Αν ψάχνετε για έναν κοσμικό οιωνό για καλά πράγματα στον ορίζοντα για το ζώδιό σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. «Οι σκληρές πλανητικές όψεις του 2020 και του 2021, δηλαδή η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα που ακολουθείται από το τετράγωνο του Κρόνου Ουρανός, δεν είναι παρούσες το 2022, και αντ’ αυτού, έχουμε πιο ήρεμες, αρμονικές επιρροές από τον Δία στους Ιχθύς», λέει η αστρολόγος Μαρία Σοφία Μαρμανίδης. Και πέρα ​​από αυτή την πρωταρχική τυχαία ενέργεια, κάθε ζώδιο θα έχει και την καλύτερη μέρα του 2022 σύμφωνα με το Well and Good.

Για αυτό, μπορείτε να ευχαριστήσετε μια χούφτα άλλες πλανητικές πτυχές και διελεύσεις, καθεμία από τις οποίες ανυψώνει διάφορα ζώδια κατά τη διάρκεια του έτους. Παρακάτω, η Μαρμανίδης επισημαίνει την καλύτερη μέρα του 2022 για κάθε ζώδιο, με βάση το χρονοδιάγραμμα και τη φύση αυτών των ευοίωνων κοσμικών συμβάντων.

Κριός

Καλύτερη ημέρα: 24 Μαΐου

Θα μπορούσατε να αισθάνεστε εντελώς υπερφορτισμένοι αυτή τη μέρα, Κριέ και αυτό λέει κάτι, δεδομένου ότι είστε ένα βασικό ζώδιο της φωτιάς. Όταν ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, μετακομίζει στον Κριό στις 24 Μαΐου, ενώνοντας τον επεκτατικό Δία (που είναι για λίγο στο ζώδιό σας φέτος) και τη Σελήνη, η τριπλή σύνοδος πυροδοτεί νέα ορμή και επιθυμία μέσα σας να επιδιώξετε έναν μεγάλο ή μακροπρόθεσμο στόχο. «Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ζητήσετε αύξηση, να κάνετε μια επιχειρηματική πρόταση ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα», λέει η Μαρμανίδης. «Ο Άρης φέρνει τη δράση και ο Δίας φέρνει μια υγιή δόση αισιοδοξίας, άρα είναι μια αίσθηση που οδηγεί σε όλα τα συστήματα».

Ταύρος

Καλύτερη ημέρα: 25 Οκτωβρίου

Μια μεταμορφωτική *ολόκληρη η χρονιά* είναι στα άστρα για εσάς, Ταύρε, χάρη στη μετατόπιση του βόρειου κόμβου στον Ταύρο και το σύνολο των εκλείψεων κατά μήκος του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αλλά στη συγκεκριμένη έκλειψη Ηλίου που συμβαίνει στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου, η οποία πέφτει στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, θα μπορούσατε να σας περιμένει μια μοιραία ερωτική ή ρομαντική στιγμή. «Οι Ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν σημαντικά νέα ξεκινήματα, γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν νέα άτομα που εισέρχονται στη ζωή σας γύρω από αυτήν την ημερομηνία», λέει ο Μαρμανίδης. «Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κάθε Ταύρο που αναζητά νέα αγάπη ή για να εμβαθύνει ή να αναζωπυρώσει μια υπάρχουσα σχέση».

Δίδυμοι

Καλύτερη ημέρα: 20 Ιουνίου

Είσαι ένας εκ φύσεως σίγουρος επικοινωνιακός, Δίδυμοι. Και αυτή την ημέρα, με τον πλανητικό κυβερνήτη σας, τον Ερμή με προσανατολισμό στην επικοινωνία, να δέχεται ένα υποστηρικτικό εξάγωνο από τον ευεργετικό Δία, αυτές οι εκφραστικές δεξιότητες θα είναι σε πλήρη και φανταστική εμφάνιση. Είναι μια καλή μέρα για να λάμψετε, ίσως στο κοινό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ενώ είστε περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα, λέει ο Μαρμανίδης. Θα νιώσετε σαν την πιο αληθινή μορφή της κοινωνικής πεταλούδας που είστε.

Kαρκίνος

Καλύτερη ημέρα: 13 Νοεμβρίου

Ένα ολόκληρο κύμα υδάτινης ενέργειας σε βάζει στο φυσικό σου στοιχείο αυτήν την ημέρα (κυριολεκτικά, ως ζώδιο του νερού) και σε στηρίζει στο να θρέψεις τους σπόρους μιας νέας αρχής. Όχι μόνο η σελήνη, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, θα είναι στο ζώδιό σας στις 13 Νοεμβρίου, αλλά επίσης, θα σχηματίσει ένα μεγάλο υδάτινο τρίγωνο με τον ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη όλα στον Σκορπιό (επίσης ένα ζώδιο του νερού), ενώ επίσης θα δημιουργήσει ένα ευοίωνη όψη τόσο με τον Δία όσο και με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (που είναι, το μαντέψατε, ζώδιο του νερού, επίσης).

Με όλη αυτή την ελεύθερη ροή, οι Καρκίνοι καλούνται να σκεφτούν τη γονιμότητα και τη δημιουργία», λέει η Μαρμανίδης. “Ενώ αυτή θα μπορούσε σίγουρα να είναι μια εξαιρετική μέρα για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια – ή να σκεφτείτε να ξεκινήσετε ένα δικό σας – οι Καρκίνοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια για να ξεκινήσουν ένα δημιουργικό έργο ή να το μεταδώσουν στον κόσμο.”

Λέων

Καλύτερη ημέρα: 28 Ιουλίου

Μια νέα σελήνη στο ζώδιό σας με ένα χρήσιμο τρίγωνο από τον Δία στον Κριό φέρνει νέα ενέργεια αυτή την ημέρα, στον Λέων. «Αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια σημαντική νέα αρχή για κάθε Λέοντα που αναζητά νέα δουλειά, καριέρα ή δημόσια εικόνα, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας», λέει ο Μαρμανίδης. Και δεδομένης της τάσης σας για μια ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα (χάρη στο ότι έχετε τον ήλιο ως πλανητικό κυβερνήτη σας), πιθανότατα θα απολαύσετε αυτή την ευκαιρία να μπείτε σε ένα νέο προσκήνιο.

Παρθένος

Καλύτερη ημέρα: 2 Μαρτίου

Ο κόσμος είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος για να νιώσεις ευχαρίστηση στις συνεργασίες αυτή την ημέρα, Παρθένε. Θα λάβετε μια χρήσιμη ώθηση από τη νέα σελήνη στους ονειροπόλους Ιχθύς, που εμπίπτουν στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας, καθώς και έναν συνδυασμό πλανητών αγάπης και σεξ, Αφροδίτη και Άρη, στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού. «Για ένα ζώδιο που μπορεί να είναι τόσο σκληρό για τον εαυτό τους, αυτή είναι μια μέρα για να νιώσουν χαρά και να πουν «ναι» στην αγάπη — ή τουλάχιστον σε οποιαδήποτε πρόσκληση έρθει στο δρόμο τους», λέει ο Μαρμανίδης.

Zυγός

Καλύτερη ημέρα: 19 Οκτωβρίου

Η ισορροπία και η αρμονία είναι αυτό που λαχταράτε σε όλα τα πράγματα, και αυτήν την ημέρα, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται ακριβώς γι’ αυτό: η Αφροδίτη, ο πλανητικός κυβερνήτης σας και ο επόπτης όλων των πραγμάτων αγάπης και ομορφιάς, ενώνεται με τον ήλιο στο ζώδιό σας. «Αυτή είναι η παροιμιώδης (και ουράνια) στιγμή σου στον ήλιο, Ζυγέ», λέει η Μαρμανίδης. «Είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς να μοιράζεστε καλά νέα, να δημοσιεύετε μια χαρούμενη selfie μόνο και μόνο επειδή ή να κάνετε μια μεγάλη ανακοίνωση». Συνολικά, υπάρχει μια αίσθηση ευκολίας, ροής και χαράς για την ημέρα και είναι προς το συμφέρον σας να τα απολαύσετε όλα.

Σκορπιός

Καλύτερη ημέρα: 25 Ιανουαρίου

Να περιμένετε μια τυχερή μέρα στον έρωτα και την επικοινωνία, Σκορπιέ. Την ημέρα αυτή, ο παραδοσιακός κυρίαρχος πλανήτης σας με έντονο Άρη εισέρχεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο στο οποίο είναι εξυψωμένος (ή λειτουργεί ενεργειακά στην υψηλότερη οκτάβα του). Αυτό σας βοηθά να εκφράσετε τις αληθινές σας προθέσεις με ορμή και φιλοδοξία – κλασικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερω – και με μεγάλο αποτέλεσμα: Αναμένετε δηλώσεις αγάπης, νέα φλερτ και άλλες παθιασμένες εκφράσεις να κυριαρχήσουν αυτή την περίοδο, λέει η Μαρμανίδης. (Ξεκινά στις 25 Ιανουαρίου και διαρκεί μερικούς μήνες, ενώ ο Άρης ολοκληρώνει τη διέλευση του μέσω του Αιγόκερω.)

Τοξότης

Καλύτερη ημέρα: 17 Αυγούστου

Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται ζωντανός με ευκαιρίες και περιπέτειες αυτήν την ημέρα, Τοξότη. Η Αφροδίτη στον Λέοντα που εισέρχεται στον ένατο οίκο των ταξιδιών, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης διαμορφώνει το κοσμικό σκηνικό για μια απόδραση αργά το καλοκαίρι. «Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό ταξίδι, είτε για απόδραση ενός ζευγαριού, είτε για ένα σόλο καταφύγιο, καλείσαι για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση που χρειάζεσαι», λέει η Μαρμανίδης. Και ως κάποιος που φυσικά ελκύεται να ταξιδεύει ως ένας τρόπος για να ρέει ο δημιουργικός χυμός σας, είναι βέβαιο ότι θα επωφεληθείτε από τις διακοπές με περισσότερους από έναν τρόπους.

Αιγόκερως

Καλύτερη ημέρα: 25 Σεπτεμβρίου

Ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, απολαμβάνετε μια νίκη καριέρας, Αιγόκερε. Και την καλύτερη μέρα του 2022 για το ζώδιό σας, θα μπορούσατε να δείτε μια μεγάλη, χάρη στη νέα σελήνη στον Ζυγό που ενεργοποιεί τον 10ο οίκο της εργασίας και τη δημόσια προσωπικότητα. Για να μην αναφέρουμε, το φεγγάρι έρχεται σε αντίθεση με τον Δία, διοχετεύοντας την επεκτατική ενέργειά του και καθιστώντας το πιο πιθανό ότι η καριέρα σας κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. «Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή που θα ανεβείτε ή θα βρείτε μια νέα ευκαιρία που αισθάνεστε πιο στενά ευθυγραμμισμένη με τους μεγαλύτερους στόχους και τα όνειρά σας», λέει η Μαρμανίδης.

Υδροχόος

Καλύτερη ημέρα: 6 Μαρτίου

Οι σπινθήρες πετούν αυτήν την ημέρα για σένα, Υδροχόε, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης -οι πλανήτες της αγάπης και του σεξ- συναντώνται σε τέλεια σύνδεση στις 0 μοίρες του ζωδίου σου. «Στην αστρολογία, οι 0 μοίρες οποιουδήποτε ζωδίου θεωρούνται ισχυρός και κρίσιμος βαθμός, πράγμα που σημαίνει ότι για τον Υδροχόο, αυτή η μέρα αντικατοπτρίζει ένα ευοίωνο ξεκίνημα σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή», λέει η Μαρμανίδης. «Πείτε «ναι» σε οποιαδήποτε σχέδια ή ραντεβού αυτήν την ημέρα ή γύρω από αυτήν, καθώς θα μπορούσε απλώς να οδηγήσει σε κάτι μαγικό».

Ιχθύες

Καλύτερη ημέρα: 26 Απριλίου

Ιχθύς, αυτή είναι εύκολα η καλύτερη μέρα του 2022 για το ζώδιό σας, που πραγματικά λέει κάτι δεδομένου ότι έχετε μια ρόδινη χρονιά μπροστά σας: Ουσιαστικά, ο κόσμος φέρνει ένα σωρό καλές δονήσεις μέσω μιας σπάνιας υποστηρικτικής σύζευξης της σελήνης , η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας (κάτι που, κυρίως, δεν θα συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή μας). «Σκεφτείτε ότι ο Δίας είναι ο παραδοσιακός πλανητικός κυβερνήτης των Ιχθύων, ο Ποσειδώνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του ζωδίου και η Αφροδίτη είναι εξυψωμένη στους Ιχθύς», λέει η Μαρμανίδης. «Το να είναι και οι τρεις μαζί στο ζώδιό σου με την υποστήριξη της σελήνης είναι απίστευτα ευοίωνο». Υποψιάζεται ότι πολλά πράγματα θα μπορούσαν να σας πάνε, αλλά συγκεκριμένα, αυτή θα είναι «μια τεράστια μέρα για ρομαντισμό, θεραπεία, συγχώρεση και εξάσκηση συμπόνιας και για την έναρξη κάθε είδους καλλιτεχνικού, μουσικού ή δημιουργικού έργου», λέει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ