Πώς θα είναι τα ερωτικά των ζωδίων την πρώτη εβδομάδα του του νέου μήνα; Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των ζωδίων από σήμερα 31 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου. 31/1-6/2, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας.

Κριός

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, εκπλήξεις ερωτικές, αλλά και επίτευξη ερωτικών στόχων για εσάς του 2ου δεκαημέρου.
Τα «ΜΗ»: 
1ο και 3ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στην καριέρα αυτήν την εβδομάδα. Στα ερωτικά, μακριά από το παρελθόν. Εσάς του 2ου, ίσως κάποια προβλήματα στον φιλικό τομέα, σας χαλάσουν την διάθεση.

Ταύρος

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σας στον έρωτα και απολαμβάνετε χαρούμενες στιγμές, παθιασμένα βράδια και νέες γοητευτικές γνωριμίες. Εσείς του 3ου, ετοιμαστείτε για φλερτ, αλλά και μηνύματα από το ερωτικό σας παρελθόν.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, αφήστε τα παλιά στο παρελθόν! Εσείς του 2ου, εκτός από τα επαγγελματικά προβλήματα, οφείλεις να είστε προσεκτικοί και στα αισθηματικά σας. Έρχονται ρήξεις.

Δίδυμος

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για πολλές καυτές, ερωτικές στιγμές με το άτομο της καρδιάς σας. Εσείς του 2ου, απολαμβάνετε γνωριμίες, συναντήσεις, φλερτ, μηνύματα και επίτευξη ερωτικών στόχων. 3ο δεκαήμερο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, για μία παθιασμένη βραδιά με έναν παλιό έρωτα.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι σε εκρήξεις ζήλιας. Εσείς του 3ου, επικεντρώνεστε κυρίως στα οικονομικά σας, αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επιτυχία, πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών στην συντροφική ζωή, 1ο δεκαήμερο. 2ο δεκαήμερο, ο σεξουαλικός τομέας, στα καλύτερα του. Εσείς του 3ου, υποδέχεστε μία νέα γνωριμία ή μία επιστροφή από το παρελθόν! Αν είστε δεσμευμένος, θα βρείτε λύσεις με το ταίρι σας, για την σχέση σας.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μην καυγαδίζεις για προβλήματα του παρελθόντος, διότι θα προκαλέσεις ισχυρές ρήξεις. Εσύ του 2ου, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα, λόγω της τάσης σου για ζήλια και παιχνίδια εξουσίας.

Λέων

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, οι ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη συντροφική σας ζωή, θα είναι πολλές τώρα.
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, δουλειά και καθημερινότητα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Εσείς του 2ου, αποφύγετε τα λάθη, γιατί η πιθανότητα της οριστικής ρήξεις στα ερωτικά σας, είναι πολύ πιθανή.

Παρθένος

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, τα ερωτικά σας είναι τέλεια αυτήν την εβδομάδα. Φλερτ, πάθος, τύχη και ρομαντισμός, σας ανανεώνουν. Εσείς μάλιστα του 3ου, ίσως έχετε και μία επιστροφή από το παρελθόν.
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας προβλήματα και τα ερωτικά, από την επόμενη εβδομάδα.

Ζυγός

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει. Μία νέα εποχή ανοίγεται για τα ερωτικά σας, με άπλετη αισθηματική τύχη και πολλές ευκαιρίες να ευτυχήσεις. Κατακτήσεις, πάθος, ρομαντισμός και μόνο θετικές εξελίξεις θα έχετε 2ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, τα προβλήματα του σπιτιού, τα ξεσπάτε στο άλλο σας μισό και αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις και κόντρες.

Σκορπιός

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, ερωτικές γνωριμίες και χαρμόσυνα μηνύματα για εσάς που είστε ελεύθεροι, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, μία ευχάριστη συζήτηση με το άλλο σας μισό, θα σας δώσει χαρά 1ο και 3ο δεκαήμερο. Εσείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου, θα έχετε και επικοινωνία με ένα άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος.
Τα «ΜΗ»: 
2ο δεκαήμερο, προσοχή. Πέρα από τα οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, θα έχετε και αρκετές επικίνδυνες ρήξεις και στα ερωτικά σας.

Τοξότης

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακές, καυτές στιγμές να αναμένετε 1ο δεκαήμερο. 2ο δεκαήμερο, φλερτάρετε, γνωρίζετε νέα γοητευτικά πρόσωπα και ανταλλάσσετε ερωτικά μηνύματα. Εσείς του 3ου, δεν αποκλείεται να περάσετε μία ερωτική βραδιά με ένα παλαιό έρωτα.
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα, πιθανόν να αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σας. 2ο δεκαήμερο, αποφύγετε επικοινωνιακά λάθη.

Aιγόκερως

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έχετε γοητεία, θέληση και τύχη στον έρωτα. Πετυχαίνετε στόχους και όνειρα και είστε πρωταγωνιστής. 2ο δεκαήμερο, ανοίγεται μπροστά σας μία περίοδος γεμάτη πάθος, αισθησιασμό και ερωτική σταθερότητα. Εσείς του 3ου, κερδίζετε επικοινωνιακά στα αισθηματικά σας. Είτε με το ταίρι σας, είτε με μία νέα γνωριμία, είτε με έναν παλαιό έρωτα.
Τα «ΜΗ»:  1ο δεκαήμερο, μην καυγαδίζετε χωρίς λόγο, για παλαιότερα θέματα, που υποτίθεται ότι έχουν ξεπεραστεί. 2ο δεκαήμερο, αποφύγετε ζήλια και κτητικότατα. Εσείς του 3ου, μην παρασύρεστε σε επικοινωνιακά λάθη.

Υδροχόος

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά αυτήν την εβδομάδα. 2ο δεκαήμερο, από εδώ και πέρα θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να κατακτήσετε ερωτικούς στόχους.
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, το παρελθόν επιστρέφει, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι, για να μην πληγωθείτε. 2ο δεκαήμερο, η εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη κι αν δεν αποφύγετε τα λάθη, θα έρθουν μέχρι και οριστικές ρήξεις.

Ιχθύς

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ευχάριστες αλλαγές, πάθος, επίτευξη υψηλών αισθηματικών στόχων, γοητεία, εκπλήξεις και ερωτική τύχη θα έχετε 1ο δεκαήμερο. 2ο δεκαήμερο, η εβδομάδα υπόσχεται ρομαντικές και τρυφερές στιγμές. 3ο δεκαήμερο, πέρα από άπειρο φλερτ και νέες γνωριμίες, μπορείτε να αναμένετε και φιλικές ή ερωτικές επιστροφές.
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένους έρωτες, μυστικά, ψέματα, ερωτικό παρελθόν και απωθημένους έρωτες, αν δεν θέλετε να πληγωθείτε.

Από την Ανδριάννα Σαρρή. Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ