Η έκλειψη Απριλίου είναι η πρώτη του 2022 και φέρνει την αίσθηση ότι η χρονιά μόλις ξεκίνησε. Είμαστε ήδη στα μέσα της άνοιξης και μπροστά από την περίοδο επιρροής αυτού του αστρολογικού φαινομένου. Όλα τα ζώδια θα νιώσουν την έντονη ενέργειά της αλλά υπάρχουν κι αυτά που, όπως διαβάζουμε στο Elite Daily, η έκλειψη Απριλίου θα επηρεάσει περισσότερο.

Πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου και ονομάζεται έκλειψη της Μαύρης Σελήνης καθώς είναι η δεύτερη νέα σελήνη που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού μήνα -είχαμε άλλη μία στις αρχές Απριλίου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο αφού συμβαίνει μία φορά κάθε 26 μήνες.

Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεάσει η έκλειψη Απριλίου

Ταύρος

Η έκλειψη Ηλίου στις 30 Απριλίου λαμβάνει χώρα στον πρώτο οίκο σας που αφορά τον εαυτό σας και σηματοδοτεί κάποια ισχυρά νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την ταυτότητά σας και το πώς υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Αυτή η σειρά εκλείψεων θα σας επηρεάσει περισσότερο από όλα τα ζώδια καθώς δίνετε έμφαση στον εαυτό σας και θα κληθείτε απελευθερωθείτε ή να αφήσετε συνεργασίες και σχέσεις. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, αυτό δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία αλλά οι εκλείψεις υπάρχουν για να σας αποκαλύψουν τι χρειάζεται να αλλάξει για την ανεξαρτησία σας. Είναι η χρονιά που θα ξανασυστηθείτε στον εαυτό σας και ως εκ τούτου κάποιες από τις σχέσεις που συντηρείται θα πρέπει να τελειώσουν. Περάστε χρόνο μόνοι σας στην έκλειψη Απριλίου έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε πραγματικά τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

Λέων

Στις 30 Απριλίου, η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο θα φωτίσει τον 10ο οίκο σας που έχει σχέση με την καριέρας και το κοινωνικό σας πρόσωπο και θα στρέψει την προσοχή σας στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτή είναι η χρονιά όπου μπορείτε να περιμένετε σημαντικές αλλαγές σε αυτό τον τομέα αλλά προς το καλύτερο. Υπάρχει κάτι στην καριέρα σας που δεν σας κάνει πλέον και η ηλιακή έκλειψη θα σας επιτρέψει να κάνετε τις απαραίτητες μετακινήσεις σε αυτό το κομμάτι. Η ασφάλεια και η σταθερότητα στην επαγγελματική σας ζωή είναι προτεραιότητα και είναι σίγουρα κάτι που μπορείτε να πετύχετε. Ωστόσο, πριν από αυτό θα πρέπει να κάνετε κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ήλιο, λάμπετε έντονα και οι εκλείψεις σε αυτό τον τομέα θα σας φέρει σίγουρα την αναγνώριση που σας αξίζει.

Σκορπιός

Ο Ήλιος και η Σελήνη ενώνονται για να σχηματίσουν μια έκλειψη στις 30 Απριλίου και ο 7ος οίκος των ρομαντικών σας σχέσεων είναι αυτός που θα φέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές. Η έκλειψη σας ζητά να κάνετε απελευθερωθείτε από τον έλεγχο και σας ενθαρρύνει να στραφείτε στην επιθυμία σας για οικειότητα και σύνδεση. Ως Σκορπιός, έχετε την τάση να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά για να προστατευτείτε αλλά μπορεί ολοκληρωτικά να σας εμποδίσει να αναπτύξετε τις σχέσεις που πραγματικά λαχταράτε. Στις 30 Απριλίου είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε στη δυναμική σας με τους άλλους και μπορεί να αποκαλύψει ότι ίσως κρατούσατε τον εαυτό σας πίσω.

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα φωτίσει τον 4ο οίκο σας που αφορά το σπίτι και την οικογένειάς σας, και θα φέρει νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή. Φέτος, καλείστε να στραφείτε προς τα μέσα και να καθιερώσετε την απόλυτη άνεση και ασφάλεια στο σπίτι και στις 30 Απριλίου πιθανότατα θα μπει ένας σπόρος για αυτό. Είστε ένα ζώδιο με ροπή για καριέρα και κοινωνική ζωή αλλά αυτή η χρονιά σας κάνει να δίνετε προτεραιότητα στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Η έκλειψη είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε τι σημαίνει για εσάς «σπίτι» για εσάς και πώς μπορείτε να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο άνετο. Ό,τι κι αν κάνετε άλλωστε ξεκινάει από εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ