Βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν από το Πάσχα και σε όποιο από τα 12 ζώδια κι αν ανήκετε σίγουρα κάνετε τα σχέδιά σας. Πώς θα περάσουν όμως τις Άγιες Ημέρες πού εχονται; Τι λένε τα άστρα;

Ο Κώστας Λεφτάκης κάνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για το Πάσχα για να ξέρετε τι σας περιμένει σε όποιο από τα 12 ζώδια κι ανήκετε.

Κριός

O μήνας των γενεθλίων σας συνεχίζει με μια αρκετά θετική και πολυποίκιλη εβδομάδα για όσους ασχολούνται με δημόσιες σχέσεις ή έχουν σπουδαστικά ή νομικά ζητήματα. Αισθηματικά, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους. Κάτι αποφασιστικό θα σας αποπροσανατολίσει εσωτερικά σ΄ ένα καινούριο τρόπο αντιμετώπισης της συντροφικής σχέσης. Όλα εξαρτώνται από την κρίση και την λογική σας, η οποία αυτήν την περίοδο ανεβάζει στροφές και αποδίδει τα δέοντα.

Ταύρος

Μία αρκετά καλή εβδομάδα του Απριλίου όπου μπορείτε να αφιερώσετε στην εργασία αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτό που φαίνεται να χρειάζεται στους περισσότερους από εσάς είναι ηρεμία και απασχόληση με τον εαυτό σας. Μερικοί έχετε ήδη κάποια προβλήματα υγείας που δεν θα ήταν σκόπιμο να παραμεληθούν. Όλοι έχετε ωστόσο αρκετά άγχη που, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε και να μην τα αφήσετε να διογκώνονται.

Δίδυμοι

Με μία αρκετά έντονη εβδομάδα συνεχίζει ο Απρίλιος με κίνηση σε όλους τους τομείς. Προφυλαχθείτε από ατυχήματα ή εκνευρισμούς στην εργασία ή το στενό σας περιβάλλον. Σκεφθείτε σοβαρά το μέλλον σας χωρίς να αφήνετε το πείσμα ή τον εγωισμό να σας κατευθύνουν. Έχετε ανάγκη από μια ουσιαστική αλλαγή και δεν θα έπρεπε κάτι τέτοιο να γίνει βιαστικά ή απερίσκεπτα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί τα αισθηματικά σας.

Καρκίνος

Μία κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείτε μην τα επαγγελματικά σας. Να θυμάστε όμως ότι είναι καλό να αποφύγετε εκνευρισμούς και να μην είστε απαισιόδοξοι ή βιαστικοί. Μην κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να σας εκθέσει στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Υπερασπιστείτε μία σχέση στην οποία πιστεύετε και μία συνεργασία στην οποία έχετε επενδύσει. Αποφύγετε τα εξαντλητικά ωράρια στην εργασία. Δημιουργήστε και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, ενώ παράλληλα ασχοληθείτε και με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Λέων

Μία αρκετά καταναλωτική εβδομάδα θα είναι αυτή για εσάς. Όσοι δεν έχετε επαγγελματικές φιλοδοξίες, θα πρέπει να λάβετε τα προσωπικά σας σοβαρά υπόψη. Αργά ή γρήγορα, μια σημαντική αλλαγή είναι απαραίτητη. Ο Απρίλιος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τους λόγους που την επιβάλουν. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και επιμονή. Βελτιώστε τις σχέσεις σας στην εργασία, μιλήστε καθαρά στους δικούς σας ανθρώπους. Μην περιμένετε τους άλλους να μαντέψουν τις σκέψεις και τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Θα έχετε μία αρκετά ενδιαφέρουσα και δημιουργική εβδομάδα. Κάτι όμως που δεν θα έπρεπε να αφήσετε στην τύχη είναι τα οικονομικά σας. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες, και τακτοποιήστε εκκρεμότητες σχετικές με περιουσιακά στοιχεία. Οικογενειακές αντιθέσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σταθερότητα και ηρεμία. Ταξίδια και μετακινήσεις προσφέρονται για νέους ορίζοντες αυτήν την εποχή. Το ζήτημα όμως είναι να πάρετε την απόφαση να τα πραγματοποιήσετε.

Ζυγός

Ο Δίας στον απέναντί σας Κριό, ευνοεί την συνειδητοποίηση της οριστικής αποδέσμευσής σας από το παρελθόν. Ίσως σε αυτό βοηθήσει μια καινούρια ενδιαφέρουσα γνωριμία με τάσεις θεαματικής εξέλιξης. Φροντίστε να επιλέξτε σωστά και να θυμηθείτε ότι είναι καλύτερα να περιμένετε παρά να κάνετε τα ίδια λάθη. Για πολλούς αυξάνουν οι πιθανότητες ερωτικών επιτυχιών. Σκεφτείτε όμως και τα πρακτικά σας ζητήματα, τα οικονομικά σας θέματα. Κλείστε όσες εκκρεμότητες μπορείτε, τώρα που νιώθετε ικανοί και ενισχυμένοι.

Σκορπιός

Η εβδομάδα σας θα είναι αρκετά θετική εάν καταφέρετε να αποφύγετε αντιθέσεις στο σπίτι και στο περιβάλλον της εργασίας σας. Μην κάνετε αλλαγές που θα έβαζαν σε κίνδυνο τα οικονομικά σας. Φροντίστε να μην λάβετε μέρος ή να μην δώσετε αφορμές σε σχόλια που σας εκνεύριζαν. Απομακρύνετε διακριτικά ανθρώπους που απέδειξαν ότι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Η οικογένεια εξακολουθεί να είναι ο κύριος λόγος μιας δικής σας αναβλητικότητας, που περιορίζει κατά κάποιο τρόπο τις άλλες σας δραστηριότητες.

Τοξότης

Μία επιτυχημένη εβδομάδα με πιθανότητα, πολλοί, να εντυπωσιαστείτε από μια γνωριμία. Μην βιαστείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, γιατί είναι μάλλον σίγουρο, ότι ο ενθουσιασμός σας δεν θα κρατήσει για πολύ. Η αλλαγή που περιμένετε στη ζωή σας είναι κάτι πιο σύνθετο από μια απλή αισθηματική ή επαγγελματική ανανέωση. Τώρα όμως που η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, έχετε πιο ελεύθερο πεδίο, είτε να εγκαταλείψετε μια άκαρπη σχέση, είτε να επιδοθείτε σε μια πιο προσοδοφόρα επαγγελματική δραστηριότητα.

Αιγόκερως

Μία περίοδος θετική στην εργασία σας. Όμως μην υποτιμάτε την αναγκαιότητα κατάλληλων συνεργατών και μην κάνετε αντίπαλους, ανθρώπους που έχουν αποδείξει το πείσμα και την δύναμη τους. Αν εργασθείτε ευσυνείδητα και πειθαρχημένα είναι σίγουρο πως θα δείτε να ανοίγονται δρόμοι προόδου. Ο Ερμής από τον Ταύρο σας βοηθά να είστε αποτελεσματικοί, ενώ σας ενισχύει και φυσικά. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες τώρα που μπορείτε! Κάποιοι αποφασίζετε να αποκτήσετε μια νέα δεξιότητα, για να υποστηρίξετε καλύτερα το αντικείμενό σας.

Υδροχόος

Αυτή την εποχή μην είστε εριστικοί με ανθρώπους που είναι, συναισθηματικά κοντά σας. Μην αφήνετε τα αισθηματικά σας προβλήματα να επηρεάσουν την δημιουργικότητα και την διάθεσή σας. Γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι τα ενδιαφέροντάς σας έχουν αλλάξει και ότι οι πραγματικές επιδιώξεις σας δεν είναι πια τόσος δεμένες με το παρελθόν. Μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους, να απαλύνετε παρεξηγήσεις, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Γενικότερα να αποκτήσετε καλύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες που θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες για το επαγγελματικό σας μέλλον.

Ιχθύες

Χρειάζεστε ακόμα λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε σε κάποια νέα δεδομένα. Εστιάστε σωστά σε ότι μπορεί να βελτιωθεί και αποφύγετε να εκτεθείτε στα αισθηματικά σας. Εκεί θα προκύψουν αλλαγές, που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα και θα φέρουν κάποια εμπόδια στην ανάπτυξη, ή στη συνέχιση μιας σχέσης. Αν κάνετε υπομονή θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση η οποία επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες και όχι από τη θέληση του συντρόφου, ή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Οικονομικά το κλίμα παραμένει ρευστό γι’ αυτό και εσείς παραμείνετε συντηρητικοί στις κινήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ