Κριός: Όσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δε γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση.

Ταύρος: Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες.

Δίδυμοι: Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.

Καρκίνος: Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ότι είναι εφικτό. Αν δε μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

Λέων: Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Μείνετε μακριάς από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει.

Παρθένος: Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

Ζυγός: Δοκιμάστε το διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

Σκορπιός: Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.

Τοξότης: Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνεται καλύτεροι. Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη.

Αιγόκερως: Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα.

Υδροχόος: Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε.

Ιχθύς: Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις. Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δε σας καλύπτουν.

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ