Κάθε 28 ημέρες, η Πανσέληνος κάνει τη μεγαλειώδη είσοδό της στον νυχτερινό ουρανό, αποκαλύπτοντας ολόκληρη την ουράνια ομορφιά της. Καθώς καλύπτει το σύμπαν με το λαμπερό, αιθέριο φως του, μπορείτε κυριολεκτικά να αισθανθείτε τη δύναμή του να διαπερνά το πνεύμα σας. Και αν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εμπειρία να σας αφήσει αλλαγμένους με κάποιο τρόπο.

Η Πανσέληνος σας δημιουργεί εσωτερική αναταραχή και σας αναγκάζει να αναλάβετε δράση. Δεν είναι ασυνήθιστο τα βαθιά συναισθήματα να ανεβαίνουν στην επιφάνεια σαν μια ηφαιστειακή έκρηξη, ούτε είναι ασυνήθιστο να έχετε μεγάλη έμπνευση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επειδή η Πανσέληνος είναι επίσης η πιο κορυφαία φάση του σεληνιακού κύκλου, είναι συχνά μια εποχή που προκαλεί σημαντικές αλλαγές και αποκαλυπτικές στιγμές. Είτε σας αρέσει είτε όχι, μια Πανσέληνος θα σας ελευθερώνει πάντα!

Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στους Ιχθύς θα φτάσει στο αποκορύφωμά της στις 5:58 π.μ. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να είναι η πιο ψυχεδελική Πανσέληνος ολόκληρου του έτους, οπότε προετοιμαστείτε. Ο Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο στο ημερολόγιο του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι συνδέεται με τη σοφία που έρχεται μόνο με την ηλικία. Είναι επίσης πολύ συνυφασμένο με την ενέργεια του πνευματικού βασιλείου, καθιστώντας αυτή την Πανσέληνο εξαιρετικά και μαγικά ισχυρή. Μπορείτε να περιμένετε ότι τα όνειρά σας θα ενταθούν περίπου την ώρα αυτής της Πανσελήνου. Μπορεί ακόμη και έχετε μεταφυσικές εμπειρίες, καθώς αυτή η Πανσέληνος θα λεπτύνει το πέπλο που χωρίζει αυτόν τον κόσμο από τον επόμενο, σύμφωνα με τη Ρόγια Μπάκλαντ στο Style Caster.

Αυτή η Πανσέληνος θα σας προσφέρει μια ορμή συναισθημάτων που θα σας βοηθήσουν να δώσετε κάποια απόχρωση στην παρούσα κατάστασή σας. Άλλωστε, ο άξονας Παρθένου-Ιχθύος αντιπροσωπεύει τη σχέση σας με το ανθρώπινο σώμα σας και τη σχέση σας με το πνεύμα. Και ενώ οι ανάγκες αυτών των δύο στρωμάτων της ύπαρξής σας μπορεί να τέμνονται, διαφέρουν επίσης με αμέτρητους τρόπους! Ήρθε η ώρα να βρείτε ισορροπία μεταξύ της λογικής και της φανταστικής πλευράς σας κάτω από την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου. Επειδή ο Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, κουβαλούσε μαζί του και τον αέρα του οριστικού. Αγκαλιάστε κάτι που τελειώνει, γιατί ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Επειδή αυτή η Πανσέληνος θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον ονειρικό και αποπροσανατολιστικό ανάδρομο Ποσειδώνα, μπορείτε να περιμένετε ότι αυτή η Πανσέληνος θα είναι μια παράξενη, θολή και όμορφη εμπειρία. Μπορεί ακόμη και να σκοντάψετε σε κάποια δημιουργική ιδιοφυΐα, καθώς αυτή η ενέργεια κάνει τη φαντασία σας πολύ πιο ζωντανή. Ωστόσο, όσο περισσότερο ονειροπολείτε, τόσο περισσότερο έχετε την τάση να πιστεύετε στη φαντασία και όχι στα γεγονότα. Θυμηθείτε να μην παραβλέπετε τις κόκκινες σημαίες μόνο και μόνο επειδή είστε ερωτευμένοι με την ιδέα του κάτι.

Εάν το ζώδιο του ήλιου, το ζώδιο της σελήνης ή το ζώδιο που ανατέλλει εμπίπτουν σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω ζώδια, η επερχόμενη Πανσέληνος θα ρίξει φως σε μερικές αλήθειες που αλλάζουν τη ζωή.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου

Δίδυμος

Τι θέλεις να πετύχετε Δίδυμοι; Για τι θέλετε να γίνετε γνωστοί; Η Πανσέληνος στους Ιχθύς φέρνει δύναμη στον 10ο οίκο της καριέρας και της φήμης σας, ρίχνοντας φως στην κοινωνική σας θέση. Μπορεί να ξανασκεφτείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν λειτουργεί. Το να γυρίσετε το πλοίο όταν έχει παρασυρθεί από την πορεία του δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά είναι καλύτερο από το να συνεχίσετε προς τη λάθος κατεύθυνση. Έχετε τόσες πολλές δυνατότητες να κάνετε κάτι απίστευτο με την καριέρα σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τώρα! Ο δρόμος μπροστά είναι γεμάτος εμπόδια, προκλήσεις και ειλικρινείς απογοητεύσεις, αλλά αν δεν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε την καταιγίδα, πώς αλλιώς θα μπορέσετε να αποδείξετε πόσο το αξίζετε;

Παρθένος

Η ηλιακή σας επιστροφή είναι σε εξέλιξη, η οποία σας υπενθυμίζει να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και να πιστεύετε στην ικανότητά σας να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η Πανσέληνος στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Λαμβάνοντας χώρα στον 7ο οίκο σας συμμάχων, εχθρών, συζύγων και επιχειρηματικών συντρόφων, αυτό το σεληνιακό γεγονός σας αναγκάζει να αναγνωρίσετε τι είναι και τι δεν λειτουργεί όταν πρόκειται για τη δυναμική της σχέσης σας. Αν τα θεμέλια μιας σχέσης είναι αδύναμα και αναξιόπιστα, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ωστόσο, εάν εσείς και ο σύντροφός σας είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη και να συναντηθείτε στη μέση, αυτή η Πανσέληνος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο δυνατή είναι πραγματικά η σχέση σας.

Τοξότης

Δουλεύατε τόσο σκληρά για να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας ακόμη περισσότερο προς την επιτυχία. Ωστόσο, η νίκη στο παιχνίδι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας, ειδικά αν αποφεύγετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή με το πρόσχημα του εργασιομανούς. Εστιάζονταςν στον 4ο οίκο της οικογένειας και της καταγωγής σας, η Πανσέληνος στους Ιχθύς θέλει να καταλάβετε ότι δεν είχατε κανέναν έλεγχο από πού προέρχεστε ή με ποιον έχετε σχέση. Και παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε βαλτωμένοι από την πίεση στο σπίτι, έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε τη δική σας ιδέα για το σπίτι, ανεξάρτητα από το πού μπορεί να είναι αυτό. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη διεύθυνσή σας ή εάν εσείς και οι γονείς σας δεν τα πάτε καλά, αυτή η Πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο).

Ιχθύς

Αυτή η Πανσέληνος αφορά εσένα, Ιχθύ. Είσαι ο πρωταγωνιστής του σόου, ακόμα κι αν έχεις την τάση να αποφεύγεις τα φώτα της δημοσιότητας! Επειδή αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον 1ο οίκο του εαυτού σας, θα σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε βαθιά στο είδωλό σας και να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο άτομο που γίνεστε. Ακριβώς επειδή έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πριν. Αφήστε αυτή την πανσέληνο να σας δείξει όλους τους τρόπους με τους οποίους έχετε μεγαλώσει (και όλους τους τρόπους με τους οποίους μεγαλώσατε). Προετοιμαστείτε για να ξεδιπλωθεί μια κορυφαία στιγμή στη ζωή σας, γιατί μια πανσέληνος είναι πάντα μια στιγμή αλλαγής και ολοκλήρωσης. Αφήνεις πίσω σου τον παλιό και γνωρίζεις τον νέο, Ιχθύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ