Κριός: Ο χρόνος και η καλή συνεργασία μαζί τους θα σας ξεμπλοκάρει και δε θα ταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

Ταύρος: Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δε σας άρεσαν σας έγιναν μαθήματα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

Δίδυμοι: Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

Λέων: Η μέρα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα ενισχυθεί η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός.

Παρθένος: Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση.

Ζυγός: Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ότι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες, τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες και χαρείτε τις γιορτές μαζί τους.

Σκορπιός: Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και αφού έχετε βάλει σκοπό σας να καταπλήξετε τους πάντες με μικρές «πινελιές» θα τα καταφέρετε.

Τοξότης: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας.

Αιγόκερως: Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα. Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε.

Υδροχόος: Δε χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα. Δε σας φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε.

Ιχθύς: Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους. Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δε σας δίνουν τίποτα.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr