Ξεκινά μια περίοδος που ό,τι ξεκινήσει ή συμβεί θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα είναι δύσκολο να διορθωθεί ή να αλλάξει. Καλό είναι λοιπόν, όλα τα ζώδια να σκέφτονται και να μελετάνε όλες τις πιθανές παραμέτρους των ενεργειών και των αποφάσεων τους.

Ο Ήλιος από τις 23 Οκτωβρίου και ο Άρης από τις 30 φωτίζουν από το ζώδιο του τέλους και της αναγέννησης τον Σκορπιό, βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, μυστικά και οικονομικές διεκδικήσεις.

Δυνατά πάθη και οικονομικές ανασφάλειες θα πυροδοτήσουν γεγονότα και αγώνες.

Ο Ήλιος και ο Άρης από τον Σκορπιό θα φέρουν στην επιφάνεια σοβαρά γεωφυσικά φαινόμενα αλλά και έντονο προβληματισμό για το πετρέλαιο και τις πηγές ενέργειας από τώρα και ως τις 12 Δεκεμβρίου.

Κριός   

Οικονομικές  και ερωτικές προκλήσεις!

Δώστε έμφαση στην επικοινωνία σας και μην αναλάβετε νέες ευθύνες.  Ξεκουραστείτε και  ξαναβρείτε την αρμονία με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Συναισθήματα και ανασφάλειες δυναμώνουν.

Ο Ήλιος ξεκινάει το ταξίδι του στον τομέα των οικονομικών, φορολογικών ή κληρονομικών υποθέσεων και θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με προσοχή, να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις και να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε.

Ταύρος

Στο επίκεντρο επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Σας απασχολούν οι συνεργασίες σας αλλά και τα οικονομικά σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, σε συμφωνίες και μην  υπογράψετε λευκή επιταγή. Δεν έχουν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σας αγαθές προθέσεις. Προστατεύστε τα μυστικά σας.

Αν φερθείτε συνετά, θα ξεπεράσετε τις παγίδες και τα εμπόδια και θα πετύχετε μία συμφέρουσα επαγγελματική  και οικονομική συμφωνία.

Δίδυμοι

Εκφραστείτε και δημιουργήστε. 

Σας απασχολούν αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος ακόμα και μία δική σας δουλειά.

Η δημιουργία, η δράση και οι σκέψεις σας έχουν απελευθερωθεί, όμως κάτι σας προβληματίζει. 

Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια και παράπονα σε μία επαγγελματική σας συνεργασία ή στον σύντροφό σας. Φροντίστε να ξεδώσετε μέσα από δημιουργικά χόμπι, να φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας και να γυμναστείτε.

Καρκίνος

Ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας. 

Μετά από μία περίοδο συνεχόμενων αγώνων ξαναβρίσκετε την έμπνευση, τη φαντασία και την δημιουργικότητά σας.

Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι σας εμπνέουν και σας δίνουν τη δύναμη που χρειάζεστε, για να διεκδικήσετε και να πετύχετε! Ο έρωτας γίνεται πιο δυνατός και τα συναισθήματά σας πιο βαθιά.

Οικογενειακά θέματα όπως και οικονομικά σας απασχολούν ακόμα αλλά τώρα το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει και βλέπετε πιο καθαρά. Προσέξτε 28 έως 30.

Λέων

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας.

Ο Ήλιος από το Σκορπιό  τονίζει συναισθήματα πολύ βαθιά που σας  βασανίζουν. Φροντίστε οικογενειακές και κληρονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο.

Αξιοποιήστε  τις μέρες μέχρι την Πέμπτη και μην αφήσετε  σημαντικές ενέργειες για το τέλος της εβδομάδας.

Είναι μέρες περισυλλογής και συνειδητοποίησης. Αναζητήστε γνήσιους ανθρώπους και συνεχίστε μαζί τους, για να ξεπεράσετε τις παγίδες και να φτιάξετε όσα ονειρεύεστε.

Παρθένος

Αναζητήστε οικονομικές συμμαχίες.

Οικονομικές συμφωνίες συνεχίζουν να σας απασχολούν και να σας προβληματίζουν. Αποφύγετε νομικά μπερδέματα και βρείτε τη χρυσή τομή στην οικογένεια.

Κάτι σας απασχολεί με τον σύντροφό σας ή με ένα πρόβλημα στην ακίνητη σας περιουσία.

Ο Ήλιος φωτίζει την επικοινωνία σας με φίλους και διευρύνει τις ευκαιρίες μέσα από συναντήσεις, εκδηλώσεις, διαφήμιση της δουλειάς σας και μικρές αποδράσεις.

Ζυγός

Προχωρήστε πατώντας γερά στη γη.

Ο Ερμής σας φέρνει επικοινωνία, συναντήσεις, ραντεβού, μηνύματα, συμφωνίες και ευχάριστες διαδρομές. Η οικονομική σας ασφάλεια αλλά και η σταθεροποίηση σημαντικών σχέσεων θα είναι προτεραιότητα  σας.

Πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας, για να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε.

Στον χώρο της δουλειάς σας κάποιοι δεν είναι αυτό που δείχνουν και καλό είναι να μην τους εμπιστευτείτε τα σχέδιά σας.

Σκορπιός

Ο Ήλιος φωτίζει την προσωπικότητά σας!

Χρόνια πολλά! Ξεκίνησε ο μήνας των γενεθλίων σας και ένας καινούργιος κύκλος γεγονότων, συναισθημάτων και επιθυμιών ανοίγεται μπροστά σας!

Συγκεντρώνετε πάνω σας τα βλέμματα από τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο και θέλετε να χαράξετε τον δρόμο σας με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο, όμως πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας έχουν δικές τους απαιτήσεις και μάλλον θα χρειαστεί να υποχωρήσετε ή να  συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα και τις υποχρεώσεις.  Καλύτερες μέρες μέχρι την Τετάρτη.

Τοξότης

Πετυχαίνετε με τα βέλη σας  τον στόχο σας!

Ένα μυστικό σας σχέδιο συναντά εμπόδια, εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Προβάλετε τα ταλέντα σας, για να πετύχετε την συμφωνία και τον στόχο που θέλετε.

Φίλοι και σημαντικά άτομα είναι στο πλευρό σας. Φροντίστε άτομα της οικογένειάς σας που σας χρειάζονται και τον χώρο του σπιτιού σας.

Προσέξτε λίγο πιο πολύ στις 26 και 27!

Αιγόκερως

Σημαντικές γνωριμίες και οικονομικές συμμαχίες στο κέντρο των εξελίξεων.

Έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, να γνωρίσετε και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους μέσα από συνεργασίες και σχέσεις.  Από τις 28 ως τις 30 θυμηθείτε να μην υπερβάλλετε στις οικονομικές σας διεκδικήσεις, γιατί θα μπλοκάρετε την εξέλιξη σας στο μέλλον. Φίλοι και σημαντικά πρόσωπα είναι προτιμότερο να είναι στο πλευρό σας και όχι δυσαρεστημένοι  μαζί σας. 

Φροντίστε οικονομικές υποθέσεις και διαφυλάξτε ένα μυστικό σας.

Υδροχόος

Επαγγελματική προβολή.

Ο Ήλιος  φωτίζει το μεσουράνημα σας, επαγγελματικά και κοινωνικά  συγκεντρώνετε την προσοχή πάνω σας!

Ένας συνεργάτης ή σύμβουλος θα σας βοηθήσει, με την προϋπόθεση ότι και εσείς θα προσπαθήσετε  να εναρμονιστείτε και να αποφύγετε συγκρούσεις.

Πετυχαίνετε επαγγελματικά και κοινωνικά την αναγνώριση που θέλετε με τον όρο να μην  επαναστατήσετε και να βρείτε ισορροπίες. Καλύτερα να μην μπερδέψετε φίλους με οικονομικές  υποθέσεις. 

Ιχθύες

Επικοινωνήστε και προβάλετε τις ικανότητές σας.

Κοιτάξτε πιο μακριά, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τις γνώσεις σας και γενικότερα την επικοινωνία σας με άτομα  ή οργανισμούς που έχουν την έδρα τους σε διαφορετικό τόπο από τον δικό σας.

Το ίντερνετ ή ένα ταξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε μαζί τους, για να προβάλετε τα ταλέντα σας στο κοινωνικό περιβάλλον και στο χώρο της εργασίας. Οι μέρες κρύβουν παγίδες, για αυτό αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια.

Κάποιος προσπαθεί να μπλοκάρει τα σχέδια σας. Προφυλάξτε τα όνειρά σας και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Από την Αστρολόγο και σύμβουλο Feng Shui Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ