Όπως κάθε αστρολογική εποχή, το ταξίδι του ήλιου στην Παρθένο έρχεται με τα καλά και τα άσχημα. Το πιθανότερο είναι η προσοχή σας να αποσπάται αυτή την εβδομάδα, χάρη στον Άρη στους Διδύμους. Εάν είστε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια μάλλον διανύεται τη χειρότερη εβδομάδα σας από χθες μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τη Valerie Mesa στο Style Caster. Θα βοηθούσε να προσεγγίσετε τα πράγματα από μια λογική σκοπιά, σε αντίθεση με το να υποκύψετε στα συναισθήματά σας.

Με τον Άρη να κυλάει μέσα από τους διανοητικά διεγερμένους Διδύμους, νιώθετε επίσης μια έντονη επιθυμία να συγκεντρώσετε όλα τα κομμάτια που σχετίζονται με την τρέχουσα κατάστασή σας. Όταν η Σελήνη μπει στον Σκορπιό στις 31 Αυγούστου, αυτό θα γίνει το κύριο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε, καθώς ο Άρης τυχαίνει να είναι επίσης ο κυβερνών πλανήτης αυτού του Σκορπιού. Όταν η Σελήνη κάνει τη μηνιαία του κίνηση μέσα από τον Σκορπιό που σιγοκαίει, τα συναισθήματα τείνουν να εντείνονται και οι αισθήσεις σας να τίθενται σε εγρήγορση, ενθαρρύνοντάς σας να συνεχίσετε την έρευνα για την αλήθεια.

O Άρης που σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Δία την 1η Σεπτεμβρίου θα συνεχίσει να προάγει την αυτοπεποίθηση ενώ διευρύνει την πνευματική σας επίγνωση. Λάβετε υπόψη ότι ο Δίας εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον Κριό, υποδηλώνοντας την πιθανότητα ότι θα πρέπει ξαναδείτε θέματα θάρρους και αυτοεκτίμησης μόλις γυρίσει σε ορθή πορεία στις 23 Νοεμβρίου. Αυτά τα θέματα πιθανότατα θα περιστρέφονται γύρω από την ατομική σας αυτονομία και ανεξαρτησία, αλλά και το σύστημα πεποιθήσεών σας.

Τα 3 ζώδια που διανύουν τη χειρότερή τους εβδομάδα.

Κριός

Η υπομονή δεν ήταν ποτέ η αρετή σας αυτή καθαυτή και το σύμπαν συνεχίζει να σας ενθαρρύνει να εργαστείτε σε αυτό το κομμάτι. Όπως και να έχει, το να έχετε τον Άρη – τον ουράνιο κυβερνήτη σας – να τσουρουφλίζει στους Διδύμους και στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας είναι περισσότερο από αρκετό για να αυξήσει τη ένταση στο άμεσο περιβάλλον σας. Και επειδή αυτή η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να μπαίνει στον Ζυγό -το πολικό αντίθετο ζώδιό σας- δεν έχετε σχεδόν καμία επιλογή από το να χειριστείτε τις δουλειές σας με έναν εραστή ή/και επαγγελματική συνεργασία. Η Σελήνη θα συνδεθεί επίσης με τον Άρη – τον πυρετώδη πλανητικό κυβερνήτη σας – στη διαδικασία, αυξάνοντας την πιθανότητα να ανταποδώσετε (ή χειρότερα, να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα).

Εν τω μεταξύ, με τη Σελήνη του Σκορπιού να ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο της μεταμόρφωσης, τις ψυχικές ανταλλαγές και τις οικείες ενώσεις στις 31 Αυγούστου, η διάθεση και τα συντριπτικά συναισθήματα αβεβαιότητας θα μπορούσαν να γεμίσουν τον αέρα. Βρείτε μια διέξοδο για να εκτονώσετε την ένταση, ειδικά με τον Άρη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία την επόμενη μέρα. Αν σημαντικές συζητήσεις στις 2 Σεπτεμβρίου σας εξάπτουν, η αντίθεση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σας σάς υπενθυμίζει διακριτικά να μπείτε στη θέση του άλλου, προτού αγνοήσετε ασυνείδητα την άποψή του. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε υπερβολικά.

Καρκίνος

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, μπορεί πραγματικά να κατακλύζεστε από τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αφομοιώσετε αυτά που σας συμβαίνουν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν με τη διέλευση της Σελήνης μέσω του Ζυγού που αναζητά δικαιοσύνη και του συναισθηματικά καθοδηγούμενου τέταρτου οίκου του σπιτιού σας, των οικογενειακών θεμάτων και των εσωτερικών συναισθημάτων σας.

Είτε πρόκειται για μια διαφωνία που έχετε με έναν συγγενή είτε για κάτι που ειλικρινά δεν πιστεύετε ότι είναι δίκαιο, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους θα μπορούσε να είναι εξίσου διορατικό και ανήσυχο. Δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις απαντήσεις ταυτόχρονα. Κάτι που ήταν κρυμμένο από το συνειδητό μυαλό σας θα μπορούσε κάλλιστα να σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας, οπότε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Εξάλλου, η σύνδεση της Σελήνης με τον σκληρό Κρόνο στον όγδοο οίκο της κληρονομιάς σας, φέρνει στενές ενώσεις θα μπορούσε επίσης να προκαλέσουν αισθήματα περιορισμού ή/και περιορισμού. Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί με τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τις συμβατικές σας συμφωνίες.

Κατά τη διέλευση από τον 12ο οίκο των μυστικών εχθρών σας, ο Άρης θα εναρμονιστεί με τον ανάδρομο Δία μέσω του 10ου οίκου της καριέρας και της αίσθησης εξουσίας την 1η Σεπτεμβρίου. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που δεν περιμένατε απαραίτητα, αλλά αυτή η αλήθεια θα σας εμπνεύσει και θα σας παρακινήσει.

Αιγόκερως

Ξέρετε ένα ή δύο πράγματα σχετικά με τη δουλειά, αλλά αυτό δεν κάνει το ταξίδι λιγότερο κουραστικό, πόσο μάλλον προκλητικό. Η Σελήνη του Ζυγού θα ενεργοποιήσει τον 10ο οίκο της καριέρας και της φήμης σας στον κόσμο στις 29 Αυγούστου, εναρμονιζόμενος με τον Άρη στους Διδύμους μέσω του έκτου οίκου των καθημερινών τελετουργιών και των εργασιακών σας ρουτινών. Αυτό θα μπορούσε να σας δώσει μεγάλη ώθηση στην παραγωγικότητα! Κάνετε τα επιτεύγματά σας να φαίνονται χαριτωμένα και αβίαστα, αλλά σας απασχολεί επίσης η επιθυμία να βρείτε ισορροπία και προσωπική ικανοποίηση. Τι θα επιλέξετε να δώσετε προτεραιότητα; Έχετε επενδύσει πολύ χρόνο στη δουλειά και έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας στη διαδικασία;

Στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα κάνει εξάγωνο τον Δία, κάτι που θα μπορούσε να εστιάσει σε θέματα που αφορούν την αυτοφροντίδα, καθώς και την ψυχική και σωματική υγεία σας, αλλά μπορεί να υπάρχουν και κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνετε γύρω από το σπίτι. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να φτιάξετε μια λίστα με αυτά που πρέπει να κάνετε, προτού προχωρήσετε και χάσετε όλη αυτή την ορμή.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν σκεφτόμαστε ότι η Σελήνη θα μπει στον Τοξότη στις 3 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιώντας τον πνευματικό 12ο οίκο σας. Το να πείτε ότι μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι θα ήταν λίγο, αλλά το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να κάνετε είναι να γειώσετε τις σκέψεις σας. Ωστόσο, αυτό είναι πιθανώς πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει με τον αναλυτικό Ερμή που συγκρούεται με τον κυρίαρχο Δία στις 2 Σεπτεμβρίου, αλλά όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος, σωστά;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ