Κριός: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα.

Ταύρος: Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση. Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές.

Δίδυμοι: Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση. Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Καρκίνος: Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά.

Λέων: Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο γλυκοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνεχίστε να κινείστε δυναμικά και οι ιδέες θα σας κατακλύζουν ανοίγοντάς σας νέους δρόμους προς την επιτυχία.

Παρθένος: Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί αν δείξετε αγάπη. Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους.

Ζυγός: Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία.

Σκορπιός: Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σας έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα.

Τοξότης: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη δε θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους.

Αιγόκερως: Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα. Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση.

Υδροχόος: Διευθετήστε της εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σας.

Ιχθύς: Εκμαιεύστε κάποιες πληροφορίες σημαντικές για την πρόοδό σας ή την οικονομική υποστήριξη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο του περιβάλλοντός σας.

Από την Άντα Λεούση. Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ