Η έκλειψη Ηλίου στις 25/10 φέρνει σημαντικές αναταράξεις στη ζωή τεσσάρων ζωδίων. Με ανάμεικτα συναισθήματα για κάποια και για κάποια άλλα σημαντικές δυσκολίες που θα πρέπει να τις προλάβουν ώστε να μη βρεθούν σε σημαντικά αδιέξοδα.

Τα τέσσερα ζώδια που η έκλειψη Ηλίου στις 25/10 φέρνει αναταράξεις

Σκορπιός

Για εσάς αυτή η έκλειψη σας φέρνει σημαντικές ερωτικές κατακτήσεις και ευκαιρίες να μπορέσετε να κατακτήσετε το έτερον σας ήμισυ. Είναι μία περίοδος μεγάλων ερωτικών ευκαιριών και κατακτήσεων. Προσοχή όμως -όσοι είστε δεσμευμένοι- για μεγάλες κρίσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και για παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν συνολικά μεγάλες αναταράξεις.

Επίσης και οι συνεργασίες σας θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλα διλήμματα. Το σπίτι είναι μία πηγή αναταραχών για αυτό και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες πιέσεις. Οι γεννημένοι από 24 μέχρι και 28 Οκτωβρίου θα επηρεαστείτε περισσότερο.

Ταύρος

Με ταραχές σε συνεργασίες και σε επαγγελματικά ζητήματα έρχεται αυτή η έκλειψη για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας αλλά και τις συμφωνίες σας. Περίοδος μεγάλων πιέσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Καθότι βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου κάνετε υπομονή με πολλά πράγματα εδώ και καιρό και τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο ξέσπασμα. Όμως θα ήταν λάθος αν το κάνατε αυτή τη περίοδο.

Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους να βρουν τον βηματισμό τους και θα μπορέσετε να περάσετε σταδιακά καλύτερες στιγμές. Οι γεννημένοι από 21 μέχρι και 25 Απριλίου θα επηρεαστείτε περισσότερο.

Λέων

Τα Λιοντάρια από αυτή την έκλειψη θα έχετε θετικά νέα για θέματα που αφορούν το σπίτι σας και τις αγοραπωλησίες. Γενικά είναι μία περίοδος που θα σας δώσει αρκετή δύναμη για να κάνετε επιτέλους τα σημαντικά βήματα που χρειάζεται για να πετύχετε σε θέματα συμφωνιών με συνεργάτες. Στις ερωτικές σας σχέσεις θα επικρατήσει μια αρκετά δύσκολη κατάσταση με τάσεις χωρισμών και παρεξηγήσεις.

Την ίδια στιγμή θα υπάρξουν αναταραχές σε θέματα επαγγελματικής πορείας με πισώπλατα χτυπήματα που σίγουρα θα σας σοκάρουν. Προσπαθήστε να προστατευτείτε από ανθρώπους που σας δείχνουν μόνο τη μία πλευρά μιας ιστορίας. Θα επηρεαστείτε περισσότερο οι γεννημένοι από 23 μέχρι και 28 Ιουλίου.

Υδροχόος

Για εσάς αυτή είναι μία περίοδος εργασιακής πίεσης και έντασης που χρειάζεται πολύ προσοχή ώστε να μη χάσετε τη ψυχραιμία σας. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σας κουράσουν με τη συμπεριφορά τους. Στα επαγγελματικά επικρατεί μία σταθερότητα που σας ενοχλεί ιδιαίτερα.

Mέσα στο σπίτι θα υπάρξουν ταραχές και ξαφνικές ζημιές με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να χαλαρώσετε. Και η διάθεση σας φαίνεται ότι είναι σε ένα πολύ χαμηλό σημείο και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην πέσετε θύμα της ίδιας σας της κακοκεφιάς.

Προσοχή σε οικογενειακές ταραχές που μοιάζουν αθώες καθότι μπορεί πίσω από φαινομενικά αθώες συγκρούσεις να υπάρχουν σοβαρές εντάσεις και παρεξηγήσεις που ελλοχεύουν και να βγουν προς τα έξω. Θα επηρεαστείτε περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί 21 – 26 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις από τον Χρήστο Άρχο στο christosarchos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ