Ποιοι πρέπει να προσέξουν. Τι να αποφύγουμε. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Βρείτε χρόνο για να είστε μαζί με ένα καλό φίλο σας και κρατήστε ζωντανή τη σχέση σας. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας κάνει να πλήξετε ή να σας απογοητεύσει.

Ταύρος: Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε, χωρίς να επιμένετε και να φανατίζεστε από αυτές. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, κάντε το και στη σχέση σας.

Δίδυμοι: Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου να σας στηρίξουν. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με το σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του.

Καρκίνος: Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας θα βοηθηθείτε να χαλαρώσετε. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχθούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους.

Λέων: Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους.

Παρθένος: Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε εξαιτίας υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει να σας κάνει να μη φερθείτε σωστά. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας.

Ζυγός: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τη μέρα με κέφι, ελπίδες και θετικές σκέψεις. Με γνώμονα τη λογική θα ξεμπερδέψετε τις υποθέσεις σας που σας έχουν κουράσει.

Σκορπιός: Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας. Βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης: Διεκδικήστε ότι πιστεύετε ότι σας ανήκει και μην αφήνετε περιθώρια στους άλλους. Δε χρειάζεται να αγανακτήσετε επειδή άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος έχουν από εσάς απαιτήσεις.

Αιγόκερως: Εάν εξακολουθήσετε να φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την προτίμησή τους. Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας.

Υδροχόος: Κάποιες ερωτικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ψαχτείτε πέρα από τα όρια που βάζατε συνήθως. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας εκεί που θέλετε και θα βρείτε ανταπόκριση.

Ιχθύς: Μην απομακρυνθείτε από μια συζήτηση ρουτίνας, καθώς θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη ευκαιρία. Το ανήσυχο πνεύμα σας, θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα.

Από την Άντα Λεούση. Πεεισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ