Σημαντικότατη η Νέα Σελήνη που έγινε στις 21 Ιανουαρίου καθώς φέρνει χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις σε αρκετό κόσμο που είχε αποξενωθεί ενώ την ίδια στιγμή έρχονται χρήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις. Η επιρροή της θα κρατήσει 2 εβδομάδες και θα μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση ιδιαίτερα στη καθημερινότητα μας με προβλήματα και εμπόδια να φεύγουν από πάνω μας. Αν και οικονομικά θα ταλαιπωρηθούν κάποια ζώδια, στο τέλος η περίοδος αυτή φέρνει ανανέωση!

Θεωρείτε μία περίοδος που μπορεί να μας λυτρώσει και να μας ξεκουράσει ενώ θα μπορέσετε να νοιώσετε επιτέλους τρομερά δυνατοί να αλλάξετε δύσκολα κεφάλαια. Οι τυχεροί είναι Υδροχόος, Δίδυμοι και Κριός αλλά όλα τα ζώδια θα πάρουν μία ανάσα!

Όσοι έχετε πλανήτες στις πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σας, ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές επειδή η Νέα Σελήνη έγινε στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη είναι πολύ καλός οιωνός για τις επόμενες 15 μέρες.

Η Νέα Σελήνη σάς δίνει τη δύναμη να κάνετε το επόμενο βήμα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να δημιουργήσετε μια νέα βάση για τη ζωή και την καριέρα σας. Δείτε το  αυτό ως μια ευκαιρία που δίνεται στη ζωή σας για να ξεκινήσετε από την αρχή, να ανοίξετε μια κρίσιμη νέα διαδρομή και να φέρετε νέες ιδέες στην καριέρα σας.

Μπορείτε να διορθώσετε τα συναισθηματικά σας προβλήματα γράφοντας ξανά μερικά από τα πράγματα που έχετε γράψει με τη συμπεριφορά σας και χτίζοντας μια σύνδεση που σας φέρνει χαρά. Για όσους από εσάς έχετε αυτή τη στιγμή σχέσεις, αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία να ερωτευτείτε ξανά και να διεκδικήσετε ξανά την έρωτα σας.

Δίδυμοι

Μια νέα αρχή για εσάς στην τάξη και στις σπουδές. Ήρθε επίσης η ώρα να επιστρέψετε στη δουλειά και να απορροφήσετε μια πληθώρα νέων πληροφοριών. Είναι μια καλή στιγμή, καθώς θα νιώσετε πιο σίγουροι για την ικανότητά σας να πετύχετε τους στόχους σας.

Ταυτόχρονα, έρχονται πολλές ευκαιρίες να δείτε τον κόσμο και να προχωρήσετε στην καριέρα σας, σηματοδοτώντας ότι ήρθε η στιγμή να δείξετε στους άλλους τι αξίζετε. Οι ευκαιρίες που βρίσκετε σε άλλες χώρες μπορεί να είναι καθοριστικές για την επιτυχία σας.

Κριός

Η διάθεσή σας και η απόδοσή σας σε πολλά πρώην εξαντλητικά θέματα έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Τώρα είναι μια κρίσιμη στιγμή για να δείξετε την αξία σας και έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μακροχρόνιους στόχους.

Επιπλέον, είναι κρίσιμο αυτή τη στιγμή να νοιώσετε την στοργή. Λόγω των ευχάριστων και ερωτικών στιγμών που θα έχετε, θα βιώσετε μια έκρηξη στοργής από τους γύρω σας και μια επανασύνδεση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα από τα οποία έχετε αποξενωθεί.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να ρισκάρετε και να κάνετε νέες σχέσεις που θα σας αναστατώσουν θετικά. Ανήκετε στα στα τυχερά ζώδια!

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις από τον Χρήστο Άρχο στο christosarchos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ