Ας παραδεχτούμε ότι όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας λέμε ψέματα. Είτε για να αποφύγουμε μπελάδες, είτε για να κάνουμε τον εαυτό μας να νιώσει καλύτερα ή απλά γιατί μιλάμε για μια εμμονική συνήθεια που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιου που λένε ψέματα με μεγαλύτερη συχνότητα. Σύμφωνα με το Your Tango, τα παρακάτω ζώδια είναι οι ψεύτες του ζωδιακού.

Σκορπιός

Είναι στην κορυφή της λίστας και μάλλον δεν εκπλήσει κανέναν αυτό. Ούτε καν τους ίδιους τους Σκορπιούς. Εϊναι το πιο χειριστικό ζώδιο και δεν είναι είδηση το γεγονός ότι όσον αφορά τα ψέματα υπερέχει. Είναι τόσο καλοί ψεύτες που πολλές φορές δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα.

Δίδυμοι

Δεν είναι τόσο δόλιοι όσο οι Σκορπιοί αλλά όταν γίνεται λόγος για χειρισμό και ψέματα τότε σίγουρα έχουν ταλέντο. Οι άλλοι όμως, όπως συμβαίνει και με τους Σκορπιούς, ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με τους ψεύτες του ζωδιακού. Παρόλα αυτά οι Δίδυμοι είναι τόσο διασκεδαστικοί και δημιουργικοί που αναγνωρίζεται ως κομμάτι της προσωπικότητάς τους.

Ιχθείς

Είναι εύκολο να χαρακτηρίσεις τους Ιχθείς ως καλλιτεχνικές και ευαίσθητες ψυχές αλλά στην πραγματικότητα κρύβουν έναν διαβολάκο που μπορεί να πει ψέματα για να πάρει αυτό που θέλει. Με την ικανότητά τους να είναι περισσότερο ενστικτώδεις από κάθε άλλο ζώδιο, ξέρουν πότε και πώς θα πουν ψέματα για να κερδίσουν αυτό που θέλουν σε κάθε περίσταση.

Ζυγοί

Ο συνδυασμός της γοητείας και της χειροστικότητας που έχουν ως χαρακτηριστικό τους κάνε σπουδαίες ψεύτες. Θα πουν ψέματα για να γλιτώσουν μπελάδες, για να κάνουν τον εαυτό τους να μοιάζει καλύτερος από ότι είναι και για να πάρουν αυτό που θέλουν. Ωστόσο, δυσκολεύονται να θυμούνται όσα είπαν και πάντα τροποποιούν το ψέμα που έχουν ήδη πει.

Καρκίνος

Είναι ξεκάθαρα ψεύτες αλλά σε αντίθεση με όλα τα άλλα ζώδια που υπάρχουν στη λίστα δεν το κάνουν για να πληγώσουν κάποιον ή να πάρουν κάτι. Όταν οι καρκίνοι λένε ψέματα έχει να κάνει περισσότερο με την υπερβολή και την ανικανότητά τους να δουν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Ενώ λοιπόν είναι από τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού, τουλάχιστον είναι ανώδυνα τα ψέματά τους.

Υδροχόος

Όπως οι Καρκίνοι, οι Υδροχόοι δεν λένε ψέματα για να προκαλέσουν βλάβη. Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι Υδροχόοι λένε ψέματα για να διατηρήσουν την ηρεμία τους και να αποφύγουν να πληγώσουν κάποιον. Κι ενώ αυτό είναι κάτι γλυκό από μέρους τους, τα ψέματα μπορεί συχνά να γυρίσουν μπούμερανγκ όταν η αλήθεια έρχεται στο φως. Οπότε όλα αυτά τα ψέματα που οι Υδροχόοι λένε είναι απλά βοηθητικά μέχρι κάποιος να πει την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ