Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Επιβάλετε να θέσετε μια νέα θέση πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο. Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματική σας ικανότητα.

Ταύρος: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ότι σας προσφέρει.

Δίδυμοι: Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος. Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

Καρκίνος: Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο.

Λέων: Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικά διαβήματα. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας.

Παρθένος: Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους.

Ζυγός: Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δε θα έχει κανένα πρόβλημα.

Σκορπιός: Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή να κάνετε διακοπές πριν καταρρεύσετε. Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων που δε θα σας είναι ευχάριστες.

Τοξότης: Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

Αιγόκερως: Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου. Δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε.

Υδροχόος: Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές.

Ιχθυς: Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις. Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο οroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ