Ο Νοέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας. Κυρίως για τα οικονομικά μας δεδομένης της ενεργειακής κρίσης και την ακρίβειας που έχει περιορίσει αρκετά τα έξοδά μας. Αυτό μας κάνει πολλές φορές να ελπίζουμε στην τύχη. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, είστε από αυτούς που έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε το Τζόκερ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε την τύχη σας! Σύμφωνα με την New York Post, οι τυχεροί του ζωδιακού είναι οι Τοξότες, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς.

Τοξότης

Η τύχη του να είσαι Τοξότης και να έχει κυβερνήτη τον Δία αρκεί από μόνη της για να σας κατατάσσει στα ζώδια που είναι πιο πιθανό να κερδίσουν το Τζόκερ. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι η μετενσάρκωση της αισιοδοξίας και έτσι δεν φοβούνται να ποντάρουν πολλά και να τα ρισκάρουν όλα. Η δυναμικότητά τους συχνά επιβραβεύεται με τα δώρα από τους θεούς της λοταρίας. Το καλό με όλα αυτά είναι ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς αγαπά να μοιράζεται και να ξοδεύει, μεταφέροντας τον πλούτο σε άλογα, αεροπορικά εισιτήρια, σε ποτά κερασμένα σε όλο το μπαρ, σε πουρμπουάρ σε χορούς και καφέδες.

Αιγόκερως

Η τύχη αργεί για τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου καθώς συχνά έχουν περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια γεμάτα από χτυπήματα της μοίρας. Είτε πρόκειται για θεσμικές δυσκολίες, άπειρη καταπίεση, στέρηση παιχνιδιών, τιμωρία ή έλλειψη βιταμινών. Ναι, υποφέρουν σε επίπεδο ανατροφής, επιτήρησης και ευκαιριών. Οι Αιγόκεροι είναι το πιο εργατικό ζώδιο και έχουν μάθει να φτιάχνουν τη δική τους τύχη. Έχουν μάθει να διατηρούν και να φυλάσσουν τις νίκες τους σιγουρεύοντας ότι η καλοτυχία που βρίσκουν τους δίνει χώρα να εξαπλωθούν.

Ιχθείς

Πολύ πριν ανακαλύψουμε ότι ο Ποδειδώνας είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων, όσοι ανήκαν σε αυτό το ζώδιο είχαν την εύνοια του τυχερού Δία. Στην καλύτερη περίπτωση, οι Ιχθείς είχαν δίπλα τους έναν μελλοντολόγο. Αν μπορούν να αντισταθούν στα διάφορα στάδια και στην ανάμειξη συναισθήματος, κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει περισσότερες πιθανότητες να λάβει φυσική καθοδήγηση και ξεχωριστές απολαβές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ