Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού καταφθάνει και το ταμείο είναι μείον για πολλά ζώδια αφού κατά την διάρκεια της περιόδου της Άνοιξης, με τις δύο σημαντικές Εκλείψεις, αλλά και με τον Ερμή φαινομενικά ανάδρομο στον Ταύρο (το ζώδιο που συνδέεται με την ύλη και το χρήμα), είναι γεγονός ότι δεν έλειψαν τα ευτράπελα που μας αποδιοργάνωσαν οικονομικά. Ο Ιούνιος καταφθάνει με την δίψα για χρήμα, διάκριση, κατάκτηση. Η ανάγκη μας να εξασφαλίσουμε την οικονομική άνοδο αλλά και την σταθεροποίηση των οικονομικών, θα είναι επιβεβλημένη. Στην πορεία του Ιουνίου, θα υπάρξουν λοιπόν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα δείτε περισσότερες ευκαιρίες οικονομικής ανόδου, τις οποίες αν τις αξιοποιήσετε σωστά θα μπορέσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια στο χρήμα για τον Ιούνιο 2023

Δίδυμοι

Είναι γεγονός ότι έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, έχετε βάλει υψηλούς στόχους και έχετε σηκώσει μανίκια και εργάζεστε ασταμάτητα. Ενώ μπορεί να υπάρχουν εμπόδια και προκλήσεις εσείς δεν το βάζετε κάτω και κατά την διάρκεια του Ιουνίου καταφέρνετε και ξεπερνάτε για τα καλά το κύμα στασιμότητας, αστάθειας και προβληματισμού στη δουλειά, βλέποντας και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Ο μήνας ξεκινά με ικανοποίηση για τις οικονομικές σας υποθέσεις, σε αυτό θα συμβάλει φυσικά η Αφροδίτη που θα κινείται ως τις 5 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, προσφέροντας μία μεγαλύτερη άνεση στον οικονομικό τομέα. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, κλείνουν εκκρεμότητες και χαλαρώνετε, ηρεμείτε. Στην πορεία του μήνα δεν λείπουν οι επαφές, οι συζητήσεις, τα συμφωνητικά αναφορικά με ζητήματα οικονομικά, αφού θα είναι έντονη η δίψα σας για κάτι παραπάνω. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι καλές αρκεί και εσείς από την πλευρά σας να λειτουργήσετε συγκροτημένα και όχι παρορμητικά και βιαστικά.

Τοξότης

Ο Ιούνιος ξεκινά με εσάς να έχετε «έξτρα» χρήματα στα χέρια σας. Αυτά μπορεί να προέλθουν από ένα bonus, ένα δώρο, μία μίσθωση, μία επιστροφή φόρου, ένα δάνειο, ή ακόμα και από την τόνωση του εισοδήματος του/της συζύγου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου ως και τις 5 του μήνα, σας χαρίζει τον «μποναμά» που χρειάζεστε, το ζητούμενο όμως είναι να μην αφήσετε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο να σας οδηγήσει σε επιπόλαια, απερίσκεπτα έξοδα που θα σας κάνουν εύκολα και γρήγορα να χάσετε ό,τι αποκτήσατε. Επωφεληθείτε της οικονομικής εύνοιας συγκρατώντας κοντά στις 4 του μήνα τις παρορμητικές σας διαθέσεις.

Καρκίνος

Μήνας «σταθμός» για τα οικονομικά σας είναι ο Ιούνιος, αυτό προκύπτει γιατί η Αφροδίτη στις 5/6 θα κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει για 4 ολόκληρους μήνες, επηρεάζοντας άμεσα τον τομέα των οικονομικών σας. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες για να έλξετε κοντά σας περισσότερο χρήμα υπάρχει όμως και ένα αλλά… Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση πληθαίνουν αρκετά και οι επιθυμίες σας, αλλά και η γενναιοδωρία. Αρκετές στιγμές θα θέλετε να σπαταλήσετε χρήματα για τα λούσα και την καλοπέραση σας, άλλες στιγμές θα «γκρινιάζετε» ότι δεν σας είναι αρκετά, όχι επειδή δεν εισπράττετε, αλλά επειδή θα θέλατε πολλά περισσότερα. Επιπλέον, θα χρειαστείτε να μην «τσιμπήσετε» σαν «ψάρι» σε τολμηρές οικονομικές προτάσεις που ενέχουν ρίσκο, από άτομα του περιβάλλοντός σας (φίλους, συνεργάτες). Αξιοποιήστε λοιπόν την οικονομική εύνοια προς όφελός σας.

Κριός

Μήνας ανάπτυξης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Ιούνιος για το δικό σας. Την οικονομική εύνοια ωστόσο θα την δεχθείτε πιο ουσιαστικά αυτό το μήνα, εσείς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, θα μπορέσετε όμως να έχετε και περισσότερο χρήμα στα χέρια σας για να νιώθετε ασφαλείς. Νέες εξελίξεις, προτάσεις, ενάρξεις και συμφωνίες θα έχετε ωστόσο και εσείς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αφού αυτό τον μήνα κάτι νέο ξεκινά το οποίο θα φέρει καλύτερες αποδοχές. Όσο για εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο, ο μήνας έχει τις προτάσεις, τις συζητήσεις και δίνεται ο σπόρος για ακόμα καλύτερες μέρες στα οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ