Η αστρολόγος Ρόουζ Σμιθ λέει ότι η ενέργεια αυτή της έκλειψη θα επηρεάσει όλα τα ζώδια και μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας.

Γεγονός είναι ότι σηματοδοτεί σύμφωνα με τους αστρολόγους μια σειρά από νέα ξεκινήματα.

«Η έκλειψη Ηλίου λειτουργεί ως υπενθύμιση για να επιβραδύνουμε, να αναστοχαζόμαστε και να κοιτάξουμε μέσα μας», λέει και προσθέτει ότι όταν το φεγγάρι ρίξει τη σκιά του στον Ήλιο πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να αισθανθούμε μια βαθιά μεταμόρφωση.

«Όλοι θα επηρεαστούν σε κάποιο βαθμό, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να δούμε την πραγματική έκλειψη», αναφέρει.

Πώς θα επηρεαστεί καθένα από τα 12 ζώδια από την Ηλιακή έκλειψη;

Κριός

Η έκλειψη Ηλίου στο κομμάτι των συνεργασιών σας σε συνδυασμό με όλους τους πλανήτες στον Ζυγό, φέρνει πολλή δραστηριότητα και επικοινωνίες γύρω από τις σημαντικές και αφοσιωμένες σχέσεις σας.

Παλιές συνήθειες και εμπειρίες μπορεί να σας επηρεάσουν να ενεργείτε με τον συνηθισμένο τρόπο, ωστόσο μερικές φορές είναι καλύτερο να προχωρήσετε και να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση σε ένα παλιό πρόβλημα. Οι γυναίκες μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς τώρα και οι υπάρχουσες καταστάσεις σχετικά με τις συνεργασίες παίρνουν νέα τροπή.

Οι περιστασιακές σχέσεις μπορούν τώρα να μετατραπούν σε πιο σταθερές σχέσεις. Θυμηθείτε ότι στην έκλειψη του Ζυγού, η φλόγα του Κριού ανάβει!

Ταύρος

Νέα ξεκινήματα είναι πιθανά στην εργασία, την υγεία ή τη γενική ευημερία. Οι καθημερινές συνήθειες και οι ρουτίνες θα μπορούσαν επίσης να έχουν νέες διαδικασίες ή διευθετήσεις. Η αυτοβελτίωση τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα είναι πιθανό να βρίσκεται στην ατζέντα σας τώρα και μπορεί να πάρετε αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απόψεις.

Απλώς να είστε λίγο προσεκτικοί για να μην συμβιβαστείτε πάρα πολύ, αλλά τα πράγματα πρέπει να πάνε καλύτερα καθώς κυβερνήτης σας είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτη της αγάπης και της δικαιοσύνης.

Η Αφροδίτη είναι επίσης ο κυβερνήτης του Ζυγού και στην έκλειψη του Ζυγού, ο Ταύρος βρίσκει μια νέα αρχή. Η κοσμική ισορροπία ευθυγραμμίζεται και το πεπρωμένο σας δημιουργείται.

Δίδυμοι

Αυτή η Ηλιακή έκλειψη φέρνει μια επίγνωση της δικαιοσύνης, της αγάπης και της ομορφιάς για εσάς. Η δημιουργικότητά σας είναι πιθανό να πυροδοτηθεί μαζί με πιθανούς ρομαντισμούς.

Μπορεί να ζήσετε πιο κοντά στον κόσμο ενός παιδιού με κάποιο τρόπο, είτε μέσω του εσωτερικού σας παιδιού είτε με πραγματικά παιδιά. Το θέατρο, ο αθλητισμός και η ψυχαγωγία θα μπορούσαν επίσης να είναι στο μυαλό σας, οπότε βγείτε έξω και συναναστραφείτε… περάστε υπέροχα.

Αναψυχή και ευχαρίστηση είναι αυτό που θέλετε. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να έχετε και το μυαλό σας σε ετοιμότητα, γιατί κάτω από την έκλειψη του Ζυγού, οι σκέψεις των Διδύμων φουντώνουν, «χορεύοντας» ένα ουράνιο βαλς με διανοητική διορατικότητα. Επομένως, δώστε προσοχή στις σκέψεις σας γιατί θα βρείτε μερικά πραγματικά διαμάντια για να μεταμορφώσουν τη ζωή σας.

Καρκίνος

Μεγάλη δραστηριότητα και ευκαιρίες γύρω από το σπίτι και την οικογένειά σας μπορεί να παρουσιαστούν σύντομα. Μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα όμορφο γαλήνιο καταφύγιο για να το απολαύσουν η οικογένεια και οι στενοί φίλοι.

Ανακαινίσεις, κηπουρική και γενικός καλλωπισμός. Ο ιδιωτικός και ασφαλής χώρος σας γίνεται πιο σημαντικός και οι σχέσεις με γυναίκες, ιδιαίτερα μητρικές φιγούρες θα μπορούσαν να βρεθούν στο προσκήνιο. Είστε πιο κοντά στα συναισθήματά σας τώρα.

Το υποσυνείδητό σας δουλεύει υπερωρίες εν μέσω της Έκλειψης του Ζυγού, τα συναισθήματα του Καρκίνου ρέουν, χορεύοντας ένα κοσμικό τανγκό.

Λέων

Πιθανότατα έχετε έναν τόνο επικοινωνιακής και πνευματικής ενέργειας. Με τόση δραστηριότητα που συμβαίνει στο σπίτι σας της με κοντινά ή πιο μακρινά πρόσωπα, θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλές μεγάλες συζητήσεις με γείτονες, ξαδέρφια ή αδέρφια. Η δραστηριότητα στην περιοχή σας θα μπορούσε επίσης να είναι θέμα συζήτησης. Σκέφτεστε να σπουδάσετε ή απλώς να οργανώσετε τη γραφειοκρατία σας;

Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για μάρκετινγκ και για επικοινωνία στον κόσμο μέσω διαφήμισης και άλλων προωθητικών ενεργειών. Κάτω από μια έκλειψη Ζυγού, το Πνεύμα του Λέοντα λάμπει. Η λάμψη δίνει φως στα ουράνια όνειρά σας.

Παρθένος

Προσέξτε τις υπερβολικές δαπάνες! Στον Ζυγό, αυτή η έκλειψη μπορεί να σας επηρεάσει να αγοράσετε όμορφα αλλά ακριβά αντικείμενα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να «φυτέψετε μερικούς οικονομικούς σπόρους» για να αναπτυχθούν και να μεταμορφώσετε τη μελλοντική σας οικονομική κατάσταση.

Νέα ξεκινήματα που φέρνουν πραγματικές και συγκεκριμένες εισροές χρημάτων θα είναι σύντομα δυνατά. Οι αξίες και οι πεποιθήσεις σας μπορεί επίσης να αλλάξουν τώρα, έτσι ώστε τα χρήματα να μην είναι πλέον τόσο σημαντικά όσο παλιά.

Ωστόσο, είναι ακόμα μια καλή στιγμή για να διαμορφώσετε έναν νέο προϋπολογισμό και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Ήρθε η ώρα να οι σκέψεις σας να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Το μυαλό του Παρθένου πετάει κάτω από την Έκλειψη του Ζυγού, αναζητώντας κοσμικά μυστικά στη σεληνιακή νύχτα.

Ζυγός

Η έκλειψη Ηλίου με ένα σωρό άλλους πλανήτες στο ζώδιό σας, φωτίζει τη ζωή σας… επιτέλους! Αυτό είναι συναρπαστικό γιατί υπάρχουν νέα ξεκινήματα παντού. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε τον κόσμο, ο τρόπος με τον οποίο σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, η ταυτότητα και η εμφάνισή σας… όλα αυτά και πολλά άλλα είναι τώρα για επαναδιαπραγμάτευση και αλλαγές.

Νέο μακιγιάζ, νέα μαλλιά και νέα ρούχα είναι επίσης στο προσκήνιο καθώς ο αυθεντικός εαυτό σας αρχίζει να ταυτίζεται με τη φυσική σας εμφάνιση. Κατά κάποιο τρόπο φαίνεστε πιο χαριτωμένοι και κομψοί από ό,τι συνήθως και οι άλλοι το προσέχουν! Αποπνέετε γοητεία και εκλεπτυσμένο μεγαλείο. Κάτω από την Έκλειψη του Ζυγού, η αγάπη του Ζυγού αναδύεται.

Το κοσμικό πάθος φουντώνει σε ουράνια απόλαυση. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ καλύτερα από ό,τι αισθάνεστε εδώ και καιρό καθώς ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο στο Βιβλίο της Ζωής σας!

Σκορπιός

Είναι μια πολύ πνευματική στιγμή για εσάς τώρα. Αυτή η έκλειψη φέρνει ένα σωρό ενεργειακά μηνύματα στο υποσυνείδητό σας, γι’ αυτό δώστε προσοχή στα όνειρά σας και στις μικρές φωτεινές στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που μπορεί να υπάρξουν στο μυαλό σας.

Μπορεί ακόμη και να βρείτε «χρυσό» στις σκέψεις που δείχνουν αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας. Αρχικά ορισμένες από αυτές τις αλλαγές μπορεί να μοιάζουν κάπως άβολες, ωστόσο η επιμονή φέρνει πιθανή επιτυχία.

Όταν το σκέφτεστε, τότε συνειδητοποιείτε ότι αυτές οι αλλαγές μπορεί να έχουν καθυστερήσει πολύ. Τα πάθη αναδύονται κάτω από αυτήν την Έκλειψη Ζυγού. Τα κοσμικά βάθη αποκαλύπτονται με μια ματιά σε νέες συναρπαστικές αλλαγές.

Τοξότης

Νέα ξεκινήματα είναι πιθανό τώρα σε ομάδες, με φίλους και διασυνδέσεις. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε μερικούς υπέροχους νέους φίλους ή ίσως η αίσθηση της κοινότητας να γίνει πιο σημαντική.

Λοιπόν, βγείτε στον κόσμο και κοινωνικοποιηθείτε… διασκεδάστε… παρακολουθήστε εκδηλώσεις και λάμψτε.

Οι ελπίδες και τα όνειρά σας τραβούν επίσης περισσότερη προσοχή και μπορεί να πετάξετε παλιά φθαρμένα όνειρα υπέρ νέων και εφικτών φιλοδοξιών. Σκέφτεστε περισσότερο τις επιθυμίες σας αντί για τους άλλους και πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας. Επιδιώκοντας να πετύχετε με ειρηνικό ή όμορφο τρόπο, πραγματοποιείτε τις επιθυμίες του εγώ σας και της ψυχής σας.

Εν μέσω της Έκλειψης του Ζυγού, το Πνεύμα του Τοξότη ανεβαίνει ψηλά. Στον ουράνιο χορό, φτάνετε στον ουρανό!

Αιγόκερως

Συναρπαστικά νέα έρχονται σχετικά με την καριέρα ή την κατεύθυνση της ζωής σας. Το δημόσιο προφίλ ή η φήμη σας τραβά την προσοχή σας και τα πρόσωπα υψηλά ιστάμενα σας σας εντοπίζουν με θετικό τρόπο περισσότερο από ποτέ.

Θα μπορούσαν να εντυπωσιαστούν με τις δυνατότητές σας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς σας να εργάζεστε σκληρά και να κάνετε τη δουλειά σας. Λάμπετε σαν τον Ήλιο γιατί η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται σε στενή σύνδεση και η ανάμειξη αυτών των ενεργειών στον Ζυγό φέρνει ομαλή ροή των σχέσεων μέσα από όμορφες αλλά συχνά έξυπνες συζητήσεις.

Η ζωή είναι πιθανότατα πιο ομαλή από ό,τι συνήθως, και οι γονείς ή τα σημαντικά πρόσωπα είναι πιο χρήσιμα και φιλικά προσκείμενα στον τρόπο σκέψης σας. Ο Αιγόκερως στέκεται δυνατός και σταθερός καθώς η κοσμική ισορροπία τον βοηθά να φτάσει στους στόχους του.

Υδροχόος

Νιώθετε σαν σε μίνι διακοπές; Θέλετε να ξεφύγετε σε μακρινές ακτές; Ρωτήστε τον εαυτό σας «πώς μπορώ να επεκτείνω τους ορίζοντές μου;».

Είναι η ώρα να διευρύνετε τις προοπτικές σας, διευρύνοντας το όραμά σας για το τι μπορεί να είναι η ζωή. Μπορείτε να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε ή να ασχοληθείτε με άτομα από άλλες χώρες. Κάντε κάτι διαφορετικό, συναρπαστικό ή εξωτικό τώρα και αυτό θα φέρει λίγη ζωντάνια στη ζωή σας.

Αν νιώθετε κουρασμένοι ή χωρίς κίνητρο, ξεφύγετε! Περπατήστε σε έναν νέο δρόμο προς το σπίτι, πηγαίνετε σε ένα διαφορετικό εστιατόριο ή γνωρίστε νέους φίλους. Ο κόσμος είναι ένα μέρος μεγάλο, οπότε πάρτε μια νέα θέση σε αυτή τη συνεχώς εξελισσόμενη σφαίρα δυνατοτήτων.

Αρπάξτε αυτές τις ευκαιρίες και με τα δύο χέρια! Στην έκλειψη του Ζυγού, ο Υδροχόος απελευθερώνεται. Κοσμικοί άνεμοι αλλαγής!

Ιχθύες

Μπορεί να προκύψουν βαθιά συναρπαστικά συναισθήματα κάτω από αυτή την έκλειψη. Ωστόσο, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως καύσιμο για να γειώσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας στην πραγματικότητα.

Χρήματα, ακίνητα ή επενδύσεις μπορεί επίσης να είναι στο μυαλό σας και μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές τώρα φέρνοντας νέα οικονομικά ξεκινήματα.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε σε νέα επίπεδα οικειότητας, και μπορεί να σας φανεί πολύς καιρός από τότε που βιώσατε πάθος… αλλά συνεχίστε.

Νιώστε πώς είναι να είσαι εντελώς ανθρώπινοι και μοναδικά ο εαυτός σας. Η ομορφιά, η αγάπη και ο ρομαντισμός μπορεί να βρίσκονται πολύ κοντά, οπότε ξεκινήστε να αναζητάτε αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει.

Εν μέσω της Έκλειψης του Ζυγού, τα όνειρα των Ιχθύων πετούν. Κοσμικά νερά ενώνονται με το φως της σεληνιακής νύχτας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ