Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στην επιφάνεια. Ένα από αυτά είναι η προβολή του εαυτού μας. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε για εμάς τους ίδιους. Αυτό μας δίνει και μια καθαρή εικόνα όχι μόνο για το ποιοι είμαστε αλλά και ποιους θέλουμε δίπλα μας. Σύμφωνα με το Your Tango, σε αυτό το αστρολογικό φαινόμενο τα παρακάτω ζώδια είναι έτοιμα να γνωρίσουν τον έρωτα.

Καρκίνος

Είστε σε μόνιμη φάση εξέλιξης και αυτοανάλυσης. Όπως κάθε άνθρωπος, θέλετε έναν σύντροφο να σας ταιριάζει και νιώθετε ότι δεν έχετε πια το χρόνο να τον σπαταλάτε σε κάποιον που δεν είναι στο δικό σας επίπεδο. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο Ποσειδώνας έρχεται σε εσάς και σήμερα μην εκπλαγείτε αν γίνει μια μαγική αποκάλυψη για τον εαυτό σας -θα μπορούσε να είναι ριζική αλλαγή για τη ζωή σας. Αυτή η εσωτερική αποκάλυψη θα σας κάνει να γίνεται ο άνθρωπος που ευχόσασταν και όταν εκπέμπετε τόσο ψηλά, τότε προσελκύετε ανθρώπους στο ίδιο επίπεδο -που είναι αυτό που θέλετε- και με τις ίδιες ανάγκες. Τώρα είναι η στιγμή να βρείτε αυτό που πιστεύετε ότι αξίζετε από έναν σύντροφο.

Σκορπιός

Αυτή η διέλευση μπορείς να σας ρίξει πριν σας ανεβάσει και αυτό γαιτί σας κάνει να δείτε βαθιά στον εαυτό σας. Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε αλλά παρόλα αυτά ξέρετε καλά ότι αν καταφέρετε να τα τα διαχειριστείτε θα τα ξεφορτωθείτε κιόλας. Όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, ας πούμε με ερωτικό ενδιαφέρον, βλέπει αυτό που του δείχνετε. Με έναν τρόπο «αγοράζει» αυτό που «πουλάτε» και κατά τη διάρκεια αυτό του αστρολογικού φαινομένουμπορείτε να το κάνετε με τον πιο ενδιαφέρον τρόπο από ποτέ. Η μυστήρια πλευρά σας ήταν πάντα δελεαστική για τα φλερτ σας αλλά μπορεί να είναι και δύσκολη. Διατηρεήστε το μυστήριο αλλά παίζοντας καθαρά θα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς.

Ιχθείς

Αυτό που σας κάνει «έτοιμους για αγάπη» είναι ότι εξαιτίας αυτής της διέλευσης θα νιώσετε καλά με αυτό που είστε. Θα ποδεχτείτε τον εαυτό σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι εύκολο αφού έχετε κάνει χρόνια δουλειάς πάνω σε αυτό. Το σύμπαν λατρεύει τους ανθρώπους που προσπαθούν σκληρά και τους επιβραβεύει με αυτό που θέλουν και σε αυτή την περίπτωση είναι με έναν άνθρπο που θα σας δεχτεί όπως είστε. Είστε έτοιμοι για έρωτα και έτοιμοι να αγαπηθείτε και αυτό σημαίνει ότι επιτέλους θα πείτε ναι σε κάποιον που σας αγαπάει χωρίς να τον αμφισβητείτε ή να ερευνάτε τις προθέσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ