Κριός: Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν Δε βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη. Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε.

Ταύρος: Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες με άλλους, υποχωρήστε εσείς. Δεχθείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε γιατί θα χάσετε το χρόνο σας.

Δίδυμοι: Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία.

Καρκίνος: Φοβάστε να δράσετε αποτελεσματικά γιατί φοβάστε ότι θα χάσετε αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σας. Η κρίση σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό αφήστε για άλλη μέρα τις μεγάλες αποφάσεις.

Λέων: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

Παρθένος: Δεχτείτε πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες. Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.

Ζυγός: Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισόλογα.

Σκορπιός: Η διάθεσή σας θα πέσει αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν.

Τοξότης: Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Θα ζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση τρίτων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως, δεν είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.

Αιγόκερως: Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι Δε θα προχωρήσουν όπως θέλετε.

Υδροχόος: Για να μην ξεμείνετε αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που Δε σας χρειάζονται. Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα πριν προχωρήσετε.

Ιχθύς: Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας. Μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ