Κριός: Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα προκειμένου να επιλύσετε ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά η επαγγελματική σας πορεία θα κάνει μια δυναμική στροφή.

Ταύρος: Οι απαιτήσεις από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας εξαντλήσουν, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις θα σας προβληματίσουν έντονα.

Δίδυμοι: Ξεκινάτε τη μέρα απασχολούμενοι με τα αισθηματικά σας, αλλά στη συνέχεια η ενασχόλησή σας θα είναι η διαμόρφωση του εργασιακού χώρου.

Καρκίνος: Έντονη θα είναι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, όμως, είναι πολύ πιθανό να σας προσφερθεί μια οικονομική ενίσχυση από άτομο που δεν περιμένατε.

Λέων: Η σωστή ανταπόκριση στα επαγγελματικά καθήκοντα θα σας προετοιμάσει για τα επόμενα σας βήματα. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας.

Παρθένος: Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο σπίτι σας θα σας κουράσει αρκετά. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ζυγός: Απ’ το να ασχολείστε με ανούσια πράγματα ή καταστάσεις στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πιο ουσιαστικά οικονομικά θέματα που αφορούν το μέλλον σας.

Σκορπιός: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παρασκηνιακές επαφές, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν ίσως σας θίξουν στον εργασιακό τομέα.

Τοξότης: Αυξημένες θα είναι οι επαφές σας με φίλους, αλλά η έντονη κοινωνική ζωή θα σας σπρώξει στην θαλπωρή του οικογενειακού χώρου.

Αιγόκερως: Επαναπροσδιορίστε την οικογενειακή και επαγγελματική σας ταυτότητα, αλλά μην ξεχνάτε να κινείστε με ευελιξία στις διάφορες συζητήσεις σας.

Υδροχόος: Σχέσεις και επικοινωνία με άτομα του εργασιακού χώρου θα αυξηθούν με βασικό στόχο την επίλυση πιεστικών οικονομικών καταστάσεων.

Ιχθύς: Βρείτε νέες στρατηγικές για να προωθήσετε τα εργασιακά σας σχέδια, μια που οι συνεργασίες θα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα στην υλοποίηση των στόχων σας.

Από την Άντα Λεούση. Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ