Κριός: Έχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Προσέξτε περισσότερο τα νεύρα σας που λόγω συγκυριών θα τεντώσουν.

Ταύρος: Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί αν συνεχίσετε έτσι θα πάθετε υπερκόπωση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα είναι ενάντια στις αρχές σας.

Δίδυμοι: Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας κάντε κάτι για να το αλλάξετε.

Καρκίνος: Όσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί. Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω και για μία μέρα είναι απαραίτητη.

Λέων: Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε. Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

Παρθένος: Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε. Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους.

Ζυγός: Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεση σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν.

Σκορπιός: Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος. Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία.

Τοξότης: Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού.

Αιγόκερως: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί ώστε να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε.

Υδροχόος: Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν το λάθος τους. Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας.

Ιχθύς: Η ωριμότητα που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε πιο ψύχραιμα στις καινούριες ευκαιρίες. Είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και αυτό θα είναι ένα από τα συν σας.

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ