Πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις, η αγάπη και ο έρωτας στη ζωή μας; Μια αγάπη γεννιέται για να αντέξει στον χρόνο… Τι ρόλο έχουν οι 12 μοίρες του Έρωτα; Επενδύστε στους ανθρώπους που σας εμπνέουν και κερδίστε τον δικό σας θησαυρό… Το καλύτερο για να δείτε τον τρόπο που ερωτεύεστε εσείς ή ο σύντροφος σας είναι να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου ή της Αφροδίτης, του πλανήτη που δείχνει τις σχέσεις και την αγάπη αλλά και του Άρη που δείχνει την σεξουαλική έλξη και το πάθος».

Για να βρούμε το ταίριασμα ενός ανθρώπου με έναν άλλο, χρειάζεται μια ολοκληρωμένη μελέτη της Συναστρίας των δύο ξεχωριστών ωροσκοπίων, που συνθέτουν μαζί μια μοναδική μελωδία αγάπης. Τα αρχέτυπα ζευγάρια των πλανητών είναι ο Ήλιος που συμβολίζει τον άντρα και η Σελήνη που συμβολίζει την γυναίκα, αλλά και η Αφροδίτη με τον Άρη, που συμβολίζουν τους δύο εραστές. Όταν αυτά τα ζευγάρια πλανητών είναι σε θετικές όψεις ανάμεσα σε δυο ανθρώπους δείχνουν την έλξη αλλά και την ένωση , τον έρωτα, το πάθος και την αγάπη στο ζευγάρι. Αν για παράδειγμα, το ζώδιο δηλαδή ο Ήλιος του ενός είναι στο ίδιο ζώδιο με την Σελήνη του άλλου ατόμου, τότε αυτό δείχνει μια ισχυρή ένδειξη γάμου ή επίσημης μακροχρόνιας σχέσης στο ζευγάρι.

Οι 12 μοίρες του Έρωτα και των αστεριών ορίζουν τον ξεχωριστό τρόπο που αγαπούν τα 12  ζώδια αλλά και τις πιο ερωτικές μέρες και νύχτες των ζωδίων.

Κριός

Ο έρωτας τους θα μπορούσε να είναι βγαλμένος μέσα από τις φλόγες της μάχης. Κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά, δυνατός με το σφρίγος της νιότης και το χτυποκάρδι που κόβει την ανάσα. Για χάρη του, ο Κριός μπορεί να αψηφήσει κινδύνους, εμπόδια και πρέπει, για να πάρει στην αγκαλιά του το αντικείμενο του πόθου του. Φλογεροί εραστές και τολμηροί κατακτητές ρίχνονται στην φωτιά του πάθους, όπως οι πολεμιστές ατρόμητοι ξεκινάνε για την μάχη, αψηφώντας τον κίνδυνο. Μπορούν να πολεμήσουν για τον Έρωτά τους.

Το ζωδιακό ταίρι του Κριού

Ο φλογερός Κριός βρίσκει το ταίρι του, για να παντρευτεί ή να μοιραστεί την ζωή του με το Ζώδιο του Ζυγού, που αν και διαμετρικά αντίθετο, αν βρει την χρυσή ισορροπία στην φλόγα του Κριού θα κρατήσει για πολλά χρόνια μια συντροφική σχέση ζωής.

 • Αν ο Ζυγός είναι το ταίρι του στον γάμο, ο Σκορπιός μπορεί να τρελάνει ερωτικά έναν Κριό και να ζήσουν μαζί έναν παθιασμένο μυστικό έρωτα !!!
 • Ο Λέων είναι το πρώτο καρδιοχτύπι για τον Ζυγό και μαζί θα ζήσουν το φτερούγισμα του έρωτα, το κυνήγι και την ανεμελιά όταν όλα μοιάζουν παραμυθένια. Μαζί δημιουργούν και εμπνέονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνουν γονείς.
 • Οι Τοξότες είναι για τον Κριό η δεύτερη ευκαιρία, ο δεύτερος γάμος τους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά.

Ταύρος

Για τα πεισματάρικα γήινα Ταυράκια ο έρωτας περνάει μέσα από την ολοκληρωτική απόλαυση. Θέλουν να ζουν το πάθος μέσα από τις αισθήσεις τους, ιδιαίτερα την γεύση και την αφή, απολαμβάνοντας την πραγματικότητά τους μαζί σας. Φροντίστε τους, αγγίξτε τους με χάδια και αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και κατακτήστε την καρδιά τους για πάντα. Προσέξτε όμως, η λέξη ελευθερία δεν υπάρχει στο λεξικό τους. Σας θέλουν στο σπίτι τους, στην καρδιά τους, στην ζωή τους δική τους ή δικό τους, ολοκληρωτικά και για πάντα.

Το ζωδιακό ταίρι του Ταύρου

 • Οι Ταύροι ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους εκπροσώπους της Παρθένου!
 • Το άλλο τους μισό είναι ο παθιασμένος Σκορπιός.
 • Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Τοξότη.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον ώριμο Αιγόκερω.

Δίδυμοι

Αεικίνητοι , ανέμελοι και πνευματώδης, οι Δίδυμοι δεν ζουν χωρίς το φλερτ. Για να τους κερδίσετε, πρέπει να κεντρίσετε το μυαλό τους με έξυπνο χιούμορ και το παιχνίδι της σαγήνης. Το “για πάντα” δεν είναι γι’ αυτούς, εκτός κι αν μπορείτε να αλλάζετε και να μεταμορφώνεστε, όπως μια πεταλούδα που αφήνει το ασφαλές κουκούλι της, για το πρώτο πέταγμα κάτω από τον ήλιο του Έρωτα. Έτοιμοι για νέες περιπέτειες και ταξίδια. Κάντε τους εκπλήξεις, αφήστε τους ελεύθερους και η καρδιά τους θα χτυπάει για σας.

Το ζωδιακό ταίρι των Διδύμων

 • Το ερωτικό σκίρτημα στην καρδιά σας ξυπνάει ο αέρινος Ζυγός!
 • Το άλλο σας μισό για μια σχέση ζωής, συντροφικότητας και γάμου είναι ο αισιόδοξος Τοξότης.
 • Το πάθος σας ανάβει για μια μυστική φλογερή σχέση ένας Αιγόκερως.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ή και έναν δεύτερο γάμο έχετε με τον Υδροχόο και ειδικά το 2021 είναι μια χρονιά που ευνοεί τις δεύτερες ευκαιρίες.

Καρκίνος

Τα ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης χρειάζονται μια αγκαλιά που εκεί να γεννιέται η ζωή και ο Έρωτας , το λιμάνι τους, για να ηρεμήσουν τις έντονες ανασφάλειες τους.

Κάντε τους να νιώσουν, ότι μπορούν να είναι στην αγκαλιά σας ασφαλείς, φροντίστε τις ανάγκες τους, δείξτε τους ότι εσείς είστε η οικογένεια και το σπίτι τους και θα έχουν μάτια μόνο για σας. Αν αντέχετε την κυκλοθυμία και τα παράπονά τους τότε θα είστε το ιδανικό τους ταίρι.

Το ζωδιακό ταίρι του Καρκίνου

 • Οι Καρκίνοι ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους εκπροσώπους του Σκορπιού !
 • Το άλλο τους μισό είναι ο σοβαρός και καταξιωμένος Αιγόκερως.
  Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Υδροχόο.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον ονειροπόλο Ιχθύ.

Λέων

Τα λαμπερά Λιοντάρια χρειάζονται όσο τίποτα άλλο να δουν στο βλέμμα σας τη λατρεία και το θαυμασμό σας, να νιώσουν δυνατοί και να σας προστατεύσουν, να είναι το κέντρο όχι μόνο της καρδιάς αλλά και όλου του κόσμου σας! Μην ξεχάσετε,όμως, πως ένας αληθινός βασιλιάς, θέλει, όχι μόνο, έναν θρόνο στην καρδιά σας αλλά και να είστε μια άξια βασίλισσα γι’ αυτόν. Αν ενδιαφέρεστε για μια λιονταρίνα πείτε της ότι θα την κάνετε βασίλισσα και χαρίστε της το βασίλειο της αγάπης σας.

Το ζωδιακό ταίρι του Λέοντα

 • Ο λαμπερός Λέων βρίσκει το ταίρι του, για να παντρευτεί ή να μοιραστεί την ζωή του με τον ανεξάρτητο Υδροχόο, που αν και διαμετρικά αντίθετος, αν βρει την χρυσή ισορροπία στην φλόγα του Λέοντα θα κρατήσει για πολλά χρόνια μια συντροφική σχέση ζωής.
 • Αν ο Υδροχόος είναι το ταίρι του στον γάμο , ο Ιχθύς μπορεί να τρελάνει ερωτικά έναν Λέοντα και να ζήσουν μαζί έναν παθιασμένο μυστικό έρωτα !!!
 • Ο Τοξότης είναι το πρώτο καρδιοχτύπι για τον Λέοντα και μαζί θα ζήσουν το φτερούγισμα του έρωτα, το κυνήγι και την ανεμελιά, όταν όλα μοιάζουν παραμυθένια. Μαζί δημιουργούν και εμπνέονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνουν γονείς.
 • Ο Κριός είναι για τον Λέοντα η δεύτερη ευκαιρία, ο δεύτερος γάμος τους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά…

Παρθένος

Αφοσιωμένοι στο καθήκον και την προσφορά, οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί και δύσκολοι, για να τους κατακτήσετε. Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και ο έρωτας γι’ αυτούς περνάει από το μυαλό τους. Δείξτε τους, ότι εκτός από μια κομψή εμφάνιση, διαθέτετε μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και θα είναι για πάντα αφοσιωμένοι ιππότες της καρδιάς σας. Εντυπωσιάστε τους με τις γνώσεις και το χιούμορ σας.

Αποδείξτε τους, πως η καθαριότητα είναι για σας μισή αρχοντιά και αφήστε το ραφινάτο άρωμα σας, να τους παρασύρει στα δίχτυα σας…

Το ζωδιακό ταίρι των Παρθένων

 • Οι Παρθένοι ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τον σοβαρό Αιγόκερω!
 • Το άλλο τους μισό είναι ο ρομαντικός Ιχθύς.
 • Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Κριό.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον αισθησιακό και σταθερό Ταύρο.

Ζυγός

Το ζώδιο της συντροφικότητας χρειάζεται τον έρωτα, για να μοιράζεται την ζωή του σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ. Ναι, οι γοητευτικοί Ζυγοί περισσότερο από τον καθένα, νιώθουν την ανάγκη της αρμονίας, της ομορφιάς και της ευγένειας. Ντυθείτε με κομψότητα, φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, δείξτε το εκλεπτυσμένο γούστο σας αλλά και την πνευματώδη προσωπικότητα σας, μοιραστείτε τα πάντα με τον Ζυγό σας και γίνετε ο ιδανικός σύντροφος που πάντα αναζητά.

Το ζωδιακό ταίρι των Ζυγών

 • Το ερωτικό σκίρτημα στην καρδιά σας ξυπνάει ο ανεξάρτητος και πνευματώδης Υδροχόος !
 • Το άλλο σας μισό για μια σχέση ζωής, συντροφικότητας και γάμου είναι ο φλογερός Κριός.
 • Το πάθος σας ανάβει, για μια μυστική φλογερή σχέση ένας πεισματάρης Ταύρος.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ή και έναν δεύτερο γάμο έχετε με τον αέρινο και ευφυή Δίδυμο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι οι πιο παθιασμένοι εραστές του ζωδιακού! Μοιάζουν να γεννήθηκαν γι’ αυτό το πάθος που κατακλύζει το είναι τους. Αν είστε αποφασισμένοι να περάσετε από 1040 κύματα , αν τα επικίνδυνα παιχνίδια δεν σας φοβίζουν, τυλίξτε τους με το βλέμμα σας, αφήστε τους να αναρωτιούνται για αυτό που κρύβετε, μια πληγή από το παρελθόν ή έναν κρυφό σας φόβο και αφήστε τους να δουν μια αδυναμία σας, σε φευγαλέες σας στιγμές…Γιατί για έναν γνήσιο Σκορπιό το μόνο που έχει σημασία είναι το πάθος που κρατάτε καλά κρυμμένο. Ζει για το όλα ή τίποτα, τα μέτρια συναισθήματα δεν τον αγγίζουν ,αναζητά το πιο βαθύ συναίσθημα ,την ένταση ,το πάθος. Αν πετύχετε την καρδιά του μην σκεφτείτε να τον κάνετε να ζηλέψει ειναι ικανός για όλα , ο Σκορπιός κατακτά με το σεξ αλλά δίνεται μόνο όταν νιώσει ένα μαζί σας!

Το ζωδιακό ταίρι του Σκορπιού

 • Ο μυστηριώδης Σκορπιός βρίσκει το ταίρι του, για να παντρευτεί ή να μοιραστεί την ζωή του με το Ζώδιο του Ταύρου, που αν και διαμετρικά αντίθετο, αν βρει την χρυσή ισορροπία στο πάθος και την ζήλεια του Σκορπιού θα κρατήσει για πολλά χρόνια μια συντροφική σχέση ζωής.
 • Αν ο Ταύρος είναι το ταίρι του στον γάμο, ο Δίδυμος μπορεί να τρελάνει ερωτικά έναν Σκορπιό και να ζήσουν μαζί έναν παθιασμένο μυστικό έρωτα !!!
 • Ο ονειροπόλος και μποέμ Ιχθύς είναι το πρώτο καρδιοχτύπι για τον Σκορπιό και μαζί θα ζήσουν το φτερούγισμα του έρωτα, το κυνήγι και την ανεμελιά, όπου όλα μοιάζουν παραμυθένια. Μαζί δημιουργούν και εμπνέονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνουν γονείς.
 • Ο Καρκίνος είναι για τον Σκορπιό η δεύτερη ευκαιρία, ο δεύτερος γάμος τους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά.

Τοξότης

Ανεξάρτητοι και φλογεροί οι Τοξότες με τα βέλη τους να στοχεύουν ψηλά αναζητούν έναν συνοδοιπόρο στα ταξίδια τους στον πλανήτη γη ή στην βαθιά γνώση, θέλουν να μοιραστούν ένα μεγάλο όνειρο με το ταίρι τους. Μπορούν να ερωτευτούν μόνο, αν νιώσουν ότι δεν κινδυνεύει η πολύτιμη ελευθερία τους και δένονται όταν αγαπάνε το ίδιο μακρινό όνειρο, ένα ατέλειωτο ταξίδι, την κατάκτηση της γνώσης ή μια άπιαστη, σφοδρή επιθυμία. Αν αγαπάτε την περιπέτεια ,τα ταξίδια, την φύση, την γνώση και την ελευθερία, τότε στοχεύετε κατευθείαν στη καρδιά του. Ανεβείτε στ’ άλογό του και καλπάστε κάπου μακριά από τα συνηθισμένα. Μαζί του συμβάσεις και πρέπει δεν έχουν καμιά αξία .

Το ζωδιακό ταίρι του Τοξότη

 • Οι Τοξότες ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους φλογερούς Κριούς!
 • Το άλλο τους μισό είναι ο ανέμελος Δίδυμος.
 • Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Καρκίνο.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον εκτυφλωτικό Λέοντα.

Αιγόκερως

Σοβαροί, ώριμοι και πειθαρχημένοι οι Αιγόκεροι ερωτεύονται έναν σύντροφο, που θα είναι και θα φαίνεται άψογος στα μάτια της κοινωνίας, ώριμο ίσως και μεγαλύτερό τους. Αναζητούν έναν σύντροφο που θα τους παθιάσει αλλά και που θα είναι αποδεκτός από τους άλλους. Ένας Αιγόκερως αποζητά την αποδοχή στον έρωτα και θα κάνει την πρώτη κίνηση μόνο, αν νιώθει ασφαλής και σίγουρος για το αντικείμενο του πόθου του. Αν θέλετε έναν εκπρόσωπο του ζωδίου κερδίστε πρώτα τον θαυμασμό και την εκτίμησή του και δείξτε ότι αξίζετε την αγάπη του. Να είστε ψηλά γι’ αυτόν αγγίζοντας την τέλεια εικόνα και να μην πέσετε ποτέ στα μάτια του.

Το ζωδιακό ταίρι του Αιγόκερου

 • Οι Αιγόκεροι ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους εκπροσώπους του Ταύρου!
 • Το άλλο τους μισό είναι ο συναισθηματικός Καρκίνος.
 • Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με τον Λέοντα.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον ευγενικό και ευφυή Παρθένο.

Υδροχόος

Ανεξάρτητοι, εγκεφαλικοί και πολύ μπροστά από την εποχή τους αναζητούν πιο πολύ την ιδέα του έρωτα, παρά το ίδιο το συναίσθημα.

Αγαπάνε όποιον θα αγγίξει το περίπλοκο μυαλό τους, όποιον αναζητά και μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες. Λατρεύουν την ελευθερία τους και δεν θα πιαστούν εύκολα σε δεσμά. Αν θέλετε εναν Υδροχόο γίνετε πρώτα φίλος του, μοιραστείτε ιδέες και ενδιαφέροντα και πάνω απ’όλα μην τους πιέσετε, ασφυκτιούν με τις συμβάσεις και τα πρέπει. Αναζητούν έναν σύντροφο και όχι έναν δεσμώτη.

Το ζωδιακό ταίρι του Υδροχόου

 • Ο ανεξάρτητος Υδροχόος βρίσκει το ταίρι του, για να παντρευτεί ή να μοιραστεί την ζωή του με το Ζώδιο του Λέοντα, που αν και διαμετρικά αντίθετο, αν βρουν την χρυσή ισορροπία θα ζήσουν για πολλά χρόνια μια συντροφική σχέση ζωής.
 • Αν ο Λέων είναι το ταίρι του στον γάμο, η Παρθένος μπορεί να τρελάνει ερωτικά έναν Υδροχόο και να ζήσουν μαζί έναν παθιασμένο μυστικό έρωτα !!!
 • Οι αέρινοι Δίδυμοι είναι το πρώτο καρδιοχτύπι για τον Υδροχόο και μαζί θα ζήσουν το φτερούγισμα του έρωτα, το κυνήγι και την ανεμελιά, όταν όλα μοιάζουν παραμυθένια. Μαζί δημιουργούν και εμπνέονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνουν γονείς.
 • Ο συντροφικός Ζυγός είναι για τον Υδροχόο μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ο δεύτερος γάμος τους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά.

Ιχθύες

Ευαίσθητοι, ονειροπόλοι, αθεράπευτα ρομαντικοί . Αν θέλετε τη καρδιά τους θα πρέπει να αγγίξετε την φαντασία τους και την ψυχή τους. Μια μουσική, στίχοι αγάπης, ένα λουλούδι φτιάχνουν το πιο σαγηνευτικό σκηνικό, για να φτάσετε στην καρδιά τους. Να θυμάστε όμως, πως για έναν Ιχθύ, η αγάπη ανθίζει, όπως στα παραμύθια, χρειάζεται να ξεφεύγει από την πεζή πραγματικότητα και να ζει μαζί σας το όνειρο. Μεταμορφωθείτε στο δικό του όνειρο.

Το ζωδιακό ταίρι των Ιχθύων

 • Οι Ιχθύες ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους τρυφερούς Καρκίνους.
 • Το άλλο τους μισό είναι η διακριτική Παρθένος. Μαζί τους θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Ζυγό!
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον μυστηριώδη Σκορπιό.

Από τη Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ