Tα τρία ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2021 θα νιώσουν τα αποτελέσματα της αστρολογίας που είναι έντονη και μεταβαλλόμενη. Ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος με διελεύσεις που σίγουρα μας επηρεάζουν. Αρχικά, ξεκινάμε τον μήνα με τον Ποσειδώνα να πηγαίνει απευθείας στην 1η και μια Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στις 4 Δεκεμβρίου 2021.

Στα μέσα του μήνα, γύρω στις 13, θα έχουμε τον Άρη στον Τοξότη και τον Ερμή στον Αιγόκερω την ίδια μέρα. Η Πανσέληνος στους Διδύμους μας ενημερώνει ότι είναι εδώ στις 18 Δεκεμβρίου και την επόμενη μέρα, η Αφροδίτη πηγαίνει ανάδρομη. Σε αυτό το διάστημα, ο Χείρωνας, τελειώνει την ανάδρομή του και μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, κοιτάμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και την έναρξη της εποχής του Αιγόκερου.

Μέχρι το τέλος του μήνα, θα βγούμε έξω με χαρά, καθώς ο Δίας διέρχεται από τους Ιχθύς, που με κάθε ειλικρίνεια, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φύγουμε από μια μάλλον «δοκιμαστική» χρονιά. Είναι δύσκολη εβδομάδα , φίλοι μου, οπότε προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι, ότι η βοήθεια είναι εκεί έξω αν τη χρειάζεστε και ότι όλα αυτά είναι μια προσωρινή κατάσταση. Ό,τι κατεβαίνει πρέπει να ανεβαίνει, και έστω κι αν έχουμε λίγο δύσκολη εβδομάδα.

Ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2021:

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αν και είναι δύσκολο να σκεφτείτε έναν ολόκληρο μήνα τραχύτητας, μην ανησυχείτε, οι στιγμές σας θα είναι διάσπαρτες, όχι συνεχείς, οπότε υπάρχει ένας καλός λόγος για ευγνωμοσύνη. Η κύρια έλξη σας αφορά το τι συμβαίνει στο μυαλό σας. Αρχίζετε να κρίνετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά. Είναι το τέλος της χρονιάς και αναρωτιέστε τι έχετε πετύχει και αν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχουν καταφέρει όλοι οι άλλοι. Θα ασκήσετε πάρα πολύ μεγάλη πίεση στον εαυτό σας, τόσο πολύ, που κάποια στιγμή, θα είστε απαθείς, λέγοντας σε όλους «δεν με νοιάζει». Αλλά σας νοιάζει, Ταύρε, και ό,τι κι αν λέτε στους άλλους, αυτή η ιδέα ότι έπρεπε να κάνετε περισσότερα από όσα κάνατε το 2021 θα σας κάνει κομμάτια. Θυμηθείτε, αυτή ήταν μια παράξενη χρονιά, μια πανδημική χρονιά τρέλας. Παίρνετε πάσο αυτή τη φορά. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς, αυτή τη στιγμή, είναι να συγχωρείτε τον εαυτό σας για όσα «νομίζετε» ότι έχετε κάνει λάθος.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ένα από τα πράγματα που έχει την τάση να κάνει ο Δεκέμβρης είναι να κάνει κάποιον να πιστεύει ότι όλοι γύρω του περνούν καλά, αγαπιούνται, μοιράζονται φως, βιώνουν αγάπη και φιλία. Αυτό που θα υποφέρετε αυτόν τον μήνα είναι η ιδέα ότι συγκρίνατε τη ζωή σας με τη ζωή των άλλων και όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια καταστροφική ιδέα. Η ζωή κανενός δεν είναι τέλεια, αν και δεν μπορείτε παρά να νιώθετε ότι όλοι την έχουν καλύτερα από εσάς. Οι φίλοι σας δεν τα κατάφεραν με τον τρόπο που τους θέλατε, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στο ότι έχετε απίστευτα υψηλές προσδοκίες από αυτούς. Και πάλι, μπορεί να μην τους περιμένατε και απλά να μην έκαναν το αξιοπρεπές πράγμα. Ο μήνας σας θα έχει το θέμα «οι φιλίες έχουν πάει στραβά» και αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εσάς. Το καλύτερο στοίχημά σας αυτόν τον μήνα είναι να παίξετε τον μάρτυρα. Παρακολουθήστε τις ενέργειες γύρω σας χωρίς να εμπλακείτε πολύ. Η απόσπαση είναι φίλος σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το τέλος του χρόνου μπορεί να φέρει το τέλος της σχέσης σας, καθώς το άτομο με το οποίο ασχολείστε αυτή τη στιγμή φαίνεται να ενδιαφέρεται για άλλα πράγματα…όπως άτομα που δεν είστε εσείς. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως πρόβλημα, μπορεί απλώς να σημαίνει ότι χρειάζεται μια βαθιά συζήτηση, ώστε να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ό,τι έχετε και να χτίσετε πάνω σε αυτό, αντί να το αφήσετε να καταρρεύσει. Αυτό είναι το πράγμα, Ζυγέ, μπορεί να μην ξέρεις αν σε νοιάζει ή όχι, και αυτό θα καταλάβει τον πνευματικό χώρο αυτού του μήνα. Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση, αλλά είστε και οπορτουνιστής και μπορεί να πιστέυτε ότι υπάρχει μια ευκαιρία εκεί, αν χωρίσετε. Εδώ είναι το βασικό: υπάρχει πάντα μια ευκαιρία και όλοι οι χωρισμοί αφορούν ευκαιρίες. Το βλέπετε αυτό και σας κάνει να αναρωτιέστε αν αυτό το άτομο που σας αγνοεί τώρα αξίζει καν να αγωνιστείτε. Αυτό εξαρτάται από εσάς, Ζυγέ. Θα έχετε ολόκληρο τον μήνα να το σκεφτείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ