Κριός: Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Ταύρος: Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά. Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας εγγυηθεί αρμονικές σχέσεις.

Δίδυμοι: Για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας, χρειάζεται να βάλετε όρια. Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις.

Καρκίνος: Περάστε τη μέρα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ένα οικονομικό θέμα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας.

Λέων: Δείξτε αποφασισμένοι στο να κάνετε ενέργειες που θα κατοχυρώνουν τα κεκτημένα σας. Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο.

Παρθένος: Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας. Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή.

Ζυγός: Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Κάντε μια προσπάθεια να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει.

Σκορπιός: Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία.

Τοξότης: Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα.

Αιγόκερως: Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε μπροστά σας. Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα.

Υδροχόος: Εξαλείψτε εμπόδια που δε σας άφηναν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα αισθηματικά ή οικογενειακά ζητήματα. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές.

Ιχθύς: Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση.

Από την Άντα Λεούση. Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ