Είστε έτοιμοι για την Πανσέληνο Μαΐου; Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε έχετε κάθε λόγο να ανυπομονείτε. Ειδικά έχοντας νιώσει ήδη τις πρώτες επιπτώσεις από την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Μπορείτε να περιμένετε ανατροπές: νέα οπτική και αλλαγές διάθεσης ή αλλαγή πορείας στην καριέρα. Ποια είναι, συμφωνία με το Bustle, τα τυχερά ζώδια που θα περάσουν ανώδυνα την Υπερπανσέληνο των λουλουδιών που πραγματοποιείται απόψε;

Τα ζώδια που ανυπομονούν για την Πανσέληνο

Καρκίνος

Η Πανσέληνος Μαΐου έχει να κάνει με το να ακολουθήσετε την απόλαυση και να απελευθερώσετε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα. Αυτό το αστρολογικό φαινόμενο μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα δημιουργικό χόμπι ή μια πιθανή ερωτική επαφή.

«Θα νιώσετε ότι βουτάτε στην ικανοποίηση σε αυτή την Πανσέληνο. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή ένα φλερτ με κάποιο νέο πρόσωπο», αναφέρει η αστρολόγος Λόρεν Ας.

«Αυτή η περίοδος έχει να κάνει με το να αναπτύξετε την οπτική σας και να υιοθετήσετε μια περισσότερο συμπεριληπτική και τρυφερή οπτική».

Ποιες είναι οι συμβάσεις που σας εμποδίζουν από το να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές; «Τώρα είναι μια σπουδαία στιγμή να αφήσετε την αυτοκαταστροφική σας τάση και να αγκαλιάσετε την αναζωπύρωση της λαχτάρας για ζωή»..

Αιγόκερως

Τα πράγματα ζωντανεύουν στον κλειστό σας κύκλο. Σε αυτή την Πανσέληνο σας απασχολούν θέματα που αφορούν την κοινότητα, τις επαφές και τις παρέες. Παλιές ή νέες φιλίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε αλλαγές στην κοινωνική ζωή και στη δικτύωσή σας.

«Αυτή η Πανσέληνος σας προσφέρει την ευκαιρία να έρθετε κοντά με τους ανθρώπους με τους οποίους είχατε χάσει επαφή», εξηγεί η Ας.

Με την Πανσέληνο όμως να λαξεύει τις αισθήσεις σας, είναι καλή ιδέα να κατασταλάξετε στο τι είδους φιλίες θέλετε να διατηρήσετε.

«Είναι μια Πανσέληνος ξεκαθαρίσματος που σας ενθαρρύνει να βρείτε ανθρώπους που είναι περισσότερο σας εσάς», αναφέρει η Ας. «Βουτάτε στην επένδυση φίλων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες,. που σας ανεβάζουν αντί να σας κατεβάζουν».

Ιχθείς

Αυτή η Πανσέληνος αφορά την αναζήτηση της ψυχής σας. Μπορεί να φέρετε στην επιφάνεια κρυφές αλήθειες ή να συνειδητοποιήσετε φιλοσοφικές αλήθειες που να σας κάνουν να αλλάξετε ζωή.

«Καλείστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε αυτή την περίοδο», εξηγεί η Ας. «Αυτή η Υπερπανσέληνος των λουλουδιών σας ενθαρρύνει να απελευθερωθείτε από παλιά πράγματα και να “ανοίξετε” την οπτική σας για τον κόσμο».

Μπορεί να είναι ένα δηκτικό φαινόμενο για κάποιους από εσάς αλλά θα βρείτε την διάθεση να εξερευνήσετε το σύστημα αξιών σας.

«Η Πανσέληνος είναι μια ευκαιρία να πείτε την αλήθεια σας και μια ευκαιρία να πείτε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε χωρίς φόβο να γελοιοποιηθείτε», αναφέρει η Ας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ