Τα ζώδια που διανύουν τη χειρότερη εβδομάδα είναι οι Λέοντες, οι Παρθένοι και οι Ζυγοί. Μπορεί η ανάδρομη τροχιά του Ερμή να ολοκληρώθηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζουν τα απόνερά της. Θα συνεχίσουμε να νιώθουμε ότι ταλαντευόμαστε και να είμαστε σε σύγχυση.

Σύμφωνα με το Style Caster, υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που θα τα νιώσουν όλα αυτά πιο έντονα και αυτή θα είναι η χειρότερη εβδομάδα τους.

Λέων

Νιώθετε πηγμένοι από ευθύνες; Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές θα συμβούν στο επαγγελματικό σας πρόγραμμα ή/και στην καθημερινή σας ρουτίνα. Καλείστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε.

Στις 5 Οκτωβρίου η Σελήνη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Κρόνο μέσω του 7ου οίκου σας που αφορά τις σχέσεις. Αν υπάρχει η πιθανότητα κάτι να κρατήσει, σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Καλείστε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ένωσή σας ώστε να καταλάβετε τη δομή της.

Μείνετε μακριά από από κουτσομπολιά και μην μιλάτε πολύ για τα προσωπικά σας στις 7 Οκτωβρίου.

Παρθένος

Δεν είστε από τα ζώδια που αγαπούν τις εκπλήξεις. Ωστόσο, το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως να πιστέψετε ανεξάρτητα με το αν είστε ή δεν είστε ανοιχτοί στο να πάρετε το ρίσκο. Από τις 5 Οκτωβρίου, που η Σελήνη ενώνει τις δυνάμεις με τον Κρόνο μέσω του 6ου οίκου σας, είστε περισσότερο ευαίσθητοι με θέματα όπως τα όρια, τους περιορισμούς και το άγχος.

Την επόμενη μέρα μπορεί να νιώσετε σύγχυση και συναισθήματα ανησυχίας. Θα βρεθείτε ανάμεσα στην επιθυμία να ακολουθήσετε τα γεγονότα και μία στρατηγική και του να κάνετε πίσω και αναρωτηθείτε για τα επόμενα βήματά σας από απόσταση.

Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι θα νιώσετε τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Εμπιστευτείτε την κρίση σας.

Ζυγός

Αν τα πράγματα δε μοιάζουν σταθερά για εσάς, πάρτε χρόνο να μαζέψετε το μυαλό σας και να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Η Σελήνη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Κρόνο στον 8ο οίκο σας και τα πράγματα θα μοιάζουν ρευστά. Από τις 5 Οκτωβρίου δώστε σημασία και στα κοινά έσοδα καθώς θα νιώσετε ότι περιορίζεστε ως προς τις προσωπικές σας ικανοποιήσεις.

Στις 6 Οκτωβρίου πιθανότατα να προκύψει μια συζήτηση που έμπαινε σε αναβολή. Οι συζητήσεις που αφορούν τα λεφτά ή θέματα ταμπού δεν έχουν τίποτα διασκεδαστικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητες.

Πριν ξεκινήσετε να νιώθετε ανάμεσα στο αξιακό σας σύστημα και στο βάρος των ευθυνών, κάντε ένα βήμα πίσω αφήστε την Πανσέληνο να φωτίσει τι υπάρχει στο μυαλό σας. Στις 9 Οκτωβρίου θα αλλάξει η οπτική σας για μία σχέση ή έναν σημαντικό άνθρωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ