Σύμφωνα με τους αστρολόγους ο Άγιος Βασίλης θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος για πέντε τυχερά ζώδια φέτος τις γιορτές. Οι αστρολόγοι προβλέπουν ότι πέντε ζώδια θα είναι ιδιαίτερα τυχερά κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Τα τυχερά ζώδια των γιορτών

Ταύρος

Είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και αυτές οι γιορτές θα ενισχύσουν τις επιθυμίες και τα πάθη του Ταύρου. Η αστρολόγος Ελάιζα Ρόμπιν λέει στο Bustle: «Ο Ουρανός στρογγυλοκάθεται στο ζώδιό σας και σας ζητά να ταρακουνήσετε τη ζωή σας και να βιώσετε πράγματα έξω από τα κανονικά σας πρότυπα. Ο Κρόνος σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ταύρο, και σας καλούν να αναλάβετε δράση. Σε συνδυασμό, αυτοί οι δύο πλανήτες σας προσκαλούν να αγκαλιάσετε τον αισθησιασμό σας με νέους και ίσως ασυνήθιστους τρόπους». Εάν είστε σε σχέση, ας δοκιμάσετε νέα πράγματα στο κρεβάτι ή ας εξερευνήσετε νέες τοποθεσίες. Εάν είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική περιπέτεια. Είναι αλήθεια ότι μισείτε την αλλαγή. Αγαπάτε όμως τις αισθησιακές εμπειρίες. Μια ανανέωση μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστική για εσάς.

Καρκίνος

Η αγάπη θα σας βρει όπου κι αν πάτε αυτές τις γιορτές. Πολλά σημάδια θα είναι αντίθετα από τα δικά σας. Μπορεί να αποσταθεροποιήσουν τα παλιά περιοριστικά μοτίβα. Θα σας παρακινήσουν σε νέες περιπέτειες και ευκαιρίες. «Είναι εύκολο για εσάς να αγαπηθείτε βαθιά και εύκολα, αλλά αυτή η σεζόν έχει κάτι το ιδιαίτερο», σχολιάζει η Ρόμπιν. Και συνεχίζει: «Με πολλούς πλανήτες, συμπεριλαμβανομένου του Πλούτωνα, να σας ωθούν να βουτήξετε βαθύτερα στην εμπειρία της αγάπης και του ρομαντισμού, αυτή είναι η χρονιά που οι παλιές σχέσεις μπορούν να γίνουν νέες, οι παλιές πληγές μπορούν να ξεχαστούν και οι νέοι εραστές μπορούν να έρθουν στον δρόμο σας».

Σκορπιοί

Για εσάς τους Σκορπιούς, η σεληνιακή έκλειψη του Ταύρου τον Νοέμβριο θα ενεργοποιήσει τον οίκο των ρομαντικών σας σχέσεων. Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, της επιθετικότητας και του σεξ και είναι στο ζώδιό σας μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτό θα σας χαρίσει όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου. Θα κυνηγήσετε τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας. «Είστε γνωστοί για το σεξ απίλ σας», λέει η Ρόμπιν. «Αν δείτε έναν υπέροχο άγνωστο, κάντε την πρώτη κίνηση. Μην διστάσετε να απογυμνωθείτε συναισθηματικά».

Τοξότης

Λόγω του κυρίαρχου πλανήτη σας, τον Δία, έχετε την τάση να είστε αρκετά τυχεροί όλο το χρόνο. Ο Ποσειδώνας και ο Άρης θα σας φέρουν τύχη στον έρωτα. «Είστε πάντα έτοιμοι για μια περιπέτεια και ο Άρης στο ζώδιό σας θερμαίνει τη λαχτάρα σας για σχέσεις, ειδύλλια και ίσως μια νέα καυτή ερωτική ζωή», λέει η Ρόμπιν. Και συνεχίζει: «Αν είστε σε σχέση, προτείνει να φέρετε στο σπίτι λίγο κρασί και να ανάψετε λίγα κεριά. Θυμηθείτε τον λόγο που ερωτευτήκατε τον σύντροφό σας. Εάν είστε ελεύθεροι, ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα ή δύο νέα ρούχα. Αυτή η σεζόν πρόκειται να γίνει πικάντικη».

Αιγόκερως

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Αιγόκερως θα είναι ο πιο τυχερός από όλους. Αυτές τις γιορτές, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, θα διασχίζει το ζώδιό σας μέχρι τον Μάρτιο. Είναι μια καλή στιγμή να χρησιμοποιήσετε τις σαγηνευτικές σας δυνάμεις. Θα προσελκύσετε νέους ανθρώπους κοντά σας. «Να περιμένετε μια πολύ παθιασμένη σχέση, ειδικά αν συναντήσετε κάποιον νέο έρωτα μεταξύ 9 Δεκεμβρίου και παραμονή Πρωτοχρονιάς», λέει η Ρόμπιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ