Ο Μάρτιος θυμίζει σε όλα τα ζώδια ότι κάτι καλύτερο φέρνει η άνοιξη. Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία αλλά ο νέος μήνας φέρνει αισιοδοξία. Ο Μάρτιος είναι μάλιστα για κάποια ζώδια ο καλύτερος μέσα στο 2022.

Όσοι ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με το Elite Daily, φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο.

Ο Μάρτιος θα είναι τυχερός για αυτά τα ζώδια

Κριός

Στο ξεκίνημα του μήνα, ο Ήλιος είναι στον ήσυχο και εσωστρεφή 12ο οίκο σας. Σας ενθαρρύνει προς τη δύναμη της θεραπείας καθώς περιμένετε την εποχή των γενεθλίων σας. Πριν να συνειδητοποιήσετε την ηλιακή επιστροφή, χρειάζεται να ταξιδέψετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να αποδεχτείτε τα συναισθήματα που κουβαλούσατε τόσο καιρό. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει οτιδήποτε χρειάζεται να νιώσετε πριν να το αφήσετε πίσω σας. Ώρα για αποδοχή της αγάπης και τη διαύγειας που αναζητούσατε γιατί θα σας οδηγήσει σε τεράστια εξέλιξη.

Υδροχόος

Η εποχή του Υδροχόου μπορεί να έχει περάσει προ πολλού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πάρτι τελείωσε. Για την ακρίβεια, ο Μάρτιος σας βρίσκει καλύτερα από ποτέ. Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Άρη, είναι ξεκάθαρη η αγάπη και η ευλογία. Αυτός ο μήνας βγάζει τον ενθουσιασμό σας για τον πραγματικό εαυτό σας. Σας βρίσκει έτοιμους να να εκπέμψετε το μέγεθος της αυτοπεποίθησης που ταιριάζει με τις προοπτικές σας. Όσο καλύτερα εκφράζετε τον εαυτό σας, τόσο οι άλλοι καταλαβαίνουν πώς να σας αγαπήσουν. Όταν μοιράζεστε τα μυστικά σας, σταματούν να είναι μυστικά. Αρχίζουν να είναι η αλήθεια. Μοιραστείτε την αλήθεια σας ακόμα κι αν πονάει.

Ιχθύες

Ο Μάρτιος ξεκινά με τον Ήλιο στους Ιχθύες. Αυτό σας οδηγεί να εμβαθύνετε στον ιδιωτικό σας κόσμο. Κατά τη διάρκεια της ηλιακής επιστροφής, επανενώνεστε με την πνευματικότητά σας, τη δημιουργικότητά σας και την αίσθηση του εαυτού σας. Καθώς γιορτάζετε τη δύναμή σας, μαθαίνετε επίσης να τιμάτε την αδυναμία σας. Τα ελαττώματα μας άλλωστε είναι αυτά που μας κάνουν όμορφους. Αφήστε τις επόμενες εβδομάδες να επικεντρωθούν στην εξέλιξη του εαυτού σας. Συναντάτε έναν άλλο εαυτό σε σχέση με τον περσινό σας. Είστε περισσότερο «εσείς» από ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ