Η λαμπερή αυγουστιάτικη Πανσέληνος στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, με το αποκορύφωμα της δύναμής της από τις 20 ως τις 22 Αυγούστου πραγματοποιεί μια ξεχωριστή σύνοδο με τον πλανήτη της τύχης και των ευκαιριών, τον Δία.

Το μήνυμά της: Ακολουθήστε νέους δρόμους κρατώντας το χέρι όσων αγαπάτε!

«Αυτοί που θα ενωθούν για ένα κοινό σκοπό, σαν κάστρα απόρθητα θα στέκουν».

Πάντα μια Πανσέληνος κρύβει μια ανεξήγητη μυστηριώδη δύναμη, που μπορεί ν’ αλλάξει τα γεγονότα και την ουράνια μοίρα των ανθρώπων, με το αποκορύφωμα της δύναμής της από τις 20 ως τις 22 Αυγούστου!

Όπως το φεγγάρι επηρεάζει τα νερά της θάλασσας με την άμπωτη και την παλίρροια, έτσι και η καρδιά και τα συναισθήματα όλων ακολουθούν τον κύκλο της Σελήνης. Γίνονται πιο έντονα, πιο δυνατά και αν υπάρχουν πληγές φανερώνονται κάτω από το φως του φεγγαριού για ν’ απελευθερωθούν και να λυτρωθούν, αν όμως η καρδιά και τα όνειρά της είναι αληθινά πραγματοποιούνται.

Η πανσέληνος αυτού του καλοκαιριού δεν μοιάζει με καμιά άλλη, πρωταγωνιστεί στον ουρανό και στο πεπρωμένο των 12 ζωδίων! Σύμμαχοι της είναι ο Δίας των μεγάλων στόχων και η αέρινη Αφροδίτη.  

Η Αφροδίτη  στον Ζυγό αλλάζει  σχέσεις και συνεργασίες και θα μείνει σε μία από τις καλύτερες ζωδιακές της θέσεις, από τις 16 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, ακτινοβολώντας ομορφιά και Αρμονία στην τέχνη της ζωής, των συμμαχιών και του έρωτα!

Ένα πολύτιμο δώρο για όλα τα ζώδια

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που άκουσα σαν παραμύθι από έναν μεγάλο ψυχοθεραπευτή τον Χόρχε Μπουκάι:  

‘Ένας Βασιλιάς κάποτε δεν μπορούσε να βρει την ευτυχία και την ηρεμία στην καρδιά του. Σοφοί, γιατροί και θεραπευτές προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μα ήταν μάταιο. Τότε εμφανίστηκε ένας φτωχός ταξιδευτής, ντυμένος σαν ζητιάνος και του χάρισε ένα δαχτυλίδι.

Του είπε, Φόρα το δαχτυλίδι αλλά κάθε πρωί, όταν ξυπνάς και κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς, διάβαζε την φράση που είναι χαραγμένη μέσα στο δαχτυλίδι …

Η φράση έγραφε «θα περάσει κι αυτό…»  ό,τι κι αν είναι δύσκολο ή εύκολο θα περάσει. Μια πρόταση σοφίας και ελπίδας.

Εγώ για αυτό το μαγικό ολόγιομο φεγγάρι, σας χαρίζω ένα άλλο όμορφο δαχτυλίδι με μια φράση χαραγμένη μέσα του, αλλά κάθε πρωί όταν ξυπνάτε και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, διαβάστε αυτήν την φράση και πιστέψτε στο καινούριο που γεννιέται πρώτα μέσα σας και μετά και στη ζωή σας …

«Συγχωρώ και απελευθερώνω το παρελθόν… Ευγνωμονώ, αξίζω και Δημιουργώ την χαρά της ζωής μου σήμερα, τώρα και κάθε μέρα!»

Ένας αρχαίος θρύλος λέει πως τη νύχτα της Πανσελήνου – από το βράδυ της Παρασκευής 20 ως την Κυριακή 22– όποιος κρατήσει ένα χρυσό δαχτυλίδι, σαν το ολόγιομο φεγγάρι και σαν τον ανίκητο κύκλο της φύσης και κοιτάξει μέσα από τον κύκλο του δαχτυλιδιού την Πανσέληνο, η ευχή που θα κάνει, θα πραγματοποιηθεί! Ας βάλουμε λίγη από την μαγεία του χρόνου στη ζωή μας και ας πιστέψουμε στις ευχές, με την αθωότητα και την πίστη των παιδιών…

Οι πιο ευνοϊκές μέρες της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Αυγούστου.

Ποια ζώδια θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία τύχης και ποια θα ζήσουν την αγάπη

Είναι η τριπλότητα του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που θα γοητεύουν και θα ακτινοβολούν και της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που η τύχη και η αγάπη θα θα φωτίσει κρυφούς πόθους και σχέσεις. Κάτι από την εύνοια της τύχης παίρνουν Κάρκινοι (21-25 Ιουνίου), Σκορπιοί (23-27 Οκτωβρίου) και Ιχθύες (18-24 Φεβρουαρίου).

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ