Σήμερα ξεκινάει ένα καινούριο κεφάλαιο στην προσωπική ιστορία του κάθε ζωδίου αλλά και της ανθρωπότητας. Ο Δίας μετά από 12 χρόνια πραγματοποιεί θεαματική είσοδο στην θάλασσα των Ιχθύων στις 29 Δεκεμβρίου 2021 ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι εμπειριών που θα διαρκέσει ως τις 10 Μαΐου 2022 και από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου. 

Είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης από την αρχαιότητα των Ιχθύων. Σε αυτό το ζώδιο ‘νιώθει σαν στο σπίτι του’ και μπορεί να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιότητες που πρεσβεύει ο πλανήτης μέσα από τον συμβολισμό των δύο Ιχθύων που πλέουν σε αντίθετες κατευθύνσεις αλλά τους ενώνει η αόρατη κλωστή του πεπρωμένου. 

Έτσι θα πρέπει η ανθρωπότητα και το κάθε ζώδιο ξεχωριστά να βρει τον τρόπο και τον δικό του δρόμο να συμπλεύσει προς μία κοινή πορεία ενός πιο όμορφου κόσμου.

Τα όνειρα, οι ευχές και οι προσευχές από τον αόρατο κόσμο της ψυχής ξεκινούν τη σπορά για τη νέα εποχή ως κοινωνία αλλά και ως ξεχωριστά άτομα ενός μοναδικού και συλλογικού πεπρωμένου. 
 
Κριός

Ξυπνάνε οι κρυφοί πόθοι της ψυχής.

Ο Δίας στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, θα αφυπνίσει συναισθήματα και αναμνήσεις, που σας φέρνουν πιο κοντά στο δικό σας ξεχωριστό δρόμο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να θεραπεύσετε παλιά τραύματα.
 
Ταύρος

Ακολουθήστε συλλογικούς  στόχους.

Ο Δίας θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με σημαντικούς ανθρώπους και φίλους. Μέσα από τη συλλογική δουλειά και το κοινό όραμα μπορείτε να πετύχετε ένα όνειρό σας.

Δίδυμοι

Μία συνεργασία μπορεί να απογειώσει την καριέρα σας.

Μία επαγγελματική συνεργασία ή γνωριμία μπορεί να σας ανοίξει νέο κύκλο ευκαιριών για την επαγγελματική σας αναγνώριση. Κάποιοι θα αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε έναν γάμο που θα σας προσφέρει κοινωνική καταξίωση.
 
Καρκίνος

Η «θεά τύχη» έρχεται με τη μορφή μίας δεύτερης ευκαιρίας.

Ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες μπροστά σας. Οι σπουδές τα μακρινά ταξίδια, οι μεγαλόπνοοι στόχοι και τα σχέδια ευνοούνται περισσότερο από ποτέ! Πολλοί θα γνωρίσετε τον έρωτα από μακριά και θα αποφασίσετε έναν δεύτερο γάμο. 

Λέων

Μία απρόσμενη έκπληξη σας δίνει ασφάλεια.

Ακολουθήστε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και θα δείτε οικονομικές υποθέσεις να σας ανταμείβουν. 
Δυνατά μυστικά συναισθήματα και πόθοι ξυπνάνε. Κάποιοι θα κερδίσετε κληρονομικές υποθέσεις ή έσοδα που δεν περιμένατε.

Παρθένος

Η ώρα η καλή!

Από τις 29 Δεκεμβρίου και για έξι μήνες έρχεται ένας ισχυρός σύμμαχος! Ο Δίας θα ευνοήσει την επίλυση, την λύτρωση και την αρμονία στις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σημαντική συντροφική σχέση και γιατί όχι να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας!
 
Ζυγός

Υιοθετείτε έναν πιο υγιή και αρμονικό τρόπο ζωής.

Ο Δίας από τις 29 Δεκεμβρίου ως τις 10 Μαίου και από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου ευνοεί αλλαγές στις συνήθειες της καθημερινότητάς σας και ανανεώνει εργασιακές σχέσεις.
 
Σκορπιός

Ξαναβρίσκετε τον έρωτα και τη χαρά της ζωής.

Ευτυχώς ο Δίας από τις 29 Δεκεμβρίου και για πολλούς μήνες μετά, ευνοεί ό,τι σας δίνει χαρά. Πολλοί θα ζήσετε έναν παραμυθένιο έρωτα σαν αυτούς που  θαυμάζουμε στις ταινίες της μεγάλης οθόνης. Ενώ όλοι θα μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και την δημιουργικότητα μέσα από ένα χόμπι ή την δουλειά σας. 
 
Τοξότης

Η οικογένεια αποκτά νέο νόημα.

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Δίας από τις 29 Δεκεμβρίου και για έξι μήνες  θα ευνοεί θέματα στο σπίτι και την οικογένεια. Μία ανακαίνιση ένα νέο μέλος στην οικογένεια ακόμα και τη δημιουργία του δικού σας  εργασιακού χώρου ή σπιτιού είναι μέσα στις προοπτικές που σας υπόσχεται ο πλανήτης της τύχης.
 
Αιγόκερως

Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και μαγνητίζετε τις ευκαιρίες.

Η επικοινωνία σε κάθε της μορφή  μπορεί να σας βοηθήσει από τις 29 Δεκεμβρίου και για μεγάλο διάστημα να πετύχετε την διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς σας ακόμα  και επικερδείς συμφωνίες ή αγοραπωλησίες.
 
Υδροχόος

Πιστέψτε στον εαυτό σας και διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν.

Αλλαγές και εκπλήξεις στον χώρο του σπιτιού, της οικογένειας ακόμα και της επαγγελματικής στέγης θα σας ανανεώσουν. Τα έσοδα σας μπορούν μέσα από αλλαγές να αυξηθούν και να αναγνωριστεί η αξία σας στη δουλειά και τις σχέσεις σας.
 
Ιχθύες

Φιλοξενείτε τον πλανήτη της τύχης στο δικό σας ζώδιο!

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και κυβερνήτης του ζωδίου σας από τις 29 Δεκεμβρίου και για έξι μήνες θα σας ευνοήσει σε κάθε προσωπική σας επιδίωξη και φιλοδοξία. Ξεκινάει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας που ό,τι σπείρετε τώρα θα καρποφορήσει τα επόμενα 12 χρόνια! 

Από τη Μάρι Γιόβα  (@mari_yiova) και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ