Η εμπιστοσύνη είναι το πιο ουσιαστικό συστατικό για την επιτυχία μιας σχέσης. Ειδικά για τις ερωτικές. Όταν αυτή η εμπιστοσύνη χαθεί τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ άσχημα με μεγάλη ταχύτητα. Αν και φυσικά θα πρέπει να μην αντιμετωπίζουμε τους συντρόφους μας με καχυποψία η Μπρίνα Λίλι στο stylecaster.com ισχυρίζεται ότι νομοτελειακά υπάρχουν 3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να σας απατήσουν.

Αυτά τα 3 ζώδια τείνουν να μπαίνουν σε λάθος μονοπάτια και να έχουν μια αναξιόπιστη συμπεριφορά γενικά και είναι πολύ πιθανό να σας απατήσουν, αν και φυσικά καθένας μας είναι ιδιαίτερος και μοναδικός και μπορεί να μην ακολουθεί αυτή τη λογική.

Επιπλέον, αυτά τα τρία ζώδια έχουν και καλές πλευρές. Για παράδειγμα όταν αισθάνονται στο στοιχείο τους και ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να πετύχουν, γίνονται άτομα καινοτόμα, δυναμικά και εμψυχωτικά. Αντιθέτως όταν δεν κάνουν σοφές επιλογές μπορεί να πέσουν σε μοτίβα εξαπάτησης.

Ποια 3 ζώδια είναι πιθανότερο να σας απατήσουν;

Αιγόκεροι

Αιγόκεροι, είστε το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να απατήσει τους ανθρώπους. Έχετε μερικές απίστευτες ιδιότητες -η δυναμική, το χάρισμα και η προσανατολισμένη στην καριέρα σας φύση είναι απαράμιλλα στον ζωδιακό κύκλο. Ωστόσο, δεν είστε οι καλύτεροι στην αφοσίωση στις ρομαντικές σχέσεις.
Είστε ο τύπος του ατόμου που αδικείται σε μια σχέση μια φορά και ορκίζεται να μην δεσμευτεί ποτέ ξανά. Ο εντοπισμός και η θεραπεία του παρελθόντος τραύματος είναι απαραίτητος. Αντιμετωπίστε τους άλλους όπως θα θέλατε να σας συμπεριφέρονται σε μια σχέση: με τρυφερότητα, αγάπη και αφοσίωση.

Δίδυμοι
Δίδυμοι, έχετε τη φήμη ότι είστε αναξιόπιστοι…και δεν είναι εντελώς αδικαιολόγητο. Το ζώδιό σας είναι αυτό των διδύμων, που αντιπροσωπεύει τη διπλή σας φύση. Είναι εύκολο για εσάς να ζήσετε μια διπλή ζωή με cool ή με σκοτεινό τρόπο. Είστε οι τύποι που μπορούν να ταιριάξετε εύκολα σε πολλές κοινωνικές ομάδες, αλλά και εκείνοι που μπορεί να δημιουργήσετε κρυφά δύο οικογένειες.

Καθιερώστε όρια υγιών σχέσεων με τον/τους σύντροφους σας – ίσως για εσάς μια ηθική μη μονογαμία να σας ταίριαζε. Χρησιμοποιήστε τις «μαγικές» σας δυνάμεις για καλό, όχι για κακό.

Υδροχόοι
Υδροχόοι, είναι στη φύση σας να είστε απόμακροι και απλά περίεργοι. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αρκεί να έχετε εποικοδομητικές διεξόδους για την προσωπικότητά σας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είστε τόσο συναισθηματικά απόμακροι που απλά δεν σας ενδιαφέρει τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους.

Εσείς και οι Αιγόκεροι κουβαλάτε αυτό το βάρος με παρόμοιο τρόπο. Ωστόσο, είστε ακόμα πιο απόμακρος συναισθηματικά από τους Αιγόκερους, αφού είστε ζώδιο του αέρα. Τσεκάρετε την πραγματικότητα σε τακτική βάση για να βεβαιωθείτε ότι τιμάτε τις σχέσεις σας. Και εξασκηθείτε στο να ακούτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ