Το καλοκαίρι του 2022 είναι μια ανάσα μακριά και όλα τα ζώδια έχουν λόγο να γιορτάσουν. Είναι το πρώτο ελεύθερο καλοκαίρι μετά την εμφάνιση της πανδημίας. Φέρνει μαζί του πολλές υποσχέσεις και ξεκινούν από τις δύο εκλείψεις που είναι ήδη στον ορίζοντα: η πρώτη στις 30 Απριλίου στον Ταύρο και η δεύτερη στις 16 Μαΐου στον Σκορπιό.

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του, σύμφωνα με το imprint.com, μια μεταμόρφωση προς την καλύτερη εκδοχή για όλα τα ζώδια. Θα είναι αναζωογονητικό και με θετικό πρόσημο.

Πώς θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τα 12 ζώδια

Κριός: Θα δοκιμαστείτε με το να μείνετε αγκιστρωμένοι σε ότι ξέρετε. Αυτό το καλοκαίρι όμως είναι η καλύτερη στιγμή να βγείτε έξω και να αναζητήστε ευκαιρίες, εμπειρίες και ανθρώπους. Ίσως πρέπει να αναβαθμιστείτε προκειμένου να συντονιστείτε με ανθρώπους που έχουν διαφορετική οπτική από τη δική σας και να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο.

Ταύρος: Η ζωή ήταν γεμάτη υποχρεώσεις για εσάς: μαθήματα, δουλειά και κοινωνική ζωή. Οι υπόλοιπο από εμάς δεν ξέρουμε πως τα καταφέρνετε. Κρατήστε αυτή τη στιγμή για να απολαύσετε τους καρπούς της σκληρής σας δουλειάς. Νέες ευκαιρίες βρίσκονται στον ορίζοντα αλλά μη φοβηθείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω για να πάρετε ανάσα.

Δίδυμοι: Τρέχετε μακριά από κάτι ή κάποιον; Θα μπορούσε αυτός ο κάποιος να είναι ο εαυτός σας; Αυτό το καλοκαίρι είναι η στιγμή να σταματήσετε να αναζητάτε πρόσκαιρους περισπασμούς και αντιμετωπίστε τα προβλήματά σας πρώτα. Έπειτα, περιμένετε ένα αργό και ήρεμο καλοκαίρι. Είναι μια καλή εναλλαγή να διασκεδάσετε στην ηρεμία του να τακτοποιείστε και να μυρίζετε τα λουλούδια. Τουλάχιστον για λίγο.

Καρκίνος: Δεν είναι εξαντλητικό να βάζετε συνέχεια τους άλλους πάνω από τον εαυτό σας; Αξιοποιείστε αυτή την αλλαγή της σεζόν για να βάλετε προτεραιότητα εσάς πριν από τους άλλους. Ζητήστε βοήθεια, πηγαίντε μια βόλτα, βάλτε μια ενυδατική μάσκα και αλλάξτε σεντόνια. Δεν μπορείτε να φροντίζετε τους άλλους αν δεν φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας και κανείς δεν αγαπά έναν υποκριτή. Το self cate είναι τάση!

Λέων: Ζείτε και αναπνέετε για το καλοκαίρι. Αυτό που έρχεται είναι η στιγμή σας να λάμψετε μετά από δύο χρόνια αδράνειας. Σίγουρα έχετε ήδη σχεδιάσει το πάρτι υπερπαραγωγή των γενεθλίων σας πέντε μήνες νωρίτερα και δεν περιμένετε τίποτα λιγότερο. Θα είστε απασχολημένοι και σε συνεχή κίνησ, απλά μην ξεχάσετε το αντιηλιακό σας.

Παρθένος: Η αλλαγή και η αβεβαιότητα είναι πάντα τρομακτική. Ειδικά για εσάς. Η μετάβαση σε ένα ελεύθερο καλοκαίρι μετά την πανδημία σας προκαλεί να οργανώσετε τα πάντα από πριν. Κάποιες φορές, χαρείτε την τυχαιότητα των πραγμάτων. Ανυπομονείτε να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και ίσως να ξεχάσετε την οργάνωση για λίγο.

Ζυγός: Η πανδημία δεν σας σταμάτησε από το να είστε περιπετειώδης. Είναι φυσικό για εσάς να περιμένετε αυτό το καλοκαίρι να είναι έντονο και αυθόρμητο αλλά σε τι βοηθάει η προβλεψιμότητα; Φέτος αφεθείτε στη στιγμή και εκτιμήστε τις μικρές χαρές. Προκαλέστε τον εαυτό σας να ξεκινήσει να εκφράζει τα πραγματικά του συναισθήματα. Είναι απελευθερωτικό!

Σκορπιός: Η αγάπη είναι στον αέρα αυτό το καλοκαίρι. Για τους ελεύθερους, είναι στιγμή να αλλάξετε τον τρόπο σας αυτό το καλοκαίρι (το να γνωρίσετε κάποιον τυχαία είναι υπερεκτιμημένο έτσι κι αλλιώς). Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, πηγαίντε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο δίνοντας της λίγο ενδιαφέρον. Για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού ωστόσο αυτό το καλοκαίρι θα μοιάζει σαν μέρα Αγίου Βαλεντίνου διαρκείας.

Τοξότης: Τα πράγματα ήταν βαρετά για αρκετό καιρό για εσάς. Είστε όμως ένα βήμα μακριά από τα βγείτε από τα μετόπισθεν και να αγκαλιάσετε την εσωτερική φωτιά σας. Καθώς ο καιρός ζεσταίνει , προετοιμαστείτε να βγείτε στο φως. Είστε ο πρωταγωνιστής. Είναι η στιγμή σας να γίνετε διάσημος και στο διαδίκτυο: ίσως εκείνο το κανάλι που ανοίξατε στο YouTube το 2012 να γίνει ένας λογαριασμός στο TikTok.

Αιγόκερως: Αξιοποιείστε αυτό το καλοκαίρι για την επανεκκίνηση του νέου σας εαυτού. Να είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι για όσα κάνετε και όσους έχετε γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί με τις προκλήσεις του καλοκαιριού: ίσως κάποιος πρώην ή φίλος καμουφλαρισμένος. Ανυπομονείται όμως για την υπόσχεση της δημιουργίας νέων σχέσεων.

Υδροχόος: Κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών ίσως είναι δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις σας. Ειδικά για εσάς. Αυτό το καλοκαίρι σας βοηθά να συγχρονιστείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό και να δοκιμάσετε νέα πράγματα όπως ο διαλογισμός ή το γράψιμο για να ενδυναμώσετε το τσι σας. Μόλις το κάνετε, χαλαρώστε και δείτε τα επιτεύγματά σας στις σχέσεις και την ευεξία σας.

Ιχθείς: Η πανδημία μας υπενθύμισε να ζούμε τη στιγμή όσο μπορούμε. Τώρα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε τις γνώμες των άλλων και αρχίστε να κάνετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Μόλις το κάνετε, ένα βάρος θα φύγει από τους ώμους σας. Μπορείτε να ανυπομονείτε για την ανακάλυψη του εαυτού σας αυτό το καλοκαίρι. Αλλάξστε την μελαγχολική playlist σας σε κάτι πιο ανεβαστικό αυτή την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ