Τα ζώδια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά πράγματα ακόμα και για την ερωτική σας ζωή. Ένα από αυτά είναι και η ερωτική επιθυμία που δεν είναι απαραίτητο να συγχρονίζεται πάντα με αυτή του συντρόφου σας.

Όταν μιλάμε, λοιπόν, για ερωτική διάθεση δεν πρέπει να μας νοιάζει μόνο η λίμπιντο αλλά και το ζώδιο. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου είναι πιθανό να κάνουν περισσότερο σεξ από άλλους γιατί πολύ απλά το επιθυμούν περισσότερο. Άλλοι πάλι, ενώ μπορούν να κάνουν αξέχαστη την ερωτική τους επαφή, βάζουν τους παρτενέρ τους στην αναμονή. Μπορείτε να μαντέψετε ποια ζώδια ανήκουν στην κάθε κατηγορία;

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με αναλογική σειρά τα ζώδια με την μεγαλύτερη επιθυμία, σύμφωνα με την αστρολόγο Dossé-Via Trenou-Wells και το Pop Sugar. Δεν είναι έκπληξη ότι πρώτος στη λίστα είναι ο Σκορπιός.

Τα ζώδια με τη μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία

Σκορπιός

Ανήκετε δικαιωματικά στην κορυφή της λίστας. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνετε σεξ με τον οποιονδήποτε. Είστε από τα πολύ επιλεκτικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου, με υψηλά standarts.

Κριός

Έχετε κυβερνήτη τον Άρη και σκέφτεστε το σεξ σεξ. Η λίμπιντο και η ερωτική επιθυμία σας είναι σε υψηλά επίπεδα γιατί είστε ζώδιο της δράσης και με έντονο πάθος. Το σεξ είναι για εσάς τόσο φυσικό όσο και η αναπνοή και οι ερωτικοί σας σύντροφοι δύσκολα το ξεχνούν και θέλουν πάντα κι άλλο.

Ταύρος

Αγαπάτε το πάθος και τα χάδια. Έχετε κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, και είστε συνεχώς μέσα στον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό. Υπάρχουν μάλιστα περίοδοι που η ερωτική σας επιθυμία κορυφώνεται περνώντας μια ολόκληρη νύχτα με σεξ ή χάδια.

Ιχθείς

Ως ο ονειροπόλος του ζωδιακού, αγαπάτε τον ρομαντισμό και η απόλυτα ερωτικές και ρομαντικές εμπειρίες σας κάνουν να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Αν νιώσετε ασφάλεια με τον παρτενέρ σας, θα γίνετε ένα μαζί του και θα ζήσετε μια οργασμική εμπειρία.

Λέων

Θέλετε να έχετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Αν είστε με έναν παρτενέρ που ξέρει να σας σαγηνεύσει, η λίμπιντο πιάνει ταβάνι. Είστε επίσης από αυτούς που ξέρετε να ανεβάζετε τον παρτενέρ σας και να κρατάτε και τη δική του ερωτική διάθεση ψηλά.

Καρκίνος

Το σεξ είναι κάτι που σας βγαίνει φυσικά, σε αντίθεση με την εμπιστοσύνη. Αν εμπιστευτείτε τον παρτενέρ σας θα του δείξετε την ερωτική σας επιθυμία αλλά και το πόσο ψηλά είναι η λίμπιντό σας. Όσο μεγαλύτερη οικειότητα έχετε με τον παρτενέρ σας τόσο μεγαλύτερη είναι και η απόλαυση που βιώνετε και οι δύο.

Αιγόκερως

Έχετε τη φήμη ότι είστε πάντα σοβαροί και αφοσιωμένοι στη δουλειά σας αλλά και «δυνατοί» στο κρεβάτι. Ο λόγος είναι η μεγάλη αντοχή που έχετε καθώς μπορείτε να διατηρήσετε το ερωτικό σας σθένος περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο.

Τοξότης

Είστε παιχνιδιάρηδες και σας αρέσει το φλερτ ενώ είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια ερωτική κατάσταση απλά για να περάσετε καλά. Η ερωτική επιθυμία και η λίμπιντο είναι σε υψηλά επίπεδα γιατί είστε από αυτούς που βαριέστε εύκολα.

Δίδυμος

Έχετε την τάση να μιλάτε κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής οπότε κοινοποιείτε στον παρτενέρ σας το πότε έχετε έντονη διάθεσή ή θέλετε να μείνετε μόνοι. Κατά συνέπεια είστε μια κρύο και μία ζέστη κάποιες φορές. Όταν όμως είστε στο mood, είστε ασυγκράτητοι.

Παρθένος

Είστε πολύ ερωτικά πλάσματα αλλά πολλές φορές στο μυαλό σας έχετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Αυτό το κάνει πιο δύσκολο να έχετε πάντα 100% παρουσία σε αυτό που συμβαίνει. Όταν όμως αποφασίσετε να βάλετε το σεξ ψηλά στις προτεραιότητές σας τότε η άγρια πλευρά σας ξεδιπλώνεται.

Ζυγός

Μιλώντας για σεξ, ανήκετε στους ρομαντικούς. Είστε πολύ καλοί σε αυτό αλλά προτιμάτε να νιώθετε ισορροπημένοι από το να βιώσετε ακραία συναισθήματα. Η ερωτική σας διάθεση κατά συνέπεια είναι είναι περισσότερο ελεγχόμενη σε σχέση με άλλα ζώδια.

Υδροχόος

Είστε κάποιες φορές χαμένοι στις σκέψεις σας και δεν έχετε προτεραιότητα το σεξ. Αυτό μπορεί να ρίξει τη λίμπιντό σας χαμηλά. Κάνετε σεξ πρώτα με το μυαλό σας οπότε παρόλο που μπορεί να έχετε μεγάλη ερωτική επιθυμία δεν είναι πάντα αυτό πού αποζητάτε από τη σχέση σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ