ’ έναν έρωτα από μακριά ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας!

Λέων

Η ολική έκλειψη σας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.

Η ολική έκλειψη του κυβερνήτη σας Ήλιου αλλάζει θετικά την επαγγελματική αλλά και την προσωπική σας ζωή. Απελευθερωθείτε και δημιουργήστε με βάση τα ταλέντα σας.

Ζυγός

Ξαναβρείτε τις ισορροπίες στην επικοινωνία με τους γύρω σας.

Με σύνεση μέσα από συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες ακόμα και ταξίδια πετυχαίνετε τους στόχους σας. Επενδύστε στις γνωριμίες σας.

Σκορπιός

Διώξτε την ανασφάλεια, νιώστε αυτοπεποίθηση.

Είστε ξεχωριστή περίπτωση από μόνοι σας και δεν ξέρω αν αυτή η έκλειψη είναι θετική ή πιεστική για εσάς. Γιατί αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι ανάλογα το προς τα πού θα κατευθύνετε την μεταμορφωτική δύναμή της.

Η έκλειψη Ηλίου ανασύρει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για αναγνώριση των κόπων σας, αποδοχή και ασφάλεια. Δώστε αγώνες και αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας θα αναγνωριστείτε. Το πιο σημαντικό να αγαπήσετε τον εαυτό σας και δημιουργήσετε τον κόσμο σας.

Από τη Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ