Κριός: Ο τομέας της τύχης θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις αξιοποιήσετε για δικό σας όφελος.

Ταύρος: Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα περιστρέφονται γύρω σας και θα αναζητούν τη συντροφιά σας. Κάντε καινούριες γνωριμίες και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς.

Δίδυμοι: Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Επιλέξτε μια άλλη μέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα.

Καρκίνος: Βοηθήστε αυτούς που σας στηρίζουν όταν χρειάζεται για να το ανταποδώσετε. Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δε γίνουν όπως τα θέλετε.

Λέων: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δε χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δε σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι.

Παρθένος: Αφήστε το σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα. Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα.

Ζυγός: Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε.

Σκορπιός: Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

Τοξότης: Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά.

Αιγόκερως: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν, για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση.

Υδροχόος: Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε για να βγείτε κερδισμένοι. Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ιχθυς: Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ