Ο πρώτος μήνας του 2022 δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Καταγγελίες, δυσάρεστες ειδήσεις και μια κακοκαιρία που τα ισοπέδωσε όλα και ταλαιπώρησε χιλιάδες ανθρώπους. Δύσκολη η κατάσταση και αστρολογικά. Βιώνουμε ανάδρομη Αφροδίτη και ανάδρομο Ερμή ταυτόχρονα, γι’ αυτό χρειάζεται να παρηγορήσετε τον εαυτό σας και να παραμείνετε δυνατοί. Τα καλά νέα για τρία ζώδια είναι πως αυτή η εβδομάδα θα είναι η καλύτερη για αυτά τα τυχερά ζώδια: τους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Υδροχόο.

Δείτε αναλυτικά ποια τρία ζώδια θα δουν καλύτερες μέρες και μάλιστα σύντομα.

Δίδυμοι: Θα βρεθείτε σε περιπέτειες που θα σας κόψουν την ανάσα

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να νιώθετε ότι βγήκατε από τη ζώνη άνεσής σας. Καθώς ο ήλιος πλησιάζει με τον Ουρανό, ένα κοιμισμένο ένστικτο μέσα σας μπορεί να ξαναξυπνήσει, ενθαρρύνοντάς σας να ξεπεράσετε τα όριά σας και να ανακαλύψετε κάτι νέο. Ωστόσο, θα μπορούσε να σας προκαλέσει να αλλάξετε συνήθειες ή τρόπο σκέψης, επειδή ο Ερμής – ο κυβερνήτης πλανήτης σας – αυτή τη στιγμή κινείται ανάδρομος μέσω του όγδοου οίκου σας.

Ζυγός: Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να ερωτευτείτε

Υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ και αυτή την εβδομάδα, είναι τόσο φωτεινό που μπορεί να χρειαστείτε… γυαλιά ηλίου. Αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη – ο κυβερνήτης πλανήτης σας – θα φέρει το τέλος της ανάδρομής της, που σηματοδοτεί την αρχή της εσωτερικής σας ευθυγράμμισης. Μαζέψτε τα κομμάτια σας και τοποθετήστε τα ξανά μαζί, γιατί οι ρωγμές μπορούν πάντα να κολληθούν ξανά μεταξύ τους. Ωστόσο, καθώς ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον ευαίσθητο και τέταρτο οίκο σας, οπότε θα μπορούσε να φέρει την προσοχή σε αυτό που σας προκαλεί δυσφορία.

Υδροχόος: Μπορεί να νιώθετε σαν να έχει φύγει ένα βάρος από πάνω σας

Επειδή ο ανάδρομος Ερμής απομακρύνεται από τον Υδροχόο και επιστρέφει στον Αιγόκερω, απομακρύνει από εσάς το επίκεντρο της συγκλονιστικής επίδρασής του. Αυτή η αλλαγή θα σας διευκολύνει να αγκαλιάσετε την ενέργεια και τη δύναμη της ηλιακής σας επιστροφής, γιατί η εποχή του Υδροχόου μόλις ξεκίνησε. Ωστόσο, καθώς ο ήλιος στον Υδροχόο πλησιάζει με τον Ουρανό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το χάος στο σπίτι σας προκαλεί τις αντοχές σας. Το να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας θα σας κάνει να νιώθετε περήφανοι, γι’ αυτό κρατήστε τα όριά σας στη θέση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ