Κριός: Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικότητάς σας.

Ταύρος: Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούριος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Δίδυμος: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.

Καρκίνος: Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

Λέων: Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις.

Παρθένος: Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και αφήσετε τις εκκρεμότητες σας να συνεχίζουν να υφίστανται. Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι.

Ζυγός: Αποφασίστε πως πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

Σκορπιός: Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας.

Τοξότης: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις.

Αιγόκερως: Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας. Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά.

Υδροχόος: Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε. Φροντίστε με όποιο τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση.

Ιχθύς: Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε, αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Από την Άντα Λεούση. Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ