Ένας ερωτικός μήνας θα είναι ο Μάρτιος για όσους ανήκουν σε ένα από τα τυχερά ζώδια.

Κριός

Ο Μάρτιος είναι μήνας χαράς, ενθουσιασμού αλλά και έρωτα. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σας έως τις 16/3 επομένως ζητήματα «καρδιάς» έρχονται σε πρώτο πλάνο και η ανάγκη σας για να περάσετε ωραίες στιγμές είναι τονισμένη. Οι ευκαιρίες σας δίνονται απλόχερα για να γυρίσετε μία νέα σελίδα, να κάνετε μία νέα αρχή, να μαγνητίσετε κοντά σας αυτό που θέλετε αλλά και για  να κατακτήσετε το άτομο που έχετε στην καρδιά σας. Ακόμα και αν δεν «παίζει» κάτι τώρα στην αισθηματική σας ζωή, είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί το άτομο εκείνο που θα ξυπνήσει μέσα σας τον ενθουσιασμό για έρωτα. Σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε, η τύχη είναι με το μέρος σας στον έρωτα, όμως …  extra bonus στον έρωτα αυτό το μήνα παίρνετε εσείς που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σσας, αφού δέχεστε τις «ευεργεσίες» του Δία που κινείται στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας. Οι «συναντήσεις» του Δία με την Αφροδίτη στις 2/3 αλλά και τον Ερμή στις 28/3 από το ζώδιο σας, σας εγγυώνται ότι αυτός ο Μάρτιος θα κριθεί ως ο απόλυτα ερωτικός και όχι μόνο μήνας.

Ζυγός

Για έναν ακόμα μήνα τα αισθηματικά σας βρίσκονται στα «φόρτε» τους άλλωστε, το 2023, είναι η χρονιά συντροφικότητας, δέσμευσης και εύνοιας στον αισθηματικό τομέα. Ως τις 16/3 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, δίνει έμφαση στον ερωτικό τομέα, προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική για την δημιουργία μίας νέας σχέσης, ή και την βελτίωση αυτής.  Δεν θα λείψουν όμως και τα ασυγκράτητα πάθη, οι ζήλειες και οι διεκδικήσεις ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί 20-22 Οκτωβρίου, Η ερωτική σας ζωή θα βρεθεί σε «άνθιση» αυτό το μήνα ωστόσο, σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε, λίγο πιο «τυχερές» όμως θα είναι οι εξελίξεις για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δεδομένου ότι ο Δίας από τον Κριό, προσφέρει τύχη και ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων σας σε όλη την πορεία του μήνα. Στις 21/3 όπου ο Ήλιος περνά στον Κριό και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, αν έχετε γεννηθεί 23-25/9 θα ξεκινήσετε μία νέα σχέση.

Τοξότης

Τα ερωτικά σας σάς απογειώνουν κατά την διάρκεια του Μαρτίου. Η εύνοια συνεχίζεται αλλά και κορυφώνεται, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας από τον 5ο Ηλιακό σας Οίκο, δηλαδή τον Κριό, συμβάλουν σημαντικά για να περάσετε έναν απίστευτα ερωτικό μήνα. Στην πορεία του Μαρτίου λοιπόν σας δίνονται ευκαιρίες για φλερτ, για ερωτικά κεραυνοβολήματα, για συμπτώσεις και τυχερές συγκυρίες που θα σας φέρουν στην αγκαλιά ενός μεγάλου έρωτα. Ακόμα και αν αυτή την στιγμή τίποτα δεν «παίζει» στην ερωτική σας ζωή είναι βέβαιο ότι η πορεία του μήνα κάτι καλό θα σας φέρει. Πιο τυχερές στιγμές για εσάς; Αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο είστε απόλυτα τυχεροί από τις 21/3 και έπειτα. Αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας είστε τυχεροί σε όλη την πορεία του  μήνα ειδικά 1-8/3 και κοντά στις 28/3, ενώ αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο σας η ερωτική εύνοια θα είναι στο «πικ» της την περίοδο 9-16 Μαρτίου.

Ταύρος

Έχετε φάει τα «στραπάτσα» σας και έχετε απογοητευτεί αρκετά! Ο Μάρτιος λοιπόν έρχεται γεμάτος υποσχέσεις, όπου αυτή την φορά δεν θα πέσουν στο «βρόντο» αλλά θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα και να πάρουν μία πιο σταθερή μορφή. Η Αφροδίτη περνά στις 16 Μαρτίου στο ζώδιο σας και επιτέλους αρχίζετε να «ξεμουδιάζετε» στα αισθηματικά, αρχίζει να αναθερμαίνεται και πάλι η επιθυμία σας για έρωτα, ζεστασιά, συντροφικότητα, ενώ ανανεώνεις και εξωτερική σας εμφάνιση και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, ο μήνας σας βοηθά να εκπληρώσετε μία επιθυμία σας, ή ακόμα και να κάνετε μία γνωριμία που θα έχει πολύ καλή προοπτική. Αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, η Αφροδίτη από το ζώδιο σας επηρεάζει το δεκαήμερο σας από τις 25/3 και στα τέλη του μήνα συναντά τον Ουρανό, εκεί είναι που θα πείτε ότι τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα, ενώ ο ξαφνικός, κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σκάσει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένετε και κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, το χαρούμενο νέο είναι ότι απαλλάσσεστε από τα ζόρια του Κρόνου που αποχωρεί από τον Υδροχόο και σταδιακά έχετε την διάθεση να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς, στην κοινωνική αλλά και στην αισθηματική σας ζωή.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος σας βάζει επιτέλους σε μία καλή περίοδο για την αισθηματική σας ζωή αφού θα είναι πολύ ερωτικός. Ο Μήνας ξεκινά κάτω από το φως της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στις 20/2 στο ζώδιο του Ιχθύ, επομένως ως τις 7 Μαρτίου, γυρίζετε μία νέα σελίδα στα αισθηματικά, κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία, ή έχετε ευχάριστες καινούργιες ερωτικές εξελίξεις ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στις 7 Μαρτίου εισέρχεται ο Κρόνος στο ζώδιο του Ιχθύ, όπου ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα σας στηρίξει αυτή την χρονιά για να βάλετε γερές βάσεις σε επιθυμίες και ερωτικές σχέσεις. Στις 16 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και από αυτή την θέση θα επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων σας, επομένως το ζητούμενο συντροφικότητα και δέσμευση, παίρνει άλλη ουσία, άλλο νόημα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο είστε οι πρώτοι που θα μου αποκατασταθείτε. Εσείς που είστε του 2ου δεκαημέρου προσπαθείτε να «συνέλθετε» από τα ξαφνικά και απρόσμενα που έχουν «σκάσει» από την αρχή του έτους στον τομέα των σχέσεων όμως το διάστημα από τις 25/3 είναι αιφνιδιαστικό και απρόβλεπτο όπου ναι μία ξαφνική ερωτική ιστορία θα ξεκινήσει. Όσο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο; Οι μέρες 16,19, 20 Μαρτίου είναι οι απόλυτα τυχερές, ενώ σημαντικό νέο το μήνα είναι ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας και αποχωρίζεστε αυτή την θλίψη της μοναξιάς που νιώθατε εδώ και καιρό!

Αιγόκερως

Είστε ένα από τα τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Μάρτιο! Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης θα φέρει και την άνθιση της αισθηματικής σας ζωή, αφού είναι φανερό ότι θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί, εξωστρεφείς και διαθέσιμοι. Τα καλύτερα νέα ξεκινούν και για εσάς από τις 16 Μαρτίου όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και θα ξυπνήσει πολύ περισσότερο την ανάγκη σας για φλερτ, διασκέδαση, έρωτα. Παρόλο που η εύνοια και η ερωτική ανανέωση θα είναι στοιχεία που δεν θα λείψουν για όλους τους Αιγόκερους, πιο τυχερός αυτό το μήνα θα σταθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου οι ερωτικές στιγμές θα είναι συναρπαστικές, ενθουσιώδεις και θα προσφέρουν έκπληξη και χαρά. Εσείς που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να τιθασεύσετε την γκρίνια και την παρεξήγηση αν θέλετε να περάσετε καλά, η ωριμότητα και οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει ως σήμερα θα σας βοηθήσουν σε αυτό! Όσο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας οι μέρες 16,19, 20 Μαρτίου είναι απόλυτα τυχερές.

Από την Αθηνά Βαγενά. Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ