Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια. Ποια ευνοούνται και ποια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;

Κριός: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτό θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Προετοιμάστε με προσοχή τις διάφορες εξορμήσεις σας και μετριάστε τις ριψοκίνδυνες διαθέσεις.

Ταύρος: Πρώτα αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε, ώστε να βρείτε τον τρόπο που θα το κατακτήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοποίηση αλλά και άτομα που θα σας ενισχύσουν

Δίδυμοι: Παρά τις αντιξοότητες, οι προοπτικές του μήνα είναι ευοίωνες. Αισιοδοξείτε και μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω στις δυσκολίες που προκύπτουν

Καρκίνος: Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε εσείς να φτιάξετε τον κόσμο, οπότε προστατέψτε τον εαυτό σας και κυρίως αγαπήστε τον. Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι υποχρεωτική.

Λέων: Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, μπείτε στην ενεργό δράση και σε καμία περίπτωση δε θα περάσετε στην πλευρά των ηττημένων.

Παρθένος: Κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες στο συναισθηματικό σας τομέα. Εκφράστε με σωστό τρόπο παράπονα στα οικογενειακά πρόσωπα, προσφέροντας παράλληλα κατανόηση και βοήθεια.

Ζυγός: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε στους στόχους σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και σε συνδυασμό με την εσωτερική ομορφιά που διαθέτετε δώστε τη μάχη σας.

Σκορπιός: Με τόλμη, σύνεση και διπλωματία θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μη βιάζεστε για να γίνουν όλα όπως θέλετε και κυρίως μην κρεμιέστε τόσο από τους άλλους.

Τοξότης: Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό και δε θα χάσετε. Να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις αν χρειαστεί. Η ταλαιπωρία που θα υποστείτε είναι σχετικά μικρή με τα κέρδη που θα έχετε.

Αιγόκερως: Η οικονομική και η συναισθηματική κάλυψη θα είναι το αίτημά σας για αυτό το μήνα. Θα έχετε και από τα δύο. Γι’ αυτό πάψτε να είστε απαιτητικοί και αρκεστείτε σε αυτά που σας δίνει απλόχερα.

Υδροχόος: Υπάρχει τρόπος για να ηρεμήσετε. Αναπτύξτε δράση στον επαγγελματικό και προσωπικό σας χώρο, ζητώντας λιγότερα από τους άλλους και ίσως να σας δώσουν περισσότερα από αυτά που ζητάτε.

Ιχθύς: Μη δραματοποιήσετε τα δύσκολα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τα καλά και ευχάριστα που υπάρχουν και δε τα βλέπετε. Βάλτε περισσότερο ρεαλισμό στη ζωή σας και πάνω σε αυτόν χτίστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο οroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ